۱۴۶۳۲۱۸
۳۱۶۲
۳۱۶۲
پ

فرآیند کاشت، برداشت و فرآوری جک فروت

جک‌فروت (به انگلیسی: Jackfruit) بومی منطقه گهات غربی در جنوب هند، سری‌لانکا، شرق و جنوب شرق آسیا وجنگل‌های بارانی کشورهای اندونزی، مالزی و فیلیپین است.

فرادید: جک‌فروت (به انگلیسی: Jackfruit) بومی منطقه گهات غربی در جنوب هند، سری‌لانکا، شرق و جنوب شرق آسیا وجنگل‌های بارانی کشورهای اندونزی، مالزی و فیلیپین است. میوه‌های این درخت، سبزرنگ، آب‌دار و معطر و از بزرگ‌ترین میوه‌های جهان و بزرگ‌ترین میوه درختی با بیشینه وزن ۴۵ کیلوگرم، هستند. وزن معمول میوه‌های این درخت به بیش از ۱۸ کیلوگرم و درازای آن‌ها به بیش از ۶۰ سانتی‌متر می‌رسد. یک درخت جک‌فروت بالغ، به‌طور معمول، ۲۰۰ میوه و درختان بزرگ‌تر تا ۵۰۰ میوه به‌طور سالانه تولید می‌کنند. میوه‌ها، از نوع میوه‌های مرکب بوده و عموماً، طعمی شیرین داشته و در تهیهٔ دسرها مورد استفاده هستند. این میوه‌ها به‌صورت پخته یا خام مصرف می‌شوند. دانه‌های آن نیز به صورت پخته در مناطق محلی خورده می‌شوند.

فرآیند کاشت، برداشت و فرآوری جک فروت

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج