۱۴۹۳۵۴۰
۹ نظر
۱۷۰
۹ نظر
۱۷۰
پ

مجلس به گرانی کالاهای اساسی ورود کند

یک کارشناس اقتصادی با اشاره به تداوم روند گرانی برخی کالاهای اساسی، گفت: با توجه به اینکه چیزی تا ماه مبارک رمضان و عید نوروز نمانده، از وزیر جهاد می خواهیم اقدامات جدی انجام دهد.

خبرگزاری تسنیم: یک کارشناس اقتصادی با اشاره به تداوم روند گرانی برخی کالاهای اساسی، گفت: با توجه به اینکه چیزی تا ماه مبارک رمضان و عید نوروز نمانده، از وزیر جهاد می خواهیم اقدامات جدی انجام دهد.

1403091810230488831630874

ابراهیم ابوالحسنی، کارشناس اقتصادی با اشاره به گرانی های اخیر برخی کالاهای اساسی گفت: اتفاقی که در هفته های اخیر برای برخی کالاهای اساسی و مواد غذایی رخ داده، غیرقابل توجیه است.

وی اضافه کرد: ما شاهد افزایش قیمت برنج، روغن، گوشت قرمز، حبوبات و سیب زمینی بودیم که هر کدام از این اقلام به تنهایی نقش بسیار مهمی در تامین سبد خانوار دارد و وضعیت فعلی فشار قابل توجهی را به مصرف کنندگان وارد می کند.

ابوالحسنی با اشاره به سخنان اخیر وزیر جهاد کشاورزی درباره ساختگی بودن گرانی برخی کالاها، عنوان کرد: متاسفانه با وجود اینکه در آستانه ماه مبارک رمضان و ایام نوروز هستیم، در صورت ساختگی بودن قیمت ها و از بین بردن احتکار باید بازار به یک تعادل نسبی رسیده باشد اما در حال حاضر از بازار کالاهای دیگر از جمله شکر نیز اخبار خوبی به گوش نمی رسد.

ابوالحسنی با بیان اینکه انتظار می رود مجلس به این مساله ورود کند و به مسئولان مربوطه تذکر بدهد، گفت: در هر حال فرصت زیادی تا ایام ماه مبارک رمضان و عیدنوروز نمانده و اگر مسئولان تدبیر جدی نکنند مردم با چالش های جدی در حوزه تامین کالاهای اساسی مواجه می شوند که برخلاف سیاست های کشور است.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • بیتا

    اخه نماینده ها سواد دارن ورود کنن فقط یا میخوابن یا با موبایل بازی میکنن

  • بی وفا


    مجلس باید درش تخته شه.

  • بدون نام

    فعلا زود است بخوابید

  • ps

    اگر همه اجناس قیمت‌ها ش دستوری بشه و همه بدونند ک قیمت هر جنس قیمت مصوب شده هیچکس نمیتونه گرون بده مثل قیمت نان دولتی
    آزاد پز قیمتش جداست

  • محمدسلگی

    سلام به همگی.نماینده ای که میلیاردهاخرج میکنه رای بیاره.بفکر‌مردم بیچاره فقیره؟؟

  • ع ع م

    مگه واسشون مهمه

  • .

    کالای اساسی فقط برنج و قند وشکر و گوشته؟!! کفش و لباس اساسی نیست؟!، دارو اساسی نیست؟!وسایل زندگی و خانگی نیست؟! بخاری و یخچال و گاز نیست؟!!با گرانی اینها چکار کنیم؟؟؟! جواب بدهید مسولین

  • 347829

    برا چی ورود کنن میخوای از نون خوردن بندازیشون

  • به نام خدا

    مجلسی ها فکر جیب خودشان هستند نه فکر ملت

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج