طرز تهیه سالاد سزار رستورانی و خوشمزه
سالاد سزار در سالهای اخیر طرفداران زیادی پیدا کرده است.
باشگاه خبرنگاران: سالاد سزار در سالهای اخیر طرفداران زیادی پیدا کرده است.
سالاد سزار یکی از سالادهای خوشمزه ایتالیایی است که در جهان طرفداران زیادی دارد. این سالاد مقوی و خوشمزه را به عنوان پیش غذا و وعده غذایی میتوان سرو نمود. خلق این سالاد را به رستورانداری به نام سزار کاردینی یک مهاجر ایتالیایی که رستورانهایی را در مکزیک و ایالات متحده اداره میکرد، نسبت میدهند.
در سالهای اخیر یکی از پیش غذاها و یا حتی غذاهای پرطرفدار سالاد سزار است که آن را میتوانید در منزل هم تهیه کنید.
مواد سس سالاد:
سس خردل ۲ ق م
سس مایونز ۱.۵ ق غ
زرده تخم مرغ ۱ عدد
پنیر پارمسان دو سوم پیمانه
روغن زیتون یک سوم پیمانه
سیر رنده شده ۴-۳ حبه
آب ۱ عدد لیموی تازه
مواد تست کرپسی:
نون تست
سیر رنده ۴ حبه
روغن زیتون یک سوم پیمانه
مواد فیله سوخاری:
سرکه سفید ۱ ق چ
خامه صبحانه ۱ ق غ
فیله ران و یا سینه مرغ ۵۰۰ گرم
آرد سوخاری ۱ پیمانه
نمک، فلفل سیاه
پاپریکا، آویشن
شیر ۱ پیمانه
پودر سیر
ارسال نظر