برندگان جشنواره شیرهای کن ۲۰۱۵ +عکس
جشنواره بین المللی خلاقیت و تبلیغات موسوم به "شیرهای کن" که هر ساله در شهر کن فرانسه برگزار میشود، روز گذشته با معرفی برگزیدگان خود در بخشهای مختلف، کار خود را پایان داد.

برترین ها: هیئت داوران هفتمین جشنواره بین المللی خلاقیت کن، موسوم به Cannes Lions 2015، برندگان بخشهای مختلف این جشنواره را معرفی کرد. این جشنواره که از معتبرترین جشنوارههای بین المللی در حوزه خلاقیت، برند و تبلیغات میباشد، فرصتی برای گفت و گوی یک هفته ای بزرگان صنعت تبلیغات و بازاریابی جهان است.
جشنواره بین المللی خلاقیت کن امسال شصت و دومین سال برگزاری جشنواره بینالمللی خلاقیت «شیرهای» کن بود که در آن شرکتهایی از ۹۰ کشور جهان، بیش از ۴۰ هزار اثر را در زمینههای مختلفی چون تبلیغات تلویزیونی و مطبوعاتی، بازاریابی و روابط عمومی در ۲۰ دستهبندی مختلف به نمایش گذاشتند.
به گزارش برترین ها؛ در مراسم امسال که مونیکا لوینسکی، چهره جنجالی امریکا در اواسط دهه نود میلادی نیز حضور داشت، موضوع زورگیری مجازی و نقش تبلیغات منفی در ساخت هویتهای دیجیتالی غیر واقعی برای شهروندان دهکده جهانی، مورد انتقاد قرار گرفت.
جشنواره بین المللی خلاقیت شیرهای کن، یک رویداد مهم جهانی برای آنهایی است که در حوزه ارتباطات، تبلیغات و رشتههای مرتبط فعالیت میکنند. این جشنواره هفت روزه به صورت سالانه در کن فرانسه برپا میگردد و معمولاً تحت عنوان بزرگترین فستیوال تبلیغاتی دنیا از آن یاد میگردد. رویداد مذکور همه ساله هزاران نماینده از سراسر جهان را به Cannes جذب میکند تا علاوه بر مشاهده آثار ارائه شده به آن، در سمینارها، کارگاهها و دورههای آموزشیاش هم حضور پیدا کنند.
بر اساس اعلام هیئت داوران جشنواره بین المللی خلاقیت "شیرهای کن 2015"، شرکت سامسونگ موفق شد در 20 بخش از 27 بخش مسابقه این جشنواره، موفق به کسب نشان شود.
برنده شدن ۲۷ جایزه در ۲۰ زمینه، شرکت سامسونگ الکترونیکس رکورد جدیدی در جشنواره «شیرهای» کن (Cannes Lions) که بزرگترین جشنواره تبلیغاتی جهان است، ثبت کرد. پس از سال ۲۰۱۴ که سامسونگ موفق به کسب ۱۶ جایزه شد، این دومین سالی است که این شرکت به ثبت رکوردی جدید دست مییابد. سامسونگ این موفقیت را با کمپین «رونمایی از استعدادها» (Launching People) به دست آورد. کمپینی که در این جشنواره مجموعاً موفق به کسب هفت جایزه مختلف شد.
این کمپین با تشویق کاربران به طرح ایدهها و آرزوهایشان و همچنین به اشتراک گذاشتن آنها با سامسونگ، موفق شد به آرزوهای مردم، رنگ واقعیت ببخشد.
در این جشنواره، اپلیکیشن «به من نگاه کن» (Look at me) که برای کودکان مبتلا به اوتیسم طراحی شده است نیز، برنده پنج جایزه از جمله جایزه طلا در گروه تکنولوژیهای فضای مجازی شد.
از دیگر کمپینهای جذاب سامسونگ که در این جشنواره موفق به دریافت هفت جایزه شد، کمپین «کامیون ایمن» (Safety Truck) بود.
این کمپین که به منظور جلوگیری از تصادفات جادهای طراحی شده، جایزهای را از آن خود کرد که هرساله به ایدههای پیشرویی اهدا میشود که بتوانند مسیر جدیدی برای صنعت تعیین کنند.
این کامیون، در واقع دوربینی وایرلس در جلوی خود دارد که تصاویر فضای روبروی این کامیون را به صفحه نمایش دیجیتالی بزرگی که در پشت کامیون نصب شده است، منتقل میکند. این موضوع سبب میشود که راننده خودروهایی که پشت کامیون در حال رانندگی هستند و به واسطه طول و ارتفاع بزرگ کامیون، قادر نیستند جاده را به خوبی مشاهده کنند، از وضعیت فضای جلوی کامیون اطلاع کسب کرده و در صورت لزوم، از کامیون سبقت گرفته و از پشتان خارج شوند. این خلاقیت تبلیغاتی و صنعتی سامسونگ، در تصویر زیر نشان داده شده است که خلاقیت بسیار جالبی به شمار میرود.
اپلیکیشن «حافظه ذخیره» (Back up Memory) نیز برنده سه جایزه مختلف از این جشنواره شد.
این اپلیکیشن برای آن دسته از مبتلایان به آلزایمر که هنوز در مراحل اولیه آن به سر میبرند طراحی شده است. همچنین «دستان شنوا» (Hearing Hands) که یک سرویس مخصوص زبان اشاره است نیز دو جایزه برنز از این جشنواره دریافت کرد.
و اما فهرست برندگانی که موفق شدند، جایزه مشهور Grand Prix award امسال را از آن خود کنند.
در بخش فیلمهای خلاق، دو فیلم سینمایی جذاب Geico 'Unskippable' که توسط Martin Agency تولید شده بود و فیلم Leica, ۱۰۰، اثر F/Nazca Saatchi & Saatchi موفق به اخذ جایزه شدند.
سیستم سفارش جالب پیزا دومینو Domino's Pizza, Emoji Ordering، که داستان سفارش پیتزا از طریق توییتر و داستانهای مربوط به آن را نشان میدهد و توسط Crispin Porter & Bogusky ساخته شده است نیز موفق به کسب جایزه titanium جشنواره شیرهای کن 2015 شد.
کمپین تبلیغاتی Re۲pect; Wieden + Kennedy New York که برای توسعه فعالیتهای برند Jordan بود، جایزه دیگر جشنواره امسال را از آن خود کرد.
فیلم خلاقانه The Penguin، که توسط جان لوییس کارگردانی شده است و Adam&EveDDB آن را پشتیبانی کرده است، برنده جایزه در جشنواره امسال شد.
سامانه مکان یابی جهانی فناوری محور Tech-Driven Global Addressing System، موسوم به What3Words، موفق به اخذ جایزه نوآوری در جشنواره شیرهای کن 2015 شد. پرتال این سامانه در نشانی what3words.com قرار دارد. این سیستم کد بندی جغرافیایی geocoding، در واقع روش آماده سازی یک صفحهٔ گرافیکی اطلاعات در رابطه با یک ناحیهٔ جغرافیایی میباشد که یافتنان مکان را برای افراد، ساده میکند.
این سامانه توسط شرکت Chris Sheldrick ساخته شده است که کل کره زمین را به 57 تریلیون مربعهای 3 در 3 متر تقسیم بندی کرده است و به هر یک از مربعها، یک آدرس تعریف شده است.
گزارش شده است که 75 درصد مردم جهان، در پیدا کردن آدرس، با مشکل رو به رو هستند. این خلاقیت تلاش میکند تا افراد را از شر نقشهها و روشهای مجازی غیر مؤثر، نجات دهد. این سامانه با کمک Google Maps API Web Services و Geocoding API ساخته شده و استفاده از آن رایگان میباشد. این سامانه تا کنون به 9 زبان زنده دنیا ارائه شده است.
ویدئو زیر شما را با این خلاقیت آشنا میکند.
www.youtube.com/watch?v=YXVZWFfg-tw
اسامی برندگان دیگر این جشنواره به شرح زیر است:
Grand Prix Cyber: Under Armour, I Will What I Want; Droga5 New York
Grand Prix Radio: Soundcloud, The Berlin Wall of Sound; Grey Berlin
Grand Prix Product Design: Lucky Iron Fish Project
Grand Prix Design and Grand Prix Promo & Activation: Volvo, LifePaint; Grey London
Grand Prix PR: Always, Like A Girl; Leo Burnett
Grand Prix Creative Effectiveness: Volvo Trucks, Epic Split; Forsman & Bodenfors
Grand Prix Media: Vodafone, Red Light Application; Y&R Istanbul
Grand Prix Glass: P&G Whisper, Touch the Pickle; BBDO India
Grand Prix Outdoor: Apple, Shot on iPhone۶; TBWA Media Arts Lab
Grand Prix Direct: Volvo, The Greatest Interception Ever; Grey New York
Grand Prix Mobile: Google Cardboard
Grand Prix Press: Buenos Aires Public Bike System, Never Stop Riding; The Community
Grand Prix Health: Astrazeneca, Take It From A Fish; DigitasLBi
Grand Prix Health: Sport England, This Girl Can; FCB Inferno
Grand Prix Health: Always, Intimate Words; Leo Burnett Mexico
Grand Prix for Good: ALS Ice Bucket Challenge
ارسال نظر