۱۴۲۰۵۲۳
۱ نظر
۱۲۱۳
۱ نظر
۱۲۱۳
پ

متفاوت‌ترین عدس پلوی زندگیت و بپز و لذت ببر!

«چرا اینقدر بعضی غذاها ادا و اطوار دارن خب؟! عدس پلو مگه با گوشت نبود؟!» عدس پلو یکی از قدیمی‌ترین و اصیل‌ترین و سنتی‌ترین غذاها در کشور ماست.

راهنماتو:  «چرا اینقدر بعضی غذاها ادا و اطوار دارن خب؟! عدس پلو مگه با گوشت نبود؟!» عدس پلو یکی از قدیمی‌ترین و اصیل‌ترین و سنتی‌ترین غذاها در کشور ماست. هر کسی بنابه علاقمندی و ذائقه‌ی خود و اهل خانواده‌اش سبک منحصر به فردی برای طبخ آن دارد. عده‌ای آن را با خرما می‌خورند، بعضی آن را با کشمش و گوشت چرخ کرده سرو می‌کنند. عده‌ای تنها عدس پلو را با پیاز داغ فراوان دوست دارند! سلیقه‌ها متفاوت است و این وسط امتحان کردن هر مدل آن خالی از لطف نیست.

متفاوت‌ترین عدس پلوی زندگیت و بپز و لذت ببر!

عدس پلوی گلستانی با تمام عدس پلوهایی که تا به حال دیده و خورده‌اید فرق دارد. دنیای جدید به رویتان باز می‌کند که بد نیست حتما آن را امتحان کنید تا یک غذای جدید هم به لیست برنامه‌های غذاییتان اضافه شود. مطمئن باشید آن را دوست خواهید داشت!

مواد لازم:

ماده غذایی مقدار
برنج

۳ پیمانه

عدس پلویی

یک و نیم پیمانه

سینه مرغ

نصف یک عدد

پیاز بزرگ

یک عدد

رب انار

۲ قاشق غذاخوری

زردچوبه، فلفل سیاه، نمک، زیره

به مقدار لازم

زعفران دم کرده

در صورت دلخواه

طرز تهیه:

عدس را بعد از شست و شو با مقداری آب داخل یک قابلمه بریزید و اجازه بدهید بپزد.

مرغ را به تکه‌های کوچک برش بزنید و بشویید و بعد از اینکه آب آن خارج شد در یک تابه با مقداری روغن یا کره تفت بدهید. در حین تفت دادن مرغ، پیاز را بشویید و پوست بگیرید و خلالی نازک خرد کنید و به مرغ‌ها اضافه کرده و همزمان با هم تفت بدهید. نمک، فلفل سیاه، زیره و زردچوبه را هم به آنها اضافه کنید. وقتی رنگ مرغ و پیاز تغییر کرد رب انار را داخل تابه بریزید و در کنار تمام مواد با حرارت کم گاز آنها را ترکیب کنید.

عدس پخته شده را آبکشی کنید و به این مواد بیفزایید. بعد از چند دقیقه مواد میانی عدس پلوی شما حاضر است.

قابلمه را از آب پر کنید و به همراه مقداری نمک روی گاز قرار بدهید تا جوش بیاید. برنج را به آن اضافه کرده و وقتی مغز دانه‌های برنج نرم شد آن را آبکشی کنید.

کف قابلمه را روغن بریزید و ته دیگه دلخواهتان را بچینید. لایه لایه از برنج آبکشی شده و مواد عدس پلو داخل قابلمه ریخته تا پر شود. در ابتدا حرارت گاز را بالا ببرید و در قابلمه را هم بگذارید وقتی که بخار را داخل آن مشاهده کردید حرارت را کم کرده و دمکنی روی آن قرار بدهید تا 45 دقیقه بپزد و دم بکشد. هنگام سرو کردن عدس پلوی روی آن روغن داغ بریزید و نوش جان بفرمایید.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتی ۹/۸ ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

اخبار مرتبط سایر رسانه ها

    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت برترین ها هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد

    نظر کاربران

    • ناشناس

      عدس پلو با میگو ما جنوبی ها هم خیلی خوشمزه ست

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج