۹۶۳۱۶۵
۷ نظر
۵۰۱۷
۷ نظر
۵۰۱۷
پ

کرونا در نوشهر تکذیب شد

مدیر شبکه بهداشت و درمان نوشهر گفت: ابتلای شخصی به بیماری کرونا در نوشهر شایعه‌ای بیش نبوده است و تنها بیمار، مبتلا به آنفلوانزا بوده است.

خبرگزاری ایسنا: مدیر شبکه بهداشت و درمان نوشهر گفت: ابتلای شخصی به بیماری کرونا در نوشهر شایعه‌ای بیش نبوده است و تنها بیمار، مبتلا به آنفلوانزا بوده است.

رحیم سیدپور ضمن تکذیب خبر کرونا در نوشهر اظهار کرد: در پی انتشار خبری مبنی بر ارجاع بیمار مبتلا به ویروس کرونا به بیمارستان شهید بهشتی نوشهر، خبر مذکور کذب محض بوده و تاکنون هیچ بیمار مشکوک و یا مبتلا به ویروس کرونا به بیمارستان شهید بهشتی نوشهر مراجعه نکرده و یا ارجاع نشده است.

وی تصریح کرد: با توجه به شیوع بیماری آنفلوآنزا و سرماخوردگی در این فصل از سال و نیز وجود علائم بالینی مشابه بیماری کورونا با سرماخوردگی‌های شدید شهروندان بی‌دلیل نگران نشوند و در صورت بروز علائم مربوطه سریعا به مراکز درمانی و یا پزشکان خانواده خود در شهر و یا روستا مراجعه تا مورد بررسی لازم قرار گیرند.

مدیر شبکه بهداشت و درمان نوشهر خاطرنشان کرد: به‌منظور پیشگیری از آلودگی به ویروس کرونا و سایر آلودگی‌های ویروسی از جمله سرماخوردگی و نیز آنفلوآنزا و حتی بیماری‌های میکروبی واگیردار از تماس نزدیک و دست دادن و روبوسی با بیماران و افراد مشکوک به بیماری‌های مذکور پرهیز کرده و با شستن دست‌ها و استفاده درست و به‌موقع از ماسک می‌توانید از سلامت خود محافظت کنید.

سیدپور گفت: با توجه به ضعف سیستم ایمنی در برخی بیماران از جمله مبتلایان به انواع سرطان‌ها، بیماران دیابتی، مبتلایان به تنگی نفس و آسم، بیماران قلبی، بیماران پیوند کلیه بیمارانی که به هر دلیلی مجبور به استفاده ازداروهای کورتون‌دار می‌باشند و برخی دیگر از بیماران از این قبیل در رعایت بهداشت فردی و آموزش‌های عمومی مراقبت ازسلامت خویش و مصرف درست و منطقی داروهای خویش تحت نظر همکاران پزشک بیشتر از گذشته از خود مراقبت کنند که قطعا با رعایت موارد مذکور جای هیچگونه نگرانی برای ابتلا به ویروس کرونا وجود نخواهدداشت.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • اولی

    نمیدونم ایا دروغگویی فایده ای داره اگه نداره چرا خودتونو تودردسر می اندازید

    پاسخ ها

    • بدون نام

      راستشو بخوای باید بگم ذهن خیلی از مخاطبین برترینها مثل تو منفی باف و دهن بینه

  • بدون نام

    این ویروس اگه در افغانستان نیست چطور در قم هست؟ یا افغانیها از کشور هردمبیل خودشون بی اطلاع اند یا عمدی وارد قم شده

  • بدون نام

    ممنون که تکذیب کردین دیگه مطمئن مطمئن شدیم

  • بدون نام

    میخوام متمعن شوم دریزدهم وجوددارد

  • بدون نام

    دو وورد کرونا مثبت در بیمارستان شهید بهشتی نوشهر هم اکنون بستری هستن. دروغ تا کی؟!!!!

  • بدون نام

    کرونا زور کالا و نریخته نمایید بهترین پادزهراست

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج