۱۵۰۴۸۶۶
۲۳۱۹
۲۳۱۹
پ

مرد شماره یک تیم ملی ایران لژیونر شد

یک والیبالیست ایرانی دیگر راهی لیگ برتر والیبال کره‌جنوبی شد.

برترین‌ها: تیم‌های لیگ‌ برتر والیبال کره جنوبی از الان خود را برای فصل آینده آماده می‌کنند و قصد دارند با خریدهای خوب، تیمی قدرتمند را راهی این لیگ بکنند.

در جدیدترین خرید نقل و انتقالاتی این لیگ، مهدی جلوه سرعتی‌زن ملی پوش والیبال ایران با عقد قراردادی به عنوان سهمیه‌ آسیایی به تیم اوکمان آنسان پیوست تا پس از علی حق‌پرست دومین لژیونر والیبال ایران در لیگ کره جنوبی شود.

تیم اوکمان در فصل گذشته لیگ برتر والیبال کره جنوبی نتایج فاجعه باری را به ثبت رساند و حالا در تلاش است با جذب این ستاره والیبال ایران نتایج بهتری را برای فصل پیش رو به دست بیاورد.

مهدی جلوه سابقه بازی در لیگ‌های یونان و ترکیه را در کارنامه خود دارد و در این فصل نتوانست در تیم المپیاکوس یونان آنطور که باید و شاید خوش بدرخشد و خیلی زود به ایران بازگشت.

6211741

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج