۱۵۰۷۸۷۱
۱۰۸
۱۰۸
پ

طرز تهیه یک دسر شکلاتی با طعم بهار نارنج

دسرها در دنیای امروزی جایگاه خاصی دارند. دسر شکلاتی با طعم بهار نارنج یکی از خوشمزه‌ترین و محبوب‌ترین دسرهای بهاری است که به راحتی و با چند قلم مواد ساده می‌توانید آن را آماده کنید.

مجله اکالا: دسرها در دنیای امروزی جایگاه خاصی دارند. دسر شکلاتی با طعم بهار نارنج یکی از خوشمزه‌ترین و محبوب‌ترین دسرهای بهاری است که به راحتی و با چند قلم مواد ساده می‌توانید آن را آماده کنید.

2539375_656 (1)

نگاهی سریع به طرز تهیه

برای آماده سازی این دسر جذاب، ابتدا پودر ژلاتین را با آب سرد مخلوط کنید و روی بخار کتری به روش بن‌ماری آن را آماده کنید. سپس خامه را گرم و شکلات خرد شده را به آن اضافه کنید تا ذوب شود.

اکالا، بعد از ذوب شدن شکلات، کره و شکر را اضافه و هم بزنید. سپس عرق بهار نارنج و ژلاتین حل شده را اضافه و خوب ترکیب کنید. دسر را در قالب‌های سیلیکونی بریزید و در یخچال قرار دهید تا ببندد.

در نهایت دسر را تزیین و سرو کنید. رسپی این دسر خوشمزه را با جزئیات کامل در ادامه بخوانید.

مواد لازم برای دسر شکلاتی با طعم بهار نارنج برای ۳ نفر

مواد لازم مقدار مورد نیاز

شکلات تلخ ۲۰۰ گرم

خامه صبحانه ۲۰۰ گرم

کره ۱ قاشق غذاخوری

شکر ۲ قاشق غذاخوری

عرق بهار نارنج ۲ قاشق غذاخوری

پودر ژلاتین ۱ قاشق غذاخوری سرپر

آب سرد ۴ قاشق غذاخوری

خامه فرم گرفته (برای تزیین) به مقدار لازم

شکلات رنده شده (برای تزیین) به دلخواه

گل خشک بهار نارنج (برای تزیین) به دلخواه

مرحله اول: ژلاتین را آماده کنید

پودر ژلاتین را در ظرف مناسبی بریزید و آب سرد را به آن اضافه کنید. بدون هم‌زدن، ۵ دقیقه اجازه دهید تا ترکیب درون ظرف حالت اسفنجی پیدا کند.

سپس ظرف را روی بخار کتری بگذارید تا به روش بن ماری پودر ژلاتین در آب حل شود و ترکیب کاملاً شفاف شود.

پس از آماده سازی پودر ژلاتین ظرف را کنار بگذارید و زمان دهید تا کمی خنک شود.

مرحله دوم: خامه و شکلات را با هم ترکیب کنید

خامه را در قابلمه کوچکی بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید. زمان دهید تا خامه گرم شود؛ اما اجازه ندهید بجوشد.

وقتی خامه گرم شد، شکلات خرد شده را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا شکلات‌ها ذوب شوند و ترکیب یک‌دست و براقی حاصل شود.

مرحله سوم: کره و شکر را اضافه کنید

پس از اینکه شکلات کاملاً ذوب شد، کره و شکر را به محتوای درون قابلمه اضافه کنید و هم بزنید تا کره ذوب شود و مواد کاملاً یکدست شوند.

مرحله چهارم: بهار نارنج و ژلاتین را اضافه کنید

قابلمه را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید. عرق بهار نارنج و ژلاتین آماده شده را به ترکیب درون قابلمه اضافه کنید و همه مواد را خوب ترکیب کنید.

مرحله پنجم: دسر را در یخچال بگذارید

دسر شکلاتی را داخل قالب‌های کوچک سیلیکونی یا لیوان‌های شیشه‌ای دلخواه بریزید. قالب‌ها را چند بار به سطح بکوبید تا حباب‌های هوا خارج شوند.

قالب‌ها را حداقل ۴ تا ۵ ساعت در یخچال قرار دهید تا دسر کاملاً ببندد. اگر زمان کافی در اختیار دارید بهتر است دسر یک شب تا صبح در یخچال بماند.

مرحله ششم: دسر را تزیین و سرو کنید

پس از گذشت زمان اعلام شده دسر را از یخچال خارج کنید. چند دقیقه‌ای زمان دهید تا در دمای محیط بماند.

سپس آن را به آرامی در ظرف سرو برگردانید. با خامه فرم گرفته، شکلات رنده شده یا گلبرگ بهار نارنج دسر جذابتان را تزیین و سرو کنید.

نکات و فوت‌وفن‌ های طرز تهیه دسر شکلاتی با طعم بهار نارنج

در ادامه به چند نکته طلایی برای بهتر شدن طعم و بافت دسر شکلاتی با طعم بهار نارنج اشاره خواهیم کرد. با ما همراه باشید.

اجازه دهید ژلاتین کاملاً خنک شود، در غیر این صورت باعث جدا شدن بافت در دسر می‌شود.

شیر عسلی را می‌توان به جای شکر در دستور استفاده کرد تا طعمی کاراملی‌تر داشته باشید.

از خامه پرچرب استفاده کنید تا بافتی لطیف‌تر و کرمی‌تر داشته باشید.

اضافه کردن کمی پودر کاکائو تلخ به دسر، عمق طعم شکلات را بیشتر می‌کند.

اگر دوست دارید دسر شما بافت سفت‌تری داشته باشد، میزان ژلاتین را کمی افزایش دهید.

هنگام ذوب شکلات، حرارت را خیلی بالا نبرید تا شکلات نسوزد.

اگر دسر را در لیوان شیشه‌ای سرو می‌کنید، لایه‌لایه با بیسکویت پتی بور خرد شده سرو کنید.

طعم دسر با اضافه‌ کردن کمی پودر بادام یا نارگیل هم جذاب‌تر می‌شود.

 

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج