۱۵۹۷۵۴۳
۴ نظر
۵۰۳۷
۴ نظر
۵۰۳۷
پ

خواهران منصوریان و الهام چرخنده

این تصویر به بهانه شاهکار دیروز خواهران منصوریان وایرال شده، جنجال در فدراسیون ووشو و همان چیزهایی که خودتان بهتر می‌دانید.

برترین‌ها: در یکی از روزهای تابستان ۹۷ این تصویر از خواهران منصوریان در کنار الهام چرخنده وایرال شد. وب‌سایت فرارو آن زمان درباره این تصویر نوشت: در حالیکه مدتی از الهام چرخنده و شاهکارهایش خبری نبود، ناگهان خواهران منصوریان قهرمانان ووشو زنان با افشاگری تازه پرده از دست و دلبازی‌های چرخنده برای چادری کردن آن‌ها برداشتند. خواهران منصوریان گفته اند که چرخنده به آن‌ها پیشنهاد کرده بود که در ازای دریافت پول و خانه و ماشین، چادری شوند. الهام چرخنده روز یکشنبه توضیحاتی در این باره داد، او هم بخشی از ادعای آن‌ها را رد و بخشی دیگر را تائید کرد.

حالا این تصویر به بهانه شاهکار دیروز خواهران منصوریان وایرال شده، جنجال در فدراسیون ووشو و همان چیزهایی که خودتان بهتر می‌دانید.

در این رابطه بخوانید: 

لحظه حمله‌ خواهران منصوریان به فدراسیون ووشو

5

Desktop Banner Mobile Banner

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • رضا

    از دید برترینها بی حجابی اشکال نداره ، ولی کسی که از بی حجابی تصمیم به حجاب بگیره باید مورد تمسخر و توهین قرار بگیره ، خانم چرخنده هر کی بوده و هرکار کرده ، در یک تایمی تصمیم گرفته شیوه ای که بهش اعتقاد داره رو دنبال کنه ، این همه هجمه و توهین واقعا درسته ؟

  • ناشناس

    اینقدر میچرخه سرش گیج نمیره ؟

  • ناشناس

    چندشن چقدر اینها

  • نسترن

    به نظرم بیرون آوردن این عکس ازآرشیوبعدازماجرای تازه خواهران منصوری یه کم عجیب نیست؟چرابعضی هادرهرماجرای حال به زنی سعی می کنندازخانم چرخنده انتقام بگیرند.ول کنیداین همه تنگ نظری رو.یک کم انصاف‌هم خوبه.خانم چرخنده راهی راانتخاب کرده وپایش هم وایستاده وقتش نیست به انتخابهای هم احترام بگذاریم.

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج