۸۷۰۷۹۲
۳۷ نظر
۱۴۶۵۵
۳۷ نظر
۱۴۶۵۵
پ

فیلم‌های ممنوعه در کشور‌های مختلف جهان

از زمان اختراع صنعت سینما، فیلم‌های زیادی به دلایلی خاص که گاه مضحک نیز بوده اند اجازه انتشار در کشور‌هایی خاص را پیدا نکرده اند. به لطف قوانین سختگیرانه یا عقاید مخالف، سانسور در سراسر دنیا همچنان با قوت ادامه داشته و تصمیم گیری در مورد اینکه آیا فیلمی برای نمایش داده شدن بر پرده سینما‌ها مناسب است یا خیر به ارگان‌های خاصی واگذار می‌شود.

برترین‌ها: از زمان اختراع صنعت سینما، فیلم‌های زیادی به دلایلی خاص که گاه مضحک نیز بوده اند اجازه انتشار در کشور‌هایی خاص را پیدا نکرده اند. به لطف قوانین سختگیرانه یا عقاید مخالف، سانسور در سراسر دنیا همچنان با قوت ادامه داشته و تصمیم گیری در مورد اینکه آیا فیلمی برای نمایش داده شدن بر پرده سینما‌ها مناسب است یا خیر به ارگان‌های خاصی واگذار می‌شود.

در حالی که برخی فیلم‌های ترسناک مانند «کشتار با اره برقی در تگزاس» (The Texas Chainsaw Massacre) و بسیاری فیلم‌های دیگر که از ذکر نامشان صرفنظر می‌کنیم به دلیل خشونت بیش از حدشان و به دلایلی واضح و قابل درک از نمایش در سینما‌های برخی کشور‌ها منع شده اند، اما برخی دیگر فیلم‌ها وجود دارند که منع نمایش آن‌ها به دلایلی باورنکردنی صورت می‌گیرد.

برای مثال چند هفته پس از انتشار فیلم «پرتقال کوکی» (A Clockwork Orange) به کارگردانی استنلی کوبریک در سال ۱۹۷۱ و در حالی که این فیلم در بخش بهترین فیلم‌های اسکار سال نیز نامزد شده بود، انتشار آن در برخی کشور‌ها مانند آفریقای جنوبی، کره جنوبی و چندی دیگر ممنوع اعلام شد. حتی خود کوبریک باعث شد که فیلمش از سال ۱۹۷۳ تا زمان مرگش در سال ۱۹۹۹ در بریتانیا به روی پرده نرود. بدین ترتیب در ادامه این مطلب قصد داریم شما را با ۲۰ فیلم شناخته شده‌ای آشنا کنیم که به دلایل مختلف اجازه نمایش در برخی از کشور‌های جهان را پیدا نکردند.

۱- در جبهه غربی هیچ خبری نیست (۱۹۳۰)

فیلم‌های ممنوعه در کشور‌های مختلف جهان

ممنوعیت به نمایش گذاشته شدن فیلم «در جبهه غربی هیچ خبری نیست» (All Quiet on the Western Front) به دستور شخص آدولف هیتلر در آلمان و به دلیل این که وی پیام و ماهیت ضد جنگی فیلم را دوست نداشت اعمال شد. این فرمان پس از آن صادر شد که در طی روز‌های اول نمایش فیلم در آلمان، اعضای حزب نازی با رها کردن موش در سالن‌های نمایش فیلم و دستکم در یک مورد نیز حمله به سینمارو‌های یهودی که برای دیدن فیلم به سینما رفته بودند سعی در اخلال در نمایش فیلم کردند. همچنین سازمان‌های سانسور کشور‌های اتریش، استرالیا، ایتالیا و فرانسه، در سال‌های ابتدایی دهه ۱۹۳۰ مانع انتشار این فیلم در کشور‌های خود شدند.

۲- زن شگفت انگیز (۲۰۱۷)

فیلم‌های ممنوعه در کشور‌های مختلف جهان

گال گدوت، بازیگر فیلم «زن شگفت انگیز» (Wonder Woman) مدتی در ارتش رژیم اشغالگر قدس خدمت می‌کرده است و همین موضوع باعث شد که کمپینی برای بایکوت این فیلم در لبنان راه اندازی شود. بعد‌ها انتشار این فیلم در کشور‌های تونس و قطر نیز به دلیل پیشینه بازیگر اصلی اش ممنوع اعلام شد.

۳- اکنون آخرالزمان (۱۹۷۹)

فیلم‌های ممنوعه در کشور‌های مختلف جهان

احساس و پیام ضد جنگ فیلم «اکنون آخرالزمان» (Apocalypse Now) ساخته فرانسیس فورد کوپولا باعث شد که پارک چونگ هی، رییس جمهور وقت کره جنوبی، انتشار فیلم در کشورش را در سال ۱۹۷۹ ممنوع اعلام نماید.

۴- رزمناو پوتمکین (۱۹۲۵)

فیلم‌های ممنوعه در کشور‌های مختلف جهان

سانسور کننده‌های فنلاندی بر این باور بودند که فیلم صامت «رزمناو پوتمکین» (Battleship Potemkin) ساخته سرگئی آیزنشتاین در سال‌های ابتدایی تشکیل اتحاد جماهیر شوروی می‌تواند باعث یک انقلاب کمونیستی شود، به همین دلیل به محض انتشار فیلم در شوروی سابق، از به نمایش درآمدن آن در فنلاند جلوگیری کردند.

۵- دیو و دلبر (۲۰۱۷)

فیلم‌های ممنوعه در کشور‌های مختلف جهان

لایو اکشن «دیو و دلبر» (Beauty and the Beast) که بازسازی نسخه کلاسیک این انیمیشن در سال ۱۹۹۱ بود به دلیل ارجاعات همجنسگرایانه شخصیت لیفو (جاش گد) در کویت اجازه انتشار نیافت. این فیلم همچنین با دریافت درجه بندی سنی +۱۶ در روسیه و حذف ارجاعات در مالزی، توانست از تیغ ممنوع الانتشار شدن بگریزد.

۶-بن-هور (۱۹۵۹)

فیلم‌های ممنوعه در کشور‌های مختلف جهان

دولت چین تحت رهبری مائو زدونگ در سال ۱۹۵۹ نمایش فیلم حماسی مذهبی «بن-هور» (Ben-Hur) ساخته ویلیام وایلر را به بهانه وجود «پروپاگاندای عقاید خرافه‌ای و به طور خاص مسیحیت» در این کشور را ممنوع اعلام کرد. اگر چه بسیاری از فیلم‌هایی که به چنین سرنوشتی دچار می‌شوند پس از چند سال یا چند دهه بالاخره اجازه نمایش در کشور‌های ممنوع کننده را دریافت می‌کنند، اما چین هنوز هم پس از نزدیک به ۶۰ سال اجازه انتشار این فیلم برنده جایزه اسکار را نداده است.

۷- بورات (۲۰۰۶)

فیلم‌های ممنوعه در کشور‌های مختلف جهان

به نظر می‌رسد که برخی افراد شاسا بارون کوهن را بامزه و دوست داشتنی نمی‌دانند، به ویژه مقامات رسمی برخی کشور‌های عربی (غیر از لبنان) که انتشار فیلم کمدی «بورات» (Borat) در سال ۲۰۰۶ را به دلیل آنچه «اهانت‌های فراوان» نامیدند در کشور خود ممنوع اعلام کردند.

۸- کودک ۴۴ (۲۰۱۵)

فیلم‌های ممنوعه در کشور‌های مختلف جهان

فهرست فیلم‌هایی که در کره شمالی اجازه انتشار ندارند هر ساله بلندتر می‌شود، اما حضور فیلم «کودک ۴۴» (Child ۴۴) با بازی تام هاردی در این فهرست تعجب برانگیز جلوه می‌کند. کشور‌هایی مانند روسیه، قزاقستان، اوکراین و بلاروس نیز از کره شمالی تبعیت کرده و پخش این فیلم در داخل کشور را ممنوع اعلام کرده اند.

۹-کریستوفر رابین (۲۰۱۸)

فیلم‌های ممنوعه در کشور‌های مختلف جهان

مسئولان سانسور در چین مانع از پخش فیلم «کریستوفر رابین» (Christopher robin) در این کشور شدند، زیرا شخصیت وینی در این لایو اکشن به نماد مقاومت و مبارزه با حزب حاکم کمونیست و رهبر آن ژی جین پینگ تبدیل شده بود.

۱۰- پرتقال کوکی (۱۹۷۱)

فیلم‌های ممنوعه در کشور‌های مختلف جهان

استنلی کوبریک با ساخت فیلم «پرتقال کوکی» (A Clockwork Orange) در سال ۱۹۷۱ با واکنش‌های منفی و مخالفت‌های بسیاری روبرو شد. اگر چه این فیلم به دنبال انتشار در جهان در بریتانیا نیز پخش شد، اما پس از آن که خانواده کوبریک به دلیل محتوای فیلم این کارگردان، پیام‌های تهدید آمیز دریافت کردند، پخش این فیلم در بریتانیا به درخواست کوبریک متوقف گردید و در سینما‌های ایرلند، سنگاپور، آفریقای جنوبی و کره جنوبی نیز به دلیل به تصویر کشیدن خشونت و تجاوز دسته جمعی نیز اجازه پخش نیافت. این فیلم تا سال ۱۹۹۹ و مرگ استنلی کوبریک در بریتانیا نمایش داده نشد.

۱۱- رمز داوینچی (۲۰۰۶)

فیلم‌های ممنوعه در کشور‌های مختلف جهان

اقتباس سینمایی موفق رمان «رمز داوینچی» (The Da Vinci Code) نوشته دن براون به دلیل محتوای کفرآمیزش در بسیاری از کشور‌های جهان مانند چین، مصر، اردن، لبنان، پاکستان، فیلیپین، ساموا و جزایر سلیمان اجازه انتشار نیافت.

۱۲- ددپول (۲۰۱۶)

فیلم‌های ممنوعه در کشور‌های مختلف جهان

بعد از اینکه مشخص شد امکان سانسور و تدوین دوباره فیلم «ددپول» (Deadpool) بدون آسیب رسیدن به داستان آن وجود ندارد، مقامات چین در ابتدا انتشار این فیلم را به دلیل محتوای به ادعای چینی‌ها «نامناسب» ش ممنوع اعلام کردند. ازبکستان نیز به این بهانه که این فیلم «هنجار‌های اجتماعی کشور را نقض می‌کند» از انتشار فیلم خودداری کرد و هند نیز تنها پس از سانسور‌ها و تدوین‌های فراوان اجازه پخش آن را صادر کرد.

۱۳-رفتگان (۲۰۰۶)

فیلم‌های ممنوعه در کشور‌های مختلف جهان

تریلر جنایی مارتین اسکورسیزی با عنوان «رفتگان» (The Departed) در سال ۲۰۰۶ به مذاق چینی‌ها خوش نیامد به این بهانه که در یکی از دیالوگ‌های فیلم گفته می‌شود که دولت چین قصد دارد با سلاح هسته‌ای به تایوان حمله کند که موضوعی حساس و سیاسی برای این کشور شمرده می‌شد. بدین ترتیب به فیلم اسکورسیزی اجازه پخش در چین داده نشده و این حکم همچنان پابرجاست.

۱۴-دختر شوخ (۱۹۶۸)

فیلم‌های ممنوعه در کشور‌های مختلف جهان

فیلم رمانتیک موزیکال «دختر شوخ» (Funny Girl) ساخته ویلیام وایلر در سال ۱۹۶۸ به دلیل اینکه عمر شریف- بازیگر نقش اول مرد فیلم که اصالتاً مصری و مسلمان بود- در یک رابطه عاشقانه با بارابارا استریسند یهودی تباری دیده می‌شد که در بحبوحه تنش نظامی بین رژیم اشغالگر قدس و مصر در سال ۱۹۶۸ به وضوح از رژیم اشغالگر قدس حمایت می‌کرد، در مصر اجازه پخش نیافت.

۱۵-پنجه طلایی (۱۹۶۴)

فیلم‌های ممنوعه در کشور‌های مختلف جهان

سومین فیلم شان کانری در نقش جیمز باند، جاسوس بریتانیایی، با عنوان «پنجه طلایی» (Goldfinger) برای تنها ۶ هفته در سینما‌های رژیم اشغالگر قدس اجازه انتشار یافت تا اینکه مشخص شد یکی از بازیگران اصلی فیلم به نام گرت فروب، در گذشته نازی بوده است. مقامات رژیم اشغالگر قدس ادامه پخش فیلم را ممنوع اعلام کردند تا اینکه یک بازمانده کشتار یهودیان در طول جنگ جهانی دوم فاش کرد که او و مادرش توسط فروب از دست نازی‌ها نجات داده شده اند و بدین ترتیب فیلم «پنجه طلایی» بار دیگر اجازه انتشار یافت.

۱۶-کینگزمن: حلقه طلایی (۲۰۱۷)

فیلم‌های ممنوعه در کشور‌های مختلف جهان

کمتر کسی پیدا می‌شود که از دنباله «کینگزمن: حلقه طلایی» (Kingsman: The Golden Circle) راضی بوده باشد، اما سانسور کنندگان سینمادر کامبوج در صدر فهرست ناراضیان از این فیلم قرار می‌گیرند. از آنجایی که در یکی از سکانس‌های فیلم، شخصیت شرور داستان در معبدی در کامبوج پنهان شده و عملیات خرابکارانه اش را هدایت می‌کند، مقامات کامبوجی انتشار این فیلم در کشورشان را برای مدت زمانی نامشخص ممنوع اعلام کردند.

۱۷-مکس دیوانه (۱۹۷۹)

فیلم‌های ممنوعه در کشور‌های مختلف جهان

به خاطر یک صخنه مرگ بسیار خشن و ترسناک بود که تریلر استرالیایی «مکس دیوانه» (Mad Max) اجازه انتشار در نیوزیلند را نیافت، زیرا این سکانس، اتفاقی که توسط یک دارودسته خلافکار واقعی چندی قبل از انتشار فیلم به انجام رسیده بود را به یاد عموم مردم می‌آورد. همین سکانس خشن باعث شد که «مکس دیوانه» تا سال ۲۰۰۵ در سوئد اجازه انتشار نداشته باشد.

۱۸-میلک (۲۰۰۸)

فیلم‌های ممنوعه در کشور‌های مختلف جهان

فیلم زندگینامه‌ای «میلک» (Milk) به کارگردانی گاس ون سنت که برنده جایزه اسکار نیز شد در مورد یک فعال حقوق همجنسگرایان و سیاستمدار آمریکایی به نام هاروی میلک بود که در ابتدای اکران جهانی به دلایلی که عنوان نشد در ساموآ به نمایش درنیامد، اما در ادامه مشخص شد که این فیلم به دلیل آنچه «نامناسب بودن و تناقض با باور‌های مسیحیت و فرهنگ ساموآیی» در زمینه به تصویر کشیدن تمایلات همجنسگرایانه خوانده شده اجازه پخش در این کشور کوچک را نیافته است.

۱۹-رمبو (۲۰۰۸)

فیلم‌های ممنوعه در کشور‌های مختلف جهان

بازگشت سیلوستر استالونه در نقش مشهور خودش در فیلم «رمبو» (Rambo) در سال ۲۰۰۸، که خود او نیز کارگردانی اش را بر عهده داشت، به مذاق مقامات برمه‌ای (میانمار) خوش نیامد، زیرا آن‌ها از تصویری که از سربازان این کشور در فیلم استالونه ارائه شده بود ناخرسند بوده و به همین دلیل به آن اجازه پخش ندادند.

۲۰- ۲۰۱۲ (۲۰۰۹)

فیلم‌های ممنوعه در کشور‌های مختلف جهان

مقامات کره شمالی از انتشار فیلم «۲۰۱۲» در کشور خود جلوگیری کردند (البته هیچ فیلم خارجی در این کشور اکران نمی‌شود مگر به صورت غیرقانونی یا در مواردی نادر پس از سانسور‌های فراوان)، زیرا به باور مقامات کره شمالی، این فیلم سالی که برای مردم این کشور بسیار مهم و خوش یمن بود را بد جلوه می‌داد. مشکل این بود که سال ۲۰۱۲ که در عنوان فیلم به آن اشاره شده و اتفاقی شبه آخرالزمانی در آن در طی داستان فیلم رخ می‌دهد، با یکصدمین سالگرد تولد کیم ایل سونگ، رهبر و بنیانگذار کره شمالی، همزمان بود. بر اساس گزارش ها، چندین نفر در کره شمالی به دلیل تماشای نسخه‌هایی از این فیلم که به صورت قاچاق وارد کشور شده بود دستگیر شده و به جرم «فتنه انگیزی بیرحمانه علیه توسعه کشور» محکوم گردیدند.

در پایان شایان ذکر است که هیچ یک از فیلم‌هایی که کلر دینز در آن‌ها ایفای نقش می‌کند اجازه پخش در فیلیپین را ندارند، زیرا این بازیگر سرشناس در یکی از مصاحبه‌های خود ادعا کرده بود که در مدت حضورش در مانیل، پایتخت فیلیپین، به باور او این شهر «بوی سوسک» می‌داده و به همین دلیل نه تنها دینز اجازه ورود به شهر مانیل را ندارد بلکه فیلم‌های او نیز اجازه پخش نخواهند داشت. حتی پس از عذرخواهی دینز از صحبت هایش نیز مقامات فیلیپینی اعلام کردند تنها زمانی که «به خواسته خود دست یابند» ممنوعیت انتشار فیلم‌های این بازیگر را لغو خواهند کرد.

منبع: independent

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • HoSsEiN

    داداش ایران ممنوعیت نداریم!!!!

    پاسخ ها

    • بدون نام

      مروری بر فیلم های ضد ایرانی
      را در همین سایت جستجو کنید

    • فاطمه

      ایران 50 درصد فیلمهایی که تو سینما اکران شدن هم نباید بهشون اجازه اکران میدادن؛ چون یک فیلمنامه درست حسابی هم نداشتن حتی...

    • مسعود فراستی

      فیلم های خوبی نیستن بیشترشون دیدم بقیه رو هم ببینم خدمتتون گزارش میدم . شب خوش

  • بدون نام

    والبته هیچ کدام از این فیلم ها در ایران هم اجازه اکران نداشتند!

    پاسخ ها

    • 1234567890

      پس چرا بعضی هاش توی روبیکا هست :O.ددپول ،دیو و دلبر و...

    • بدون نام

      اجازه ی اکران ندارن اون اپ هم غیر قانونی گذاشته

    • بدون نام

      قرار نیست کل فیلمهای سینمایی که تو دنیا ساخته میشن تو سینماهای ایران اکران بشن! تو هیچ کشوری همچین چیزی نیست! تو آمریکا هم فیلم کشورهای دیگه به ندرت تو سینماهاشون اکران میشه.

    • بدون نام

      تو سایتهای مجاز ایرانی تقریبا همه این فیلمها موجوده هم با زبان اصلی و بدون سانسور هم سانسور شده اش... بی خبر هستین نظر در این رابطه ندین

  • تهمت

    نمي دونم چرا حس كردم اون قضيه ي بازمانده ي نجات بافته توسط فورب بوداره! انگار طرف پول گرفته باشه تا همچين ادعايي بكنه و مشكل پخش فيلم حل بشه.

    پاسخ ها

    • زمانی

      تهمت نزن جوون

  • بدون نام

    از فیلم های ممنوعه ایرانی هم بگین

    پاسخ ها

    • بدون نام

      همه چیز

    • بدون نام

      اکثر فیلمهایی که توی سالن های سینمایی ایران اکران میشه هم ارزش دیدن ندارن چه رسد اونهایی که مجوز پیدا نکردن

  • بدون نام

    بهتر بود نویسنده آمریکایی این مقاله اشاره ای هم به فیلمهای ممنوعه در آمریکا میکرد

    پاسخ ها

    • بدون نام

      خودت یکیشو نام ببر نابغه اگه پیدا کردی

    • بدون نام

      دقیقا
      آفرین

  • armita

    خوشم میاد اصن تو ایران حتی اسم ممنوعیت هم دیگه براش نمیاد
    هممون کاملا پذیرفتیم ک کلا این فیلما برای کشور ما نیست

  • بدون نام

    باور کنین مضحک ترین سانسورها در کشور خودمونه

  • بدون نام

    ازبس ما فیلم تکراری نگاه کردیم تمام فیلمهای وسنایورهای ارشیو صداو سیما را حفظ هستیم تازه این فیلم اصلا توایران اجازه پخش ندارن

    پاسخ ها

    • سجاد

      تو سایتهای مجاز تقریبا تمام این فیلمها رو میشه پیدا کرد
      بعدش هم شما چند بار فیلمهای سینمایی شبکه نمایش رو دیدی؟ شبکه نمایش هر دو ساعت یک فیلم سینمایی میذاره که اکثرا هم فیلمهای مطرح و معروف خارجی هستن

  • بدون نام

    ممنوعیت معنی نداره وقتی اینترنت هست ،بالاخره همه می بینند دیر یا زود

    اما راستش دوستان من فکر می کنم پدر مادرهای آمریکایی گناه ندارند که زیادی آزادی هست؟ انگار دارن همه چی رو سر اونا آزمایش می کنند .بچه هاشون رو چجوری تو اون شرایط بار می آرند .
    وحشتناک فکر کنید یه همجنس باز همسایه تون باشه که تازه قانون پشتیبانشه ،بعد مشروب هم بخوره !!!!!

    پاسخ ها

    • یلدا

      واااااای پسر اصن انقدر وحشت تو فیلم های ترسناک هم نیست لعنتی!!!! اصن مگه داریم اینهمه شرایط افتضاح یه جا باهم؟؟؟
      خوشبخت ماییم که تو ایرانیم...قدر این جا رو بدون:/

    • علی

      اوضاع آمریکا خیلی وحشتناک تر از این حرفاست. آمریکا در جرائم همراه با خشونت، در دنیا رتبه‌ی اوّل است؛ در مصرف موادّ مخدّر در دنیا، در رتبه‌ی اوّل است؛ در کشتار مردم خود کشور، در دنیا در رتبه‌ی اوّل است؛ در کشتار مردم به وسیله‌ی پلیس آمریکا، در دنیا در رتبه‌ی اوّل است...
      که اینها نتایج هالیوود و فیلمهای خشن و مستهجن است

    • ستاره

      از قدیم مردم آمریکا به هالیوود اعتراض داشتن به خاطر فیلمهای به شدت نامناسبش برای خانواده ها و کودکان...
      تازه فیلمهای قدیمشون خیلی بهتر بود الان دیگه فیلم و سریالهاشون معمولا شده ترویج کثافت و فساد همجنس گرایی

    • ali

      بله واقعا هم اینه اونا از فساد حمایت میکنن به خاطر اینکه از کسایی که دستور میگیرن که حامی ترویج فساد و ضد دین و... هستن

  • بدون نام

    و خوشبختانه در ایران هممممممشون نمایش داده شد‌....

  • سعید

    و هیچ فیلم خارجی از انقلاب به این ور در سینما ایران اکران نشد اینو زیرش اضافه میکردی حالا کاری به سانسور و تلویزیون ندارم

    پاسخ ها

    • بدون نام

      کی این رو گفته. موقعی که ما میبرفتیم سینما شما هنوز به دنیا نیامده بودی برادر.

  • R

    خوبه ما همه این فیلمارو به محض اکران تو سینما دیدیم...

  • نینا

    تو ایران که هیچ فیلم خارجی ای اکران نمیشه اصلا...یه اشاره به اینم میشد بد نبود.

  • Mahmood Rezai

    کل فیلم های جهان من جمله فیلم های داخلی هم مجوز پخش نمیگیرن
    درضمن فیلم پنجاه طیف خاکستری هم اجازه اکران تو چنتا کشور تو شرق آسیا نداشت

    پاسخ ها

    • بدون نام

      فیلم پنجاه طیف خاکستری واقعا نامناسب بود حالا شرق آسیا منظورتون کجاست؟

  • سکینه

    دیگ به دیگ میگه روت سیاه
    فیلم های ممنوعه در ایران کدامند؟

  • mahsa

    چقدر خوب که هبچ کدوم تو ایران ممنوع نیست

  • بدون نام

    ما فیلم هایی که تایید شده ییهو ممنوع میشه بازم اینا حداقل شاید یکم منطقی بنظر بیاد که البته نیست
    کلا سانسور محکومه چون خدا به انسان عقل داده و حق انتخاب ....

  • خ

    هم گل گدوت عشقه هم واندروومن
    زنده باد دی سی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج