۱۵۰۶۲۸۸
۷ نظر
۲۱۸۸
۷ نظر
۲۱۸۸
پ

دایی: تراکتور باید قهرمان لیگ شود!

محمد دایی معتقد است با قهرمانی تراکتور در این دوره لیگ برتر، حق به حقدار خواهد رسید.

ورزش سه: محمد دایی معتقد است با قهرمانی تراکتور در این دوره لیگ برتر، حق به حقدار خواهد رسید.

photo_2025-04-16_15-10-29

رقابت‌های لیگ برتر در حالی به هفته‌های پایانی خود رسیده که تنور رقابت قهرمانی بین سه تیم تراکتور، سپاهان و پرسپولیس داغ است. در عین حال اینکه کدام تیم جام را بالای سر خواهد برد، هنوز محل بحث و تبادل نظر اهالی فوتبال است. در همین خصوص محمد دایی گفت: «در حال حاضر تراکتور شرایط خوبی دارد و آنها نسبت به پرسپولیس و سپاهان، یک بازی هم بیشتر انجام خواهند داد. فکر می‌کنم تراکتور تا اینجا 80 درصد راه قهرمانی را رفته و سرنوشت دست خودش است.»

او در ادامه به وضعیت بهتر تراکتور تاکید کرد و به تسنیم گفت: «تراکتور در این فصل فوتبال خوبی را به نمایش گذاشت. این تیم بازیکنان توانمند و خوبی دارد و اگر قهرمان لیگ شود، حق به حقدار رسیده است. آنها تمامی فاکتورهای لازم از جمله تماشاگر، بازیکن باکیفیت، امکانات و... را دارند و تا اینجای لیگ نتایج خوبی گرفته‌اند.»

دایی که سابقه مربیگری در پرسپولیس را هم دارد، درباره شرایط این تیم توضیح داد: «امسال سال خوبی برای پرسپولیس نبود و نوسان زیادی در نتیجه‌گیری داشت. پرسپولیس سوپرجام و جام حذفی را از دست داد و در آسیا هم حذف شد و از دست دادن قهرمانی در لیگ برتر طبیعتاً برای هواداران این تیم خوشایند نیست. فکر می‌کنم برخی بازیکنان پرسپولیس اشباع شده‌اند و آن انگیزه همیشگی را ندارند. پرسپولیس به یک پوست‌اندازی نیاز دارد و باید در این تیم جوانگرایی صورت بگیرد.»

او در مورد عملکرد اسماعیل کارتال گفت: «او دو سه ماه است که به پرسپولیس آمده و فکر می‌کنم باید به این مربی زمان بدهیم تا تفکراتش را در تیم پیاده کند. قطعاً برنامه و هدف اصلی کارتال برای فصل آینده است.»

 

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • رها

    چرا از اسم و شهرت دایی بزرگ سواستفاده میکنین و حاشیه واسه سلطان درست میکنین از اول بگو ممددایی نه دایی گفته ترتر باید قهرمان شه

  • بی تا

    محمد دایی آخه تو چه پوخی هستی که میگی باید تراکتور قهرمان بشه

  • مخفی بمونه

    بهمين خيال باش

  • مخفی بمونه

    از خود راضي است

  • امپراتور

    واقعاً درسته خودش بانام پرسپولیس بزرگ شده حرف چرت هم میگه

  • شیخ عجول

    چشم منتظر دستور شما بودند

  • ناشناس

    عمرا تراکتور حتما امتیاز از دست میده و پرسپولیس سپاهان رو میبره و دوباره قهرمان میشه تراکتور اگه تیم بود چرا از پس لیگ ۲ آسیا بر نیومد چرا الکی گندش میکنید

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج