درخواست سردبیر سابق کیهان برای حمله اسرائیل!
روزنامه فرهیختگان در یادداشتی به مهدی نصیری، چهره سیاسی و سردبیر سابق کیهان حمله کرد.
روزنامه فرهیختگان در یادداشتی به مهدی نصیری، چهره سیاسی و سردبیر سابق کیهان حمله کرد.
این روزنامه نوشت:
* مهدی نصیری، چهره سیاسی که از منتهیالیه جناح راست سیاسی در دهه 90 به سمت چپ و فراتر از چپ غلت زده است.این نخستین بار نیست که دیالوگهای ضدایرانی او دست به دست میشود. او پیش از این هم در گفتوگو با همین تلویزیون برای موفقیت براندازان طراحی میکرد و ایده ترمیم شکاف تاجزاده تا شاهزاده را ارائه داده بود تا به این ترتیب برای رضا پهلوی پلی در داخل ایران ساخته شود!
* نصیری درحالی این روزها همگام با رضا پهلوی از اسرائیل برای حمله به ایران تقاضا میکند که چهرههای سیاسی جریان مقابل خود را به اتهام حمایت از رسانههای درتقابل با شریعت از دم تیغ انتقاد میگذارند.
* مهدی نصیری به دنبال فرصتی بود تا دیدگاهها و عقاید جدیدش را به نمایش بگذارد. این نقطه عطف بهویژه پس از اعتراضات به افزایش قیمت بنزین در آبان ۱۳۹۸ شکل گرفت؛ زمانی که او لحظهای مناسب برای علنی کردن تغییرات فکریاش یافت. یکی از نکات بارز این تغییر موضعگیری او درمورد حجاب بود. او که پیشتر به انتقاد فردی از مهاجرانی، وزیر ارشاد دولت خاتمی، میپرداخت و ادعا میکرد که او بودجه کشور را به رسانههایی اختصاص میدهد که احکام شریعت را زیر پا میگذارند، ناگهان دیدگاههایش تغییر کرد.
* در شهریور ۱۳۹۹، در یک مناظره تلویزیونی، نصیری از نظرات جدیدش درباره حجاب پرده برداشت. او بیان کرد که «الزام به حجاب بیهزینه نبوده است.» و توضیح داد که این الزام باعث ایجاد یک دوقطبی در جامعه شده است. این اظهارات از سوی فردی مانند نصیری برای کسانی که او را میشناختند، تعجببرانگیز بود. با گذشت زمان و ادامه سخنرانیهایش، ابعاد جدیدی از او آشکار میشد.
* پس از فوت مهسا امینی در روزهای پایانی شهریور ۱۴۰۱، نصیری بهشدت از عملکرد گشت ارشاد انتقاد کرد و لحن انتقادیاش نسبت به برخوردهای صورتگرفته با اعتراضات مردمی تشدید شد. این تغییرات نهتنها او را از جایگاه سابقش دور کرد؛ بلکه او را به یکی از چهرههای مخالف با وضعیت کشورش تبدیل کرد؛ تا جایی که او امروز از میز خطابه بیبیسی از آمریکا و اسرائیل میخواهد که به ایران حمله کنند.
* سرنوشت عجیبی است مدعی شریعت و منافع ملی به تخاصم با ملتش برخاسته. در این تضاد نمادین عبرتهای زیادی نهفته است و در مسیری که نصیری زیسته است نیز؛ عبرتهایی که اگر مورد توجه قرار گیرد دیوار غرور را از بین برده و امکان طرد دیگران با نقاب خودبرتربینی را سلب میکند.
ارسال نظر