۱۵۰۰۵۲۷
۹۹
۹۹
پ

جاده چالوس یک طرفه شد

رئیس پلیس راه راهور فراجا از اجرای محدودیت‌های ترافیکی در آزادراه تهران-شمال به منظور تخلیه بار ترافیکی خبر داد و گفت: جاده چالوس یکطرفه شد.

مهر: رئیس پلیس راه راهور فراجا از اجرای محدودیت‌های ترافیکی در آزادراه تهران-شمال به منظور تخلیه بار ترافیکی خبر داد و گفت: جاده چالوس یکطرفه شد.

4614528 (1)

سرهنگ احمد کرمی اسد، رئیس پلیس راه راهور فراجا، از ترافیک سنگین در محور آزادراه تهران-شمال و جاده چالوس از ساعات اولیه صبح امروز خبر داد.

وی افزود: به منظور تسهیل حرکت خودروها و کاهش بار ترافیکی، از ساعت ۲۰:۳۰ امشب (۲۸ اسفندماه) تردد کلیه وسایل نقلیه از مرزن‌آباد به سمت تهران ممنوع خواهد شد.

سرهنگ کرمی اسد ادامه داد: علاوه بر این، از ساعت ۲۲:۰۰ امشب، از پل زنگوله به سمت مرزن‌آباد یا چالوس به صورت یک‌طرفه خواهد شد تا حجم ترافیک کاهش یافته و بار ترافیکی به طور کامل تخلیه گردد.

رئیس پلیس راه راهور فراجا از تمامی رانندگان درخواست کرد تا از مسیرهای جایگزین استفاده کرده و به توصیه‌های پلیس راهور توجه کنند تا تردد بدون مشکل ادامه یابد.

 

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج