۱۴۱۶۶۱۶
۱ نظر
۶۷۲۵
۱ نظر
۶۷۲۵
پ

بهترین روش سرخ کردن بادمجان با کمترین روغن

در این ویدئو یک ترفند بسیار ساده برای سرخ کردن بادمجان با کمترین مصرف روغن به شما آموزش داده می شود.

راهنماتو: در این ویدئو یک ترفند بسیار ساده برای سرخ کردن بادمجان با کمترین مصرف روغن به شما آموزش داده می شود. در این روش شما فقط نیاز به یک عدد سفیده تخم مرغ دارید.

سفیده یک عدد تخم مرغ را خارج کرده و آن رو خوب به هم بزنید. سپس بادمجان های پوست کنده و نمک زده خود را در آنها بغلتانید و در روغن داغ شده سرخ کنید. مزیت این روش این است که بادمجان های سرخ شده رنگ خوب خود را حفظ می کنند و مانند بادمجان هایی که در آب قرار داده شده اند، رنگی کدر و تیره نخواهند داشت.

پخش-نشدن-ویدئو

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • ناشناس

    عالی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج