۱۵۰۶۴۶۰
۲۷۰
۲۷۰
پ

گروسی با رییس سازمان انرژی اتمی دیدار کرد

رافائل گروسی، مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی که عصر دیروز (چهارشنبه ٢٧ فروردین) برای دومین بار در دولت چهاردهم وارد ایران شد، امروز با حضور در سازمان انرژی اتمی ایران، با محمد اسلامی، معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان انرژی اتمی دیدار کرد.

ایرنا: رافائل گروسی، مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی که عصر دیروز (چهارشنبه ٢٧ فروردین) برای دومین بار در دولت چهاردهم وارد ایران شد، امروز با حضور در سازمان انرژی اتمی ایران، با محمد اسلامی، معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان انرژی اتمی دیدار کرد.

1953593_878

مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی صبح امروز با حضور در سازمان انرژی اتمی با معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان انرژی اتمی دیدار کرد.

گروسی در نخستین برنامه کاری و در بدو ورود به تهران، برای دیدار با سیدعباس عراقچی، وزیر امور خارجه راهی این وزارتخانه شد.

«میخائیل اولیانوف»، نماینده دائم روسیه در سازمان‌های بین‌المللی مستقر در وین با انتشار پیامی در شبکه اجتماعی ایکس به دیدار رافائل گروسی، مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی از تهران اشاره کرد.

مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در این سفر روند همکاری با ایران در جهت حل‌ و فصل دو اختلاف پادمانی را در دستور کار دارد. همچنین براساس آخرین قطعنامه شورای حکام آژانس علیه ایران، مدیرکل باید یک گزارش جامع در خصوص حال و آینده برنامه هسته‌ای ایران را در نشست آتی این شورا، در اختیار اعضا قرار دهد.

همچنین هرچند این سفر از قبل برنامه‌ریزی شده بود اما آغاز گفت‌وگوهای غیرمستقیم ایران و آمریکا بر اهمیت حضور مدیرکل در این مقطع زمانی افزوده است. 

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج