۱۴۲۸۳۸۴
۳۴۱
۳۴۱
پ

سفری به دنیای اصیل طعم‌ها با این خوراک لذیذ

کله پاچه، یکی از اصیل‌ترین و خوشمزه‌ترین غذاهای ایرانی، طرفداران خاص خود را دارد. این غذا که از دیرباز در سفره ایرانی‌ها جای داشته، سرشار از خواص و فواید بوده و با طعمی منحصر به فرد، هر ذائقه‌ای را به خود جذب می‌کند.

راهنماتو: کله پاچه، یکی از اصیل‌ترین و خوشمزه‌ترین غذاهای ایرانی، طرفداران خاص خود را دارد. این غذا که از دیرباز در سفره ایرانی‌ها جای داشته، سرشار از خواص و فواید بوده و با طعمی منحصر به فرد، هر ذائقه‌ای را به خود جذب می‌کند.

اگر شما هم از جمله دوستداران این غذای سنتی هستید، در این مقاله با ما همراه باشید تا طرز تهیه کله پاچه برای دو نفر را به شما آموزش دهیم.

سفری به دنیای اصیل طعم‌ها با این خوراک لذیذ

مواد لازم برای پخت کله پاچه برای دو نفر:

نصف یک کله پاچه گوسفندی

1 عدد پیاز متوسط

2 حبه سیر

1 قاشق غذاخوری زردچوبه

1 قاشق چای خوری فلفل سیاه

1 قاشق چای خوری نمک

2 عدد لیمو ترش

1/2 پیمانه نخود

2 لیتر آب

مراحل پخت کله پاچه:

آماده سازی کله پاچه:

کله پاچه را به خوبی بشویید و به مدت 2 تا 3 ساعت در آب خیس کنید تا خونی آن گرفته شود.

پس از خیس شدن، کله پاچه را در یک قابلمه بزرگ قرار دهید و به آن آب اضافه کنید تا روی کله پاچه را به طور کامل بپوشاند.

پخت کله پاچه:

پیاز، سیر، زردچوبه، فلفل سیاه و نمک را به کله پاچه اضافه کنید.

قابلمه را روی حرارت زیاد قرار دهید تا آب به جوش آید.

بعد از به جوش آمدن آب، حرارت را کم کنید و اجازه دهید تا کله پاچه به مدت 4 تا 5 ساعت پخته شود.

در 30 دقیقه آخر پخت، نخود را به کله پاچه اضافه کنید.

سرو کله پاچه:

بعد از پخت کامل کله پاچه، آن را از قابلمه خارج کرده و بگذارید تا کمی خنک شود.

سپس کله پاچه را به دلخواه برش داده و با لیمو ترش و نان سرو کنید.

سفری به دنیای اصیل طعم‌ها با این خوراک لذیذ

نکات:

برای خوشمزه تر شدن کله پاچه می توانید از قلم و زبان گوسفند نیز در پخت آن استفاده کنید.

همچنین می توانید از سبزیجات معطری مانند جعفری، گشنیز و نعناع برای طعم دار کردن کله پاچه استفاده کنید.

اگر کله پاچه را به صورت کامل نمی پزید، می توانید از قسمت های دلخواه خود مانند مغز، زبان، چشم و پاچه استفاده کنید.

برای اینکه کله پاچه بوی بدی ندهد، می توانید از شیر یا سرکه در پخت آن استفاده کنید.

ارزش غذایی کله پاچه:

کله پاچه سرشار از ویتامین ها و مواد معدنی مانند آهن، کلسیم، فسفر، روی و ویتامین B12 است. این مواد مغذی برای سلامتی بدن بسیار ضروری هستند و می توانند به تقویت سیستم ایمنی بدن، بهبود سلامت استخوان ها و دندان ها، افزایش تولید گلبول های قرمز خون و پیشگیری از کم خونی کمک کنند.

کله پاچه و تناسب اندام:

با وجود اینکه کله پاچه کالری و چربی بالایی دارد، اما می تواند به عنوان بخشی از یک رژیم غذایی سالم مصرف شود. برای تناسب اندام، بهتر است کله پاچه را به صورت پخته و بدون چربی های اضافی میل کنید و از مصرف بیش از حد آن خودداری کنید.

کله پاچه در طب سنتی:

در طب سنتی ایرانی، از کله پاچه برای درمان بیماری های مختلف مانند کم خونی، ضعف و بی حالی، سوء هاضمه و درد مفاصل استفاده می شود. همچنین گفته می شود که کله پاچه می تواند به تقویت حافظه و افزایش قدرت یادگیری کمک کند.

کلام آخر:

کله پاچه، غذایی خوشمزه و پرخاصیت است که می تواند به عنوان بخشی از یک رژیم غذایی سالم مصرف شود. با رعایت نکات ذکر شده در این مقاله، می توانید این غذای سنتی را در منزل برای دو نفر تهیه کنید و از طعم و خواص بی نظیر آن لذت ببرید.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج