۱۴۸۱۵۵۲
۴۴۷
۴۴۷
پ

این غذای شمالی را با انار بپزید

خیلی از ما خورشت بادمجان را با لپه یا بدون آن می‌پزیم. اما اگر دلتان می‌خواهد تنوع غذای سفره خانواده‌تان را بیشتر کنید بد نیست یک بار طعم بادمجان در کنار انار را امتحان کنید.

همشهری: خیلی از ما خورشت بادمجان را با لپه یا بدون آن می‌پزیم. اما اگر دلتان می‌خواهد تنوع غذای سفره خانواده‌تان را بیشتر کنید بد نیست یک بار طعم بادمجان در کنار انار را امتحان کنید.

5117250

این غذای خوش رنگ و طعم که خورشت انار بادمجان نام دارد یک غذای اصیل شمالی است که با دانه‌های انار تازه به صورت ترش و ملس و همراه برنج طبخ می‌شود.

مواد لازم:

پیاز متوسط: یک عدد

آب انار:۲ پیمانه

دانه انار: یک پیمانه

گوشت مرغ: ۴۰۰ گرم

بادمجان قلمی: ۳ عدد

روغن: ۲ قاشق غذاخوری

نمک و فلفل و زردچوبه: به میزان لازم

آماده‌سازی‌: ۱۵ دقیقه

پخت: ۹۰ دقیقه

تعداد: ۴ نفر

طرز تهیه:

۱. پیازها را نگینی خرد و در روغن سرخ کنید تا طلایی شود.

۲. مرغ تکه شده را با کمی نمک و فلفل طعم‌دار کنید و داخل تابه جداگانه سرخ کنید.

۳. پیازداغ و مرغ را مخلوط و دانه‌های انار را اضافه کنید و کمی تفت دهید سپس ۲ پیمانه آب انار داخل خورشت بریزد تا بجوشد و با حرارت کم بپزد و جا بیفتد.

۴. در این فاصله بادمجان‌ها را پوست بگیرید و در آب و نمک به‌مدت ۲۰ دقیقه خیس کنید، سپس آنها را با دستمال خشک و در روغن داغ سرخ کنید.

۵. در ۲۰ دقیقه آخر پخت بادمجان را به خورشت اضافه کنید تا بپزد و جا بیفتد.

نکته: اگر دانه‌های انار ترش بود می‌توانید کمی شکر به آن اضافه کنید.

 

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج