نحوه پخت یک غذای خوشمزه و متفاوت با بال مرغ
در این ویدئو یک آشپز اهل رومانی با یک کیلو گرم بال مرغ، یک لیتر آب، ۸۰ گرم کره ، ۵ گرم نمک، ۲ گرم فلفل سیاه، ۳ گرم پاپریکا، ۱۵ گرم سیر، ۵۰ گرم سس کچاپ، دانه خردل: ۵۰ گرم، عسل: ۵۰ گرم، آب لیمو: ۲۰ میلی لیتر و سس سویا: ۵۰ میلی لیتر این بال مرغ خوشمزه را درست میکند.
فرادید: در این ویدئو یک آشپز اهل رومانی با یک کیلو گرم بال مرغ، یک لیتر آب، ۸۰ گرم کره ، ۵ گرم نمک، ۲ گرم فلفل سیاه، ۳ گرم پاپریکا، ۱۵ گرم سیر، ۵۰ گرم سس کچاپ، دانه خردل: ۵۰ گرم، عسل: ۵۰ گرم، آب لیمو: ۲۰ میلی لیتر و سس سویا: ۵۰ میلی لیتر این بال مرغ خوشمزه را درست میکند.
ارسال نظر