۱۴۹۵۹۸۲
۴ نظر
۲۰۳۱
۴ نظر
۲۰۳۱
پ

پرسپولیسی‌ها آرزو دارند، امروز حتما عالیشاه لخت شود!

در آستانه دربی حساس سرخابی‌ها بازار کری‌خوانی بین هوادران دو تیم حسابی داغ است.

برترین‌ها: در آستانه دربی حساس سرخابی‌ها بازار کری‌خوانی بین هوادران دو تیم حسابی داغ است. پرسپولیسی‌ها که چندین دربی‌باز قهار را امروز در اختیار دارند امیدوارند با تکرار گلزنی ستاره‌هایشان برد شیرینی را کسب کنند. یکی از این بازیکنان امید عالیشاه، کاپیتان باتجربه سرخ‌هاست.

photo_2023-12-14_18-32-06

عالیشاه تا به حال در دربی‌های گذشته سه گل هم به ثمر رسانده تا با یک گل اختلاف نسبت به علی علیپور، صدرنشین گلزنان تیم فعلی پرسپولیس در جدال با استقلال لقب بگیرد. کاپیتان سرخپوشان بعد از گلزنی در دربی‌ها، شادی گل مشابهی را به نمایش گذاشته و با درآوردن پیراهنش به سمت تماشاگرانشان دویده است. همین موضوع باعث شده تا هوادارن پرسپولیس آرزو کنند این اتفاق امروز هم برای آن‌ها و عالیشاه تکرار شود.

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

نظر کاربران

  • بینام

    الکسیس

  • sam63

    سندروم پیراهن بی قرار🤣🤣

  • علی

    برترین های لنگی🥴

  • شمس

    اگرلخت بشه استقلالی ها امدن هستن با کلت کمری 😂😂😂😂😂

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج