گزینه ائتلاف کارگزاران برای ریاست مجلس
سخنگوی حزب کارگزاران سازندگی ایران، پیروزی احتمالی لیست کارگزاران را پیروزی اصلاحطلبان و شکست آن را متوجه این تشکل دانست و گفت: اگر مجید انصاری رای بیاورد گزینه ما برای ریاست مجلس است البته این موضوع بستگی به ائتلاف در یارگیری بعدی دارد که میتوان گفت که گزینه نهایی ریاست مجلس چه کسی است.
خبرگزاری ایرنا: سخنگوی حزب کارگزاران سازندگی ایران، پیروزی احتمالی لیست کارگزاران را پیروزی اصلاحطلبان و شکست آن را متوجه این تشکل دانست و گفت: اگر مجید انصاری رای بیاورد گزینه ما برای ریاست مجلس است البته این موضوع بستگی به ائتلاف در یارگیری بعدی دارد که میتوان گفت که گزینه نهایی ریاست مجلس چه کسی است.
«حسین مرعشی» سخنگوی حزب کارگزاران سازندگی ایران گفت: از نظر ما فرصت انتخابات مجلس یازدهم با توجه به شرایط عمومی کشور که مهمترین عنصر آن رنجش مردم و شرایط اقتصادی و قرار داشتن شدیدترین تحریم تاریخ جهان است.
سخنگوی حزب کارگزاران افزود: قبل از شروع مذاکرات برجام یعنی در دوره احمدی نژاد ترس ما این بود که ایران را به سمت "نفت برابر غذا" ببرند. شرایط ما از شرایط نفت برابر غذا که مثلا در عراق شاهد آن بودیم، بدتر شده است و امروز با وجود اینکه تحریم های سازمان ملل وجود ندارد اما این شرایط اقتصادی با بیسلیقگیهای مدیریتی و سیاسی ترکیب شد که مردم را عصبانی کرد و رنجاند و گوشه ای از آن را در آبانماه شاهد بودیم.
مرعشی اضافه کرد: با اینکه کشته های آبان خیلی کمتر از آن است که در رسانههای خارجی تبلیغ شده اما اینکه در کشور چه کسی باید مسئولیت اعلام آن را بپذیرد به یکدیگر پاس داده میشود و افکار عمومی را اینگونه جریحهدار میکنند.
وی با بیان اینکه پس از این افت و خیزها فکر میکردیم انتخابات فرصت بسیار خوبی برای بازسازی روحیه مردم است که چنین هم نشد، اظهار کرد: به نظر میآید مشارکت حداقلی خواهیم داشت و امیدوارم بتوانیم در سه روز آینده موجی ایجاد کنیم.
مرعشی افزود: در شهرهای کوچک به دلیل رقابت محلی از انتخابات استقبال میشود اما در کلان شهرها چنین نیست و سیاست عمدتا در کلان شهرها شکل میگیرد.
سخنگوی حزب کارگزاران سازندگی با بیان اینکه خود را به مردم بدهکار میدانیم و صفبندیها خیلی جدی بود، گفت: در تنظیم لیست روی اصول خود برای سلامت اخلاقی، نفس، اقتصادی افراد، مساله تخصص و تعهد به مجلس کارآمد ایستادیم و روی معیارهای اصلاح طلبی هم جدی بودیم.
وی ادامه داد: ضمن احترام به همه پیمانان در اصلاحات، چه آنانی که لیست دادند و چه آنانی که لیست ندادند، اعلام می کنم پیروزی احتمالی لیست کارگزاران را پیروزی اصلاحطلبان تلقی می کنیم اما شکست را خودمان می پذیریم.
این فعال اصلاح طلب افزود: با حزب اعتدال و توسعه به عنوان حزب مشکلی نداشتیم با پاره ای از سیاستها مشکل داشتیم. این لیست مشترک نیست بلکه حزب اعتدال و توسعه هم همین لیست را تعیین کرده است.
الان حضور مردم در انتخابات برای ما مساله است
مرعشی درباره ارائه لیست کارگزاران سازندگی گفت: تعدادی از مردم خودشان رای می دهند اما آنانی که رای نمی دهند باید دید مساله چیست. شاید بگویند به این رای دادیم چه اتفاقی افتاد برای همین لیستی که دادیم همه مسوولیت و کارکرد را می پذیریم و اگر این لیست رای بیاورد پشت آن خواهیم بود؛ حتی اگر فراکسیون اقلیت باشد. برای همین ۱۳ نماینده باقیمانده اصلاح طلبان که گفته میشد حتما باید در فهرست باشند را نپذیرفتیم.
این فعال سیاسی تاکید کرد: کارکرد مجلس الزاما سیاسی نیست که بخواهد محدود شود؛ میتواند کارکرد اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی خوبی داشته باشد.
اصلاح طلبان یک و سه دهم و اصولگرایان ۵ لیست دارند
سخنگوی حزب کارگزاران سازندگی در پاسخ به ایرنا مبنی بر اینکه آیا شورای عالی سیاستگذاری اصلاح طلبان به یک اجماع برای ارائه لیست رسیده یا نه، گفت: نه هیچ اجماعی وجود ندارد. در نشست شورا بحث شد ۲۰ تا از ۳۰ حزب اصلاح طلبان تصمیم گرفتند لیست ندهند و اینها احزابی بودند که هیچ کاندایدایی برای آنان باقی نماند مثلا حزب اعتماد ملی که آقای افشانی تایید شد در دقیقه ۹۰ و انصراف دادند.
وی اضافه کرد: برخی احزاب موافق ارائه لیست، خواستند لیست ببندند. از ۸ کاندیدای عضو مرکزی حزب کارگزاران ۶ تا رد صلاحیت شدند. بین کسانی که در انتخابات شرکت کنند هیچ پیش شرطی نداشتیم و تصمیم براین بود لیست خودمان را ارائه دهیم و لیستی باشد ترکیبی از احزاب اصلاح طلب که مثلا از حزب اسلامی کار ۲ نفر، از مجمع فرهنگیان ۲ نفر، از حزب اعتدال و توسعه ۳ نفر، از حزب اتحاد ۱ نفر و از حزب ندا ۲ نفر در فهرست ما قرار گرفتند.
مرعشی خاطرنشان کرد: هر کس که شایستگی داشت سعی کردیم انتخاب کنیم تا حداکثر فراگیری را داشته باشد. گفته شد حزب تازه واردی که کاندیدا دارد و در ائتلاف است هم در لیست باشند که قبول نکردیم.
مرعشی با بیان اینکه اصلاح طلبان یک و سه دهم لیست و اصولگرایان ۵ لیست دارند، گفت: اینگونه نیست که امید داشته باشیم اصولگرایان تجزیه شوند تا سود ببریم حزب کارگزاران زمانی قوی خواهد شد که رقیب قوی داشته باشد.
گزینه ما برای ریاست مجلس آقای انصاری است
سخنگوی حزب کارگزاران سازندگی درباره گزینه ریاست مجلس از منظر اصلاح طلبان گفت: اصولگرا هم نتوانست جواب روشن دهد آقایان قالیباف، زاکانی، حاج بابایی، آقا تهرانی و میرسلیم همه گزینه های آنان برای تصدی ریاست مجلس است اما فقط به آقای انصاری به عنوان رییس مجلس اعتقاد داریم. اگر وی رای بیاورد. البته این موضوع بستگی به ائتلاف در یارگیری بعدی دارد که می توان گفت که گزینه نهایی ریاست مجلس چه کسی است.
مرعشی درباره قانون شفافیت هزینه های انتخاباتی و اقدامات کارگزاران در این زمینه، بیان کرد: هزینه انتخاباتی روی ١ میلیارد تومان برای انتخابات در تهران بستیم و ٥٠ درصد آن تاکنون هزینه شده است. کاملا به اصل شفافیت اعتقاد داریم، اما از ماهها قبل از انتخابات کاندیداها هزینه می کنند و به همین خاطر مجلس باید به این موضوع ورود و سقف این هزینه ها را مشخص کنند. و ببینند این هزینه ها از کجا می آید و به کجا می رود.
نظر کاربران
جمع کنید بابا این دکان کاسبیتون رو!!!کدوم مجلس کدوم دولت؟آخه خجالت داره بابا!مردم از اینهمه حضور در انتخابات گذشته یا بقول شما صحنه آیا جز ابر تورم های پی در پی خیری دیدند؟حضور مردم آیا جز پرکردن جیب بی انتهای حرومزاده های دزد نفعی داشته است؟خسته ایم بخدا،شکم ملت با این شعارها سیر نمیشه! واقعا جنایات مختلف بخاطر فقر و اختلاف طبقاتی روزبروز بدتر میشود ولی آقایون کارگزاران و اصول گرایان و هزار رنگ و لعاب دیگه فکر حفظ مسند قدرت برای کسب ثروت هستند آنهم از گلو و جیب ملت!
دگر نفسی باقی نمانده که تا پای صندوق رای برویم. خودتون برید هم کافی است. همه را کفایت میکند.
حزب مافیایی
به فرض محال که کسی از لیست شما رای بیاره توی مجلس که اکثریت ندارین که رییس انتخاب میکنین.
شتردرخواب بیندپنبه دانههه
حمیدآقانگارش بسیارعالی بوددست شمادردنکنه ضمناًبرترینها خواهش میکنم نطراتی که خارج ازنزاکت ارسال میشودچاپ نکنید