۱۳۵۴۳۲۶
۳۱۷۷
۳۱۷۷
پ

این پلوی مجلسی را درست کن و از خوردنش لذت ببر!

«غذایی که با مرغ و بادمجون و سیب زمینی باشه غذای بهشتیه!» اگر شما هم از طرفداران مرغ و بادمجان و سیب زمینی هستید این غذا مقبول شما هم هست!

برترین‌ها: «غذایی که با مرغ و بادمجون و سیب زمینی باشه غذای بهشتیه!» اگر شما هم از طرفداران مرغ و بادمجان و سیب زمینی هستید این غذا مقبول شما هم هست!

مقلوبه یک غذای مخلوط پلویی است که در شناسنامه آن نام لبنان حک شده و هر کسی با هر سلیقه‌ای آن را بخورد عاشقش خواهد شد! غذایی کاملا مجلسی که لبنانیها در مجالس و مهمانی‌هایشان درست می‌کنند. این غذا با گوشت هم درست می‌شود ولی با مرغ آن مقبول‌تر است!
 
قل
 
اگر مقاومتی در برابر امتحان کردن غذاهای جدید ندارید این پلو را بپزید و بدانید که طعم آن باب دل ما ایرانی‌هاست، شبیه ته چین است ولی ساده‌تر و راحت‌تر تهیه می‌شود.

مواد لازم:

ماده غذایی مقدار
برنج

۳/۵ پیمانه

مرغ (ران و سینه)

به تعداد لازم

سیب زمینی

یک عدد

بادمجان

۲ عدد ‌

پیاز

یک عدد

پیاز داغ

به میزان لازم

نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز، زردچوبه، پودر زنجبیل، پودر سیر، پودر زیره، جوز هندی و ادویه کاری 

به میزان لازم 

maghloobe-polo-840x400

طرز تهیه:

اول از همه پیاز را خرد کنید و کنار بگذارید.

سیب زمینی را هم پوست گرفته حلقه‌ای برش بزنید و در ظرفی حاوی آب سرد قرار بدهید.

بادمجان‌ها را پوست بکنید و حلقه‌ای برش زده و در مخلوط آب و نمک قرار بدهید تا تلخی آن گرفته شود. نیم ساعت که بماند کافی است.

پیازها را در قابلمه بریزید و کمی تفت بدهید تا سبک بشود، مرغ‌ها را به آن اضافه کنید و خوب تفت بدهید. ادویه‌ها را در قابلمه ریخته و با مرغ‌ها خوب مخلوط کنید که عطر ادویه‌ها بلند شود. آب روی آن بریزید و بگذارید 1/5 ساعت مرغ‌ها آرام‌آرام بپزند.

شما بیکار نمانید! سیب زمینی‌ها را سرخ کنید. بادمجان‌ها را هم از آب و نمک دربیاورید و سرخ کنید. برنج را هم با آب و نمک خیس کنید. تا این کارها را انجام بدهید مرغ شما هم پخته شده است.

مرغ‌ها را از قابلمه بیرون بیاورید و برنج را به همان آب مرغ اضافه کنید. قرار است برنج در آب مرغ کته بشود! به به! اگر آب آن به نظرتان کم آمد مقداری آب به آن اضافه کنید. وقتی آب برنج کشیده شد و برای دم کردن آماده شد ته یک قابلمه را کاغذ روغنی بیندازید و دیواره‌های قابلمه را هم چرب کنید. مرغ‌ها را کف ظرف بچینید. روی آن سیب زمینی‌های سرخ شده را به همراه بادمجان‌های سرخ شده و پیازداغ قرار بدهید و برنجی را که آب آن کشیده شده و آماده دم کردن است هم روی بقیه مواد بریزید.

برنج را خوب روی همه محتویات قابلمه فشار بدهید. در آن را بگذارید و اجازه بدهید 45 دقیقه دم بکشد.

بعد قابلمه را برگردانید و شاهد یکی از بی نظیرترین صحنه‌های زندگیتان باشید! مرغ سرخ شده در کنار بادمجان و سیب زمینی سرخ شده و پلویی که عطر فوق‌العاده‌ای دارد شما را به خود فرامی‌خواند!

در خوردن این غذا افراط کنید! نوش جان!

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 11/5 ميليون

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج