پشتپرده باورنکردنی ماجرای پارک لاله
جنجال تخریب پارک لاله و حصارکشی بخشی از پارک در روزهای اخیر مخالفت شهروندان را در پی داشته. مدیر پارک لاله به برترینها میگوید قراری بر ساخت فرهنگسرا نبوده و برنامه، ساخت سرویسهای بهداشتی مکانیزه بوده. پروژهای که با توجه به حساسیت مردم، فعلا متوقف شده.
برترینها: چند روزی هست که حصارکشی بخشی از پارک لاله خبرساز شده و انتقادهای بسیاری برانگیخته، سابقه تخریب پارک قیطریه برای ساخت مسجد و شایعه ساخت فرهنگسرا در بخش جنوب شرقی پارک لاله باعث شده بسیاری از مردم تهران و دوستداران محیط زیست به آن واکنش نشان بدهند. پایتخت به شدت با کمبود فضای سبز مواجه است و تخریب پارکها عملا ریههای کوچک شهر آلوده را کوچکتر و محدودتر خواهد کرد. شهری که تفریحگاههایش بسیار کمتر از حد استاندارد هستند و برنامهای هم برای افزایش آنها وجود ندارد و تمرکز مدیران شهری بر انبوهسازی و درآمزایی بیشتر است.
قسمتی از پارک لاله که امروز حصارکشی شده و حدود 1300 متر مساحت دارد، پیش از این هم با طرحهایی مثل ساخت مقبره شهدا مواجه بود و خود پارک با ساخت و سازهایی که درون آن شده، وسعت اولیه خود را از دست داده است. خبرنگار برترینها برای پی بردن به واقعیت آنچه در پارک رخ داده و جنجالساز شده است با رضا کاظمی مدیر بوستان لاله تماس گرفت. کاظمی که مدت کمی است این مسئولیت را پذیرفته در پاسخ به سوال ما میگوید:«من وقتی به عنوان مدیر در پارک لاله قبول مسئولیت کردم یکی از اولین چالشهایم وجود این حصارکشی و دلیل آن بود. توضیح عوامل اجرایی این بود که سرویسهای بهداشتی ورودی سمت کارگر پارک که به فضای مترو هم مربوط است باید جابهجا شود و ما این محیط را برای ساخت سرویسهای مکانیزه زنانه و مردانه در نظر گرفتهایم. مشکل این بود که اولا فضای لازم برای ساخت سرویسها بسیار کمتر از چیزی بود که حصارکشی شده و دوم این که ممکن بود نیاز به قطع درختان باشد که من شخصا با آن مخالف بودم.»
کاظمی میگوید فضای در نظر گرفته شده برای ساخت سرویسهای بهداشتی دو راهروی چمن در منطقه حصارکشی شده بوده و مجموعه کمتر از 800 متر فضا را اشغال میکنند. در عین حال که با مدیریت کردن موضوع میشد از این جابهجایی صرفنظر کرد تا لطمهای به فضای پارک نخورد. کاظمی در ادامه میگوید:«طبق صحبتهایی که با شهردار محترم منطقه شده، فعلا هر تغییر و ساخت و سازی را در منطقه حصارکشی شده متوقف کردهایم و مسئله بلاتکلیف است. خودم امیدوارم با درایت مدیران شهری، مشکل ایستگاه مترو توسط خود آن مجموعه حل شود و نیازی به تخریب بخش دیگری از پارک نباشد.» کاظمی با تاکید بر این که تهران فضای سبز کمی دارد و دغدغه مردم برای استفاده از کمترین امکانات شهری باید محترم شمرده شود، از این میگوید که قطع حتی یک اصله درخت هم برایش مهم است و تا جایی که بتواند برای بهبود فضای پارک تلاش خواهد کرد. در عین حال که هیچ صحبتی از ساخت فرهنگسرا یا بنای دیگری در کار نبوده و حالا هم موضوع به مدیران بالاتر ارجاع شده تا برای آن راهحلی پیدا کنند.
نظر کاربران
مردم تهران نمی توانند نفس بکشند شرم کنید و از قطع درختان دست بردارید.
چرا این زاکانی دوست داره بره روی اعصاب مردم ؟. چرا این رو برکنار نمیکنید. بیشتر داره خسارت وارد میکنه
این شهردار نمی توان. یک دیوار هم در جایی غیر از محاول های پارک های ثبت شده بسازد توانایی ان را ندارد!!!!!!!
برای گرفتن بودجه و پرکردن جیبشون به هر دری میزنن
شرم بر شما باد,, دشمنان سرسبزی و محیط زیست,,شماها باید فضای سبزو چند برابر کنید ن اینکه هر روزی یه قسمت از اون پارکای قدیمی شهرو تخریب کنید
خدایا خودت کمکمون کن.
دست بردارید از تخریب پارک لاله
هرچه سریعتر این کارهای ننگین را تمام کنید
با قطع درختان سبز دارند لعنت خدا رو نصیب خودشون میکنند چطور میخوان عذاب خدا رو تحمل کنند. دعا میکنیم خدا نبخشه این جور افراد رو
هرکار کنی ظاهر ساز ها کار خودشون را خواهند کرد ، اینا دشمن مردم هستن ، همین اقای شهردار از وقتی آمده چقدر صدای مردم و دوست داران محیط را در آورده .
کلانشهر تهران برای تنفس و زیست احتیاج به اکسیژن کافی دارد و با وجود انباشت سوختهای فسیلی سلامتی مردم در خطر جدی هست و قطع درختان و نابودی فضای سبز ؛ آلودگی محیط زیست تشدید میشود و وظیفه حاکمیت هست که بفکر سلامتی مردم باشد و این مشکل مهم رو هرچه زودتر حل کند