حیات روی زمین در عربستان سعودی پدید آمد
روزنامه عکاظ عربستان نوشت: «دانشمندان، استرومالیت های زنده (یک ساختار رسوبی آلی) را در جزیره شیباره در عربستان سعودی واقع در دریای سرخ شناسایی کرده اند که اولین کشف استروماتولیت های کم عمق دریایی زنده در خاورمیانه محسوب می شوند.»
شفقنا: عکاظ همچنین نوشت: «این کشف سوالات مهمی را در مورد چگونگی پدید آمدن حیات برای اولین بار بر روی کره زمین مطرح می کند.»
«تحقیق مذکور که در مجله ژئولوژی منتشر شده، این ساختارهای میکروبی قدیمی را بررسی می کند و نمایی منحصر به فرد از زندگی اولیه زمین و شرایط محیطی که میلیاردها سال پیش حاکم بود، ارائه می دهد.»
استروماتولیت ها تشکیلات رسوبی لایه ای هستند که از فعالیت میکروارگانیسم بویژه سیانوباکتری ها به وجود می آیند. این سازه ها از قدیمی ترین شواهد و مدارک روی زمین هستند که قدمتشان به بیش از ۳.۵ میلیاراد می رسد.
مهمتر از آن، این استروماتولیت های قدیمی در اکسیژن سازی، نقش تعیین کننده ایفا کردند که با وارد کردن اکسیژن، جو زمین را به طور اساسی تغییر داده، به شکل های پیچیده تر حیات اجازه تکامل دادند.
براساس نوشته روزنامه عکاظ، تحقیق مذکور نشان داده است که این استروماتولیت های تازه کشف شده در جزیره شیباره و ضلع جنوب غربی آن قرار دارد. این کشف به طور تصادفی و طی یک بازدید میدانی در ژانویه ۲۰۲۱ با استفاده از یک قایق ماهیگیری محلی صورت گرفته است.
نظر کاربران
خوشبحالشون. خدا هم بهشون رو کرده
واقعا خدا همه چی برای این ها افریده