برای مهمونیهای عید این سالاد را جایگزین الویه کنید
«سالاد غذا نیست ولی بعضی سالادا همه چی هستن! باور کن!»
راهنماتو: «سالاد غذا نیست ولی بعضی سالادا همه چی هستن! باور کن!»
سالادها طرفداران بسیار زیادی دارند. دستورهای غذایی متنوع و متفاوت آنها به گونهای است که هر کسی را میتواند راضی نگه دارد. حتی اگر شما از آن دسته افرادی نباشید که سالاد به جانشان بسته است ولی سالادهایی که از کربوهیدرات و پروتئین کافی برخوردار هستند مورد علاقه همه قرار میگیرند. اینجور سالادها کمتر به عنوان پیش غذا به نظر میآیند و گاهی در حکم غذای اصلی یا میان وعده هم به حساب خواهند آمد.
در ماه رمضان و در کنار آن، قرار گرفتن در نوروز سالاد از اهمیت ویژهای برخوردار است. این سالاد هم به دلیل وجود سیب زمینی در دستور آن، علاوه بر اینکه طعم و عطر خیلی خوبی دارد به راحتی میتواند شما را سیر کند.
مواد لازم آن را یادداشت بفرمایید که حیف است چنین خوشمزهای را از دست بدهید!
مواد لازم:
سیب زمینی بزرگ |
دو عدد |
سبزی تازه جعفری |
۱۰ الی ۱۵ ساقه |
سبزی شوید تازه |
۱۰ الی ۱۵ ساقه |
پیاز بنفش (قرمز) |
یک عدد |
خیارشور |
۵ الی ۶ عدد |
مواد لازم برای سس:
نمک |
به مقدار لازم |
پودر پول بیبر (فلفل قرمز پرک) |
به مقدار لازم |
سماق |
به مقدار لازم |
روغن زیتون |
به مقدار لازم |
فلفل سیاه |
نوک قاشق چایخوری |
طرز تهیه:
در قدم اول سیب زمینیها را بشویید و پوست بگیرید و به صورت نگینی خرد کنید. حالا نگینهای سیب زمینی را در قابلمهای با مقداری آب و نمک بریزید و روی گاز قرار دهید تا بپزند. از آنجا که سیب زمینیها خرد شدهاند خیلی زودتر خواهند پخت پس بید در این زمینه دقت نظر داشته باشید تا آنها به مرحله له شدگی نرسند! بعد از پخت آنها را آبکشی کنید و کنار بگذارید.
پیاز را بشویید و پوست بگیرید و آن را هم خرد کنید. برای اینکه ظاهر سالاد شما جذابتر به نظر برسد اگر پیازها را خلالی باریک برش بزنید خیلی بهتر است. خیارشورها را هم ریز خرد کنید و در کنار آنها شوید و جعفری را که خوب شستهاید در حد توانتان ریز خرد کنید تا در سالاد زیباتر خودشان را نشان بدهند!
بعد از اینکه سیب زمینیها به خوبی خنک شدند در یک ظرف آنها را به همراه خیارشور، پیاز و جعفری و شوید بریزید و مخلوط کنید.
وقت آن رسیده است که به سراغ تهیه کردن سس سالاد بروید. برای این کار تمام مواد سس را در یک ظرف بریزید و با همزن دستی یا چنگال آنها را خوب ترکیب کنید. حتی میتوانید در مخلوط کن هم بریزید تا یک سس کاملا یکدست به شما تحویل بدهد.
حالا سس را به آرامی روی تمام قسمتهای سالاد بریزید و خیلی بادقت هم بزنید. این مرحله را هم جدی درنظر بگیرید چون اگر این ترکیب کردن موجب له شدن سیب زمینیها بشود زیبایی سالاد شما به خطر خواهد افتاد! وقتی تمام قسمتهای سالاد سساندود شد آن را در ظرف مخصوص سرو بریزید و روی آن را با سلفون بپوشانید و برای مدتی در یخچال قرار بدهید تا تمام طعمها با هم آمیخته شوند.
چند نکته:
اگر گیاهخوار هستید این سالاد یکی از آن غذاهایی است که باید حتما به چشم ویژهای به آن نگاه کنید! تمام ترکیبش مناسب شماست.
اگر رژیم غذایی دارید و از چربی گریزان هستید این سالاد جایگزین بسیار ایدهآلی برای سالاد الویه به حساب میآید چون همانطور که دقت کردید از سس مایونز در آن خبری نیست!
سبزیهای موجود در این سالاد علاوه بر اینکه عطر بسیار مطبوعی به آن میبخشند سرشار از خاصیت هستند. پس برای ویتامینه شدن بدنتان حتما آن را تهیه کرده و نوش جان بفرمایید.
در خوشمزگی این سالاد شک به دلتان راه ندهید و در اولین فرصت دست به تهیه آن بزنید و از تمام خوبیهایش بهرهمند شوید!
نظر کاربران
حرفای خنده دار نزنید مگه مردم مهمونی هم میگیرن بااین اوضاع که سالادهم درست کنن