۱۵۰۸۶۱۶
۴۶ نظر
۳۵۱۰
۴۶ نظر
۳۵۱۰
پ

ورژن نچسبِ خداداد این روزها همه را عذاب می‌دهد

شب گذشته، ۵ اردیبهشت ۱۴۰۴، ورزشگاه فولاد آرنا در اهواز میزبان دیدار معوقه هفته بیست‌ودوم لیگ برتر بین فولاد خوزستان و تراکتور تبریز بود؛ دیداری که با پیروزی ۲-۱ تراکتور به پایان رسید و این تیم را با ۶۱ امتیاز در یک قدمی قهرمانی قرار داد. اما آنچه این بازی را در ذهن‌ها ثبت کرد، نه درخشش مهدی ترابی و نه گل پیروزی‌بخش مهدی هاشم‌نژاد در وقت‌های تلف‌شده، بلکه جنجال وحشتناک خداداد عزیزی، مدیر فنی تراکتور، در میکسدزون ورزشگاه بود.

برترین‌ها: شب گذشته، ۵ اردیبهشت ۱۴۰۴، ورزشگاه فولاد آرنا در اهواز میزبان دیدار معوقه هفته بیست‌ودوم لیگ برتر بین فولاد خوزستان و تراکتور تبریز بود؛ دیداری که با پیروزی ۲-۱ تراکتور به پایان رسید و این تیم را با ۶۱ امتیاز در یک قدمی قهرمانی قرار داد. اما آنچه این بازی را در ذهن‌ها ثبت کرد، نه درخشش مهدی ترابی و نه گل پیروزی‌بخش مهدی هاشم‌نژاد در وقت‌های تلف‌شده، بلکه جنجال وحشتناک خداداد عزیزی، مدیر فنی تراکتور، در میکسدزون ورزشگاه بود.

ویدئوهایی از  خداداد عزیزی در حاشیه بازی دیشب مدام دست به دست می‌شود و با واکنش اهالی رسانه‌ مواجه شده است در زیر واکنش یک خبرگزاری و یک روزنامه‌نگار درباره غوغای دیشب خداداد عزیزی می‌خوانیم: 

خبرگزاری ایلنا در این خصوص نوشت: خداداد عزیزی، با فریادهای بلند و فحاشی در میکسدزون ورزشگاه، جنجالی تکان‌دهنده رقم زد و استانداردهای دوگانه‌اش را به نمایش گذاشت.

 فوتبال ایران بار دیگر شاهد یک نمایش تاسف‌بار از بی‌اخلاقی بود؛ نمایشی که نه از سوی هواداران، بلکه از جانب کسی رقم خورد که قرار بود به عنوان یک شخصیت تاریخی تاثیرگذار در فوتبال ایران، الگویی برای نسل‌های جوان و آینده‌ساز این ورزش باشد.

خداداد که به شدت از پرتاب بطری‌ها، فحاشی‌ها و رفتارهای ناشایست برخی هواداران فولاد عصبانی بود، با رفتاری غیرقابل دفاع، فضای ورزشگاه را به میدان خشم و بی‌اخلاقی تبدیل کرد.  

او در راهروهای منتهی به رختکن و میکسدزون ورزشگاه، با فریادهای بلند و به گواه خبرنگاران، با الفاظی رکیک و توهین‌آمیز، به یکی از مسئولان ورزشگاه حمله کرد. خداداد با صدای بلند فریاد می‌زد: «هزار تا بطری زدید، فحش خواهر و مادر دادید، با سنگ زدید، این هم آخرشه؟» و با لحنی پرخاشگرانه، خطاب به یگان ویژه و مدیران ورزشگاه ادامه داد: «همین بود گل و بلبل‌تون؟ دستتون درد نکنه، هزار تا بطری به ما زدید!»

این رفتار، که به گفته شاهدان با فحاشی مستقیم به یکی از مسئولان همراه بود، نه‌تنها با جایگاه یک مدیر فنی همخوانی نداشت، بلکه تصویری زشت از یک پیشکسوت فوتبال ارائه داد. خداداد که پیش‌تر در جریان بازی با یحیی گل‌محمدی و حمید مطهری نیز درگیری لفظی شدیدی پیدا کرده بود، با این رفتار نشان داد که کنترل خشم و حفظ حرمت، برای او معنایی ندارد.  

اما آنچه این رفتار را بیش از پیش شرم‌آور می‌کند، تناقض آشکار در شخصیت و مواضع خداداد عزیزی است. همین خداداد، چند هفته پیش، پس از فحاشی برخی هواداران به علیرضا بیرانوند، دروازه‌بان پرسپولیس، با لحنی آتشین علیه این رفتارها موضع گرفته بود. او در مصاحبه‌ای تند خطاب به مهدی تاج، رئیس فدراسیون فوتبال، گفته بود: «اگر ۴۰ نفر جلوی در فدراسیون جمع شوند و به شما فحش بدهند، چه حالی پیدا می‌کنید؟» خداداد آن زمان خواستار برخورد قاطع با این رفتارها شده و حتی تهدید کرده بود که اگر فدراسیون جلوی این فحاشی‌ها را نگیرد، باید در فوتبال را تخته کند. اما حالا، در حالی که تیمش برنده بازی شده و هواداران تراکتور در تبریز غرق در شادی هستند، او خود با عصبانیت غیرقابل کنترل، همان رفتارهایی را تکرار می‌کند که پیش‌تر محکوم کرده بود. این استاندارد دوگانه، نه‌تنها اعتبار او به‌عنوان یک پیشکسوت را زیر سوال می‌برد، بلکه نشان‌دهنده فقدان بلوغ احساسی و اخلاقی در شخصیتی است که باید الگوی بازیکنان و هواداران باشد.  

این اولین بار نیست که خداداد عزیزی با رفتارهای جنجالی‌اش خبرساز می‌شود. او پیش‌تر نیز در دیدار مقابل چادرملوی اردکان، به دلیل فحاشی هواداران به شجاع خلیل‌زاده و بیرانوند، با اظهاراتی تند علیه فدراسیون و حتی تماشاگران، به کمیته انضباطی احضار شده بود. حالا، کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال نیز با صدور حکمی موقت، خداداد و حسین خبیری، مدیرعامل فولاد، را تا اطلاع ثانوی از همراهی تیم‌هایشان محروم کرده است.

خداداد عزیزی حالا در مدت اخیر بیش از اینکه با عناوین قدیمی‌اش مثل غزال تیزپا و حماسه ساز ملبورن شناخته شود، به عنوان یک حاشیه ساز تمام عیار خود را معرفی کرده و فحش رکیک او در هنگام عصبانیت در میکسدزون فولاد آرنا هیچ توجیهی ندارد.

سرپرست کنونی تراکتور که چندی پیش بابت فحاشی به خانواده علیرضا بیرانوند رگ گردنش باد کرده بود، شب گذشته و در پایان بازی برابر فولاد خوزستان با صدایی رسا همان فحاشی را علیه یکی از حاضران داشت تا نشان دهد که ادعایش مبنی بر احترام به جایگاه مادر، فقط در حد شوآف است و همه اکنون منتظر رای قاطع کمیته اخلاق در این زمینه هستند. 

رسول بهروش روزنامه‌نگار نیز در خصوص جنجال خداداد در بازی دیشب نوشت: این فیلم صد ثانیه‌ای، تنها گوشه بسیار کوچکی از رفتارهای عجیب و زننده خداداد عزیزی طی هفته‌های اخیر است؛ مردی که انگار قسم خورده تا آخرین نفر این مملکت را پیدا کند و سطح نازل شخصیتی‌اش را به او هم نشان بدهد.

شهر به شهر، ورزشگاه به ورزشگاه و مصاحبه به مصاحبه، مخاطبان هر چه بیشتر با فروپاشی کاراکتر مردی مواجه می‌شوند که می‌توانست برای کشورش یک «قهرمان ملی» باشد، اما در گذر زمان ترجیح داد آن جایگاه را با مواهب و امتیازات ناچیز مادی تاخت بزند. ایستگاه آخر خداداد هم تبریز است؛ جایی که تا آخرین ریال دریافتی از کارفرمایش را تبدیل به خشم و پرخاش کرده و با بهانه و بی‌بهانه بیرون می‌ریزد. حتی جو بسیار مثبت و آشتی‌جویانه ورزشگاه اهواز در ابتدای بازی دیروز فولاد و تراکتور هم افاقه نکرد و خداداد به خوبی توانست از این استادیوم هم محلی دیگر برای جنجال و تنش و معرکه‌گیری بسازد. کسی چه می‌داند؛ شاید هم زنوزی دعوا به دعوا به او پول می‌دهد و با ادب و متانت و شخصیت، نمی‌توان چیزی کاسب شد!

دریغ بزرگ اما، هزاران بار برای فوتبال ایران است که در آن امثال محرم نویدکیا و محمد خاکپور و مهدی مهدوی‌کیا به جرم حجب و حیا جا نمی‌شوند و موقعیت‌های شغلی‌اش بین شر کن‌ها و عربده‌کش‌ها بذل و بخشش می‌شود. حیف، حقیقتا حیف...

 

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • حسین

    اینا همش بهانه هست .قهرمانی تراکتور برای یه عده قابل هضم نیست .تیمی یک دست و حرفه ایی .با شخصیت قهرمانی .یاشاسین تراکتور آذربایجان 🚜🚜🚜🚜

  • m 5847

    خداداد عزیزی از کی پیشکسوت شده جل الخالق همیشه هوچیگری میکند

  • Ahmad 57

    قهرمانی مبارک تراکتور
    همه دیدن وشنیدن که لیاقتتون نهایتاً نهم جدوله ،اخلاقی هم بایدازلیگ محلات شروع کنید،جام ندیدیدتقصیرندارید

  • مهدی

    ازیک انسان بی ادب انتظار زیادی نباید داشته باشید..

  • پرسپولیس

    احسنت

  • عباسی

    نچسب

  • al mo

    والله رسول بهروش هوادار دو اتشه پرسپولیس هست بارها با ادبیات خاص سپاهان تراکتور استقلال را مورد هجمه قرار داده ادبیات که پیروانی برای سایر تیمها به زبان میاره براش لقب افشین با تعصب تیتر میزنه سایرین را اوباش مواجب بگیر جلوه میده
    هر کسی مطبوعات و سایتهای ورزشی را دنبال میکنه میدونه ورزش مدیا و سردبیرش پرسپولیسی شش لوله

  • کامتال

    نمی دونم چرا تبریز این مسایل نیست فقط تو شهرهای دیگه که اصولا هم اونا از یه جای دیگه آب می خوره چرا تحمل ندارید دیگه گذشت اون زمانها که همه روزنامه و شبکه ها شما بودید به لطف اینترنت دیگه انحصار شما تمام شد ضمنا خودتان اخر بی اخلاقی هستید حرفهای خداداد عکس العمل رفتارهای خودتان هست چرا حرف الکی میزنید کجا فحاشی کرده فقط جواب رفتار های ناشایست شما را داده.
    یاشاسین آذربایجان یاشاسین ترختور

  • amir M

    این بابا معلوم نیست چش شده پای ثابت شلوغ بازی و پاچه گیری ، پدر پول بسوزه

  • بدون نام

    سلام چون حقیقت را میگوید شده آدم بد.
    چون اومده ،ارتباط بین داورها و فدراسیون و مسئولین پرس پولیس را قطع کرده.
    عادت کردن از بیرون ،،بازیها رو ببرن، و مفتی مفتی جام ببرند.

    ما مردمانی هستیم که ،نمیتوانیم حقایقی که یک نفر نترس ،به زبان می آورد رو قبول کنیم.

  • فرهنگ

    دلقک ، بی ادب ،

  • قاسم

    پول مفت باعث میشه که طرف از خود بیخود بشه واین حرکات را انجام بده.یک مشت آدمهای بیسواد ومفت خور.

  • Ali.....

    لطفا یکی اینو از برق بکشه بیرون.....

  • شیخ عجول

    این بنده خدا که حرف زشتی نزد، میگه چرا جلو تماشاگران رو نمیگیرین بطری پرت میکنند رو سر بازیکنا، از قدیم گفتن تنها به قاضی نرو،بد نیست حرفهای طرف مقابل رو هم بشنویم

  • حمید

    بابا این بی شعور را از همه چیز حذفش کنید یک آدم بی سواد بی فرهنگ را چرا در فوتبال وتلویزیون می آورند مرتیکه فکر میکنه خیلی حالیشه

  • حاج قاسم

    چه انتظاری دارید ، پول گرفته ، وظیفه داره جو درست کنه ،آب و گل آلود کنه و ماهی بگیره . بزارید پولشو حلال کنه .

  • فرهنگ

    اصل بد نیکو نگردد چونکه بنیادش بد است

  • حسین

    خدایا شر این خداداد را هر چه زودتر از سر تراکتور کم کن چه قدر شرم آوره دیدن قیافه نحس ایشون

  • amir M

    این بابا معلوم نیست چش شده پای ثابت شلوغ بازی و پاچه گیری ، پدر پول بسوزه

  • فرهنگ

    دلقک ، بی ادب ،

  • قاسم

    پول مفت باعث میشه که طرف از خود بیخود بشه واین حرکات را انجام بده.یک مشت آدمهای بیسواد ومفت خور.

  • Ali.....

    لطفا یکی اینو از برق بکشه بیرون.....

  • جعفری

    اینکه کسی چندسال دنبال توپ بدود،درشخصیت لمپن وبیسواد فرد اثرندارد پول باداورده این افراد را بیشتربه بیراهه میبرد علی کریمی وخداداد ازاین نوع هستند

  • شیخ عجول

    این بنده خدا که حرف زشتی نزد، میگه چرا جلو تماشاگران رو نمیگیرین بطری پرت میکنند رو سر بازیکنا، از قدیم گفتن تنها به قاضی نرو،بد نیست حرفهای طرف مقابل رو هم بشنویم

  • m60

    تنها چیزی که این تیم نداشته و نداره شخصیت هستش. امسال هم جام رو با پول و هوچیگری خریدن.

  • م

    بیش از این از فوتبال و ورزش مون انتظار نمی ره ... چه کاشتیم که حالا انتظار برداشت داریم...

  • ح م

    نویسنده این متن خودش مشکل داره دروغ مینویسه.

  • ح م

    با سلام چرا دروغ میگید کجا فحاشی کرد حرف حساب میزنه.

  • مجید

    نویسنده واقعا مغرضانه نوشته . اون همه جمعیت فحش ناموسی به بیرانوند و خداداد میدن بعد به فریادهای خداداد که میگه چرا به ما فحش دادین اعتراض میکنی . نویسنده عزیز قلمت را اجاره نده . وجدان تنها محکمه ایست که احتیاج به قاضی ندارد .
    البته با مرور نظرات خواننده ها کاملا اعتبار متن نویسنده خبر معلومه

  • ایران عزیزم

    شما چرا توقع دارین‌ رفتار‌درستی داشته باشه، سطح تربیتیش همینه، نه تربیت خانوادگی داشته نه خودش سعی کرده چیزی از تربیت یاد بگیره

  • بابک

    خدا داد مثل بقیه لنگی ها بی ادب و بیسواده

  • seaman

    خدادا همیشه درحال حاشیه سازی هست و میخاد همیشه دیده بشه

  • نازی

    بااحترام، آدمین جان! لطفا در انتشار نظرات محترمانه و همه جوره مودبانه، سلیقه شخصی تو، به کنار گذار و دست کم، شما عادل باش!؟باسپاس.

  • پرسپولیس

    این خانوادگی بی ادب بوده وهست وخواهد بود

  • شیخ عجول

    یا باید پرسپولیس قهرمان بشه یا بازی رو بهم میزنیم،اصلا جوان مردانه نیست

  • نازی

    ضمنا، خوانندگان متن برترین های عزیز، هم زحمت میکشند کلمه به کلمه، جمله به جمله، مطالب را دنبال میکنند. فارغ از نوشتار املایی صحیح یا غلط،...شما زحمات مردم عزیز را،، که زحمت کشیده اند، بر باد مده. تشکر از اخبار داغ و برترین های عزیز، لطفا مدنظر قرار بده.تمامممم.

  • شیخ عجول

    رسانه باید بی طرفانه عمل کنه، با آبروی مردم بازی نکن

  • محمد مردانی

    البته فحاشی های خداداد را ننوشتید

  • خرزوخان

    اتفاقاً ریشه تمام این موارد در تبریز و با روی کار آمدن زنوزی بوده
    وگرنه قبلاً که ماشین سازی و تراکتور سازی تبریز در لیگ‌های مختلف بودن این رفتارهای زشت و زننده خیلی کم پیش می‌آمد

  • ...

    به کوله نوشتم دریغ از یک کلمه درج.

  • مصطفی

    مشخصه که بعضی‌ها هنوز از قهرمان نشدن پرسپولیس مقابل تراکتور حرص دارن و دنبال بهانه‌ان تا عقده‌شون رو سر خداداد عزیزی خالی کنن. بهتره واقع‌بین باشیم؛ تخریب تراکتور یا مدیر فنی‌ش چیزی رو عوض نمی‌کنه. تراکتور با قدرت جلو رفته و این عصبانیت‌ها فقط نشونه‌ی همین موفقیته.متأسفانه برخی افراد به جای تحلیل منصفانه اتفاقات، سعی در تخریب شخصیت خداداد عزیزی دارند. در بازی تراکتور و فولاد هم پرتاب بطری و فحاشی اتفاق افتاد که نشان می‌دهد مشکل ریشه‌دارتر از آن است که بخواهیم یک نفر را مقصر جلوه بدهیم. خداداد عزیزی برای فوتبال ایران نامی محترم است و برخورد مغرضانه با او نه به سود تراکتور است و نه به سود فوتبال.

  • دلزده

    خاک بر سر فوتبال مملکتی که این بی شخصیت بی ادب رو بگه پیشکسوت .

  • طاها

    بهترین خرید تراکتور خداداد عزیزی ....

    یاشاسین تراکتور یاشاسین خداداد

  • اسی

    سوراختور 🚜🚜🚜

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج