۸۸۳۱۴۸
۱ نظر
۵۱۵۹
۱ نظر
۵۱۵۹
پ

سوپ بادام‌زمینی با طعم آجیل

سوپ بادام‌زمینی یک سوپ آجیلی و خوشمزه است که به دلیل داشتن بادام‌زمینی طعمی خاص و متفاوت دارد. این سوپ آفریقایی بسیار غلیظ است که علاوه بر آفریقا در کشور تایلند هم خورده می‌شود.

برترین‌ها: سوپ بادام‌زمینی یک سوپ آجیلی و خوشمزه است که به دلیل داشتن بادام‌زمینی طعمی خاص و متفاوت دارد. این سوپ آفریقایی بسیار غلیظ است که علاوه بر آفریقا در کشور تایلند هم خورده می‌شود.

سوپ بادام‌زمینی آفریقایی یکی از آن غذا‌هایی ست که به خاطر وجود مزیت‌های زیر درست کردن آن را توصیه می‌کنم:

  • سالم و مغذی
  • پخت آسان
  • چند منظوره
  • خوشمزه

ویتامین A موجود در این سوپ نه تنها به دید انسان در تاریکی کمک می‌کند بلکه برای تحریک رشد گلبول‌های سفید خون، بازسازی استخوان و تنظیم رشد و تقسیم سلولی هم مهم است. این غذا علاوه بر این حاوی فیبر و آهن است و بیش از یک سوم نیاز روزانه شما به این مغذی‌ها را برطرف می‌کند.

سوپ بادام‌زمینی با طعم آجیل

صرف نظر از اینکه این سوپ با مواد اصلی و در دسترسی که در اکثر خانه‌ها هست درست می‌شود، درست کردن آن نیازی به کثیف کاری و شستن ظروف ندارد، چون همه چیز فقط در یک قابلمه درست می‌شود.

نمونه‌هایی بسیار متفاوتی از سوپ بادام‌زمینی آفریقایی وجود دارد که می‌توان درست کرد، این یکی از سایرین ساده‌تر و معمولتر است. اگر چه نمونه‌های زیادی از این سوپ وجود دارد، اما مواد پایه آن تقریبا یکی است:

  • پیاز، زنجبیل و سیر در ابتدا
  • رب گوجه و کره بادام‌زمینی
  • سیب‌زمینی شیرین برای افزایش غلظت (یا کدو)
  • مقداری برگ سبز سبزیجات در انتها

مواد لازم برای ۵ نفر

  • روغن گیاهی: ۱ قاشق غذاخوری
  • سیر: ۱ عدد متوسط
  • سیر: ۴ حبه
  • زنجبیل: ۲ قاشق غذاخوری (یک قطعه دو اینچی تازه نه پودر)
  • زیره: ۲ قاشق چای‌خوری
  • فلفل‌قرمز خرد شده: ۱/۲ قاشق چای‌خوری
  • نمک: ۳/۴ قاشق چای‌خوری
  • سیب‌زمینی شیرین: ۵۰۰ گرم (جایگزین کدو سبز و هویج با هم)
  • رب گوجه: ۱/۲ پیمانه
  • کره بادام‌زمینی: ۱/۲ پیمانه (ساده بدون شکر و نمک)
  • استاک سبزیجات: ۵ پیمانه
  • برگ کولارد یا چغندر: ۲ تا ۳ پیمانه خرد شده
  • گشنیز تازه: مقداری برای تزئین

سوپ بادام‌زمینی با طعم آجیل

طرز تهیه

۱. ابتدا در قابلمه‌ای با کف ضخیم مثل قابلمه چدنی یا سرامیک، مقداری روغن را روی حرارت متوسط گرم کنید. وقتی گرم شد، پیاز نگینی شده، زنجبیل رنده شده و سیر ریز شده را به آن اضافه کنید. به مدت ۵ دقیقه این مواد را تفت دهید. این مواد پایه طعم دهنده سوپ هستند.

۲. بعد از اینکه تفت خوردند، ادویه‌هایتان را اضافه کنید که شامل زیره، فلفل‌قرمز خشک و نمک است. این مواد را به مدت ۱ دقیقه تفت دهید تا بوی خوش آن‌ها بلند شود. سیب‌زمینی شیرین، رب گوجه و کره بادام‌زمینی را اضافه کنید. بهتر است رب گوجه با مواد تفت بخورد و بوی خامی آن برود و سیب‌زمینی نیز در این حین تفت بخورد. در صورتی که از هویج و کدو سبز به جای سیب‌زمینی استفاده می‌کنید، آن‌ها را خیلی ریز کنید یا رنده کنید تا در سوپ دیده نشوند، ولی به آن رنگ و لعاب بدهند. در نهایت، استاک سبزیجات را به قابلمه اضافه کنید. مواد را به هم بزنید تا زمانی که رب گوجه و کره بادام‌زمینی در سوپ به طور کامل مخلوط شوند.

سوپ بادام‌زمینی با طعم آجیل

۳. حرارت را بیشتر کنید، درب قابلمه را بگذارید و اجازه دهید تا محتویات قابلمه به قل خوردن بیفتد. وقتی که به جوش آمد و قل خورد، درب آن را برداشته و حرارت را کاهش داده و ملایم کنید. بگذارید حدود ۱۵ دقیقه یا بیشتر به آرامی قل بخورد یا تا زمانی که سیب‌زمینی‌ها نرم شوند. از پشت قاشق چوبی برای له کردن نیمی از سیب‌زمینی‌ها استفاده کنید. می‌توانید حتی از سیب‌زمینی سفید برای لعاب سوپ استفاده کنید، اما سیب‌زمینی شیرین علاوه بر افزایش غلظت، باعث ایجاد رنگی نارنجی و خوش رنگ و همچنین طعمی متفاوت در سوپ می‌شود.

سوپ بادام‌زمینی با طعم آجیل

۴. برگ‌های کولارد (یا چغندر) را اضافه کنید، حرارت را بالا برده و به مدت ۵ دقیقه بدون در، قابلمه را به جوش آورید. سوپ را مزه کنید و در صورت نیاز مقداری نمک و فلفل به آن اضافه کنید. آن را با برنج سفید یا قهوه‌ای پخته سرو کنید و روی آن را با گشنیز تازه و بادام‌زمینی خرد شده تزئین کنید.

نکات مهم

  • می‌توان حتی بدون سرخ کردن این سوپ را درست کرد. به این ترتیب که ابتدا آب سبزیجات را به جوش آورید سپس پیاز، هویج و کدو سبز (نگینی خرد شده) را به آن اضافه کنید و بعد ادویه‌ها و مواد معطر. بعد از اضافه کردن رب گوجه و کره بادام‌زمینی آن را خوب بهم بزنید.
  • می‌توان کمی هم سس سویا برای افزودن به رنگ و طعم سوپ، استفاده کرد.
  • کره بادام‌زمینی باید بدون شکر و نمک باشد. می‌توانید از کره بادام‌زمینی فرمند بدون نمک و شکر و در صورت ابتلا به سلیاک یا حساسیت به گلوتن از نوع بدون گلوتن آن استفاده کنید.
  • این سوپ غلیظ است و معمولا با برنج سرو می‌شود.

منبع: asaucykitchen

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • بدون نام

    چندش

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج