مجلس افزایش سن بازنشستگی را تصویب کرد
نمایندگان مجلس به افزایش تدریجی سن بازنشستگی رای دادند. در جلسه علنی نوبت صبح امروز، یکشنبه ۲۸ آذر، و در ادامه بررسی گزارش کمیسیون تلفیق لایحه برنامه هفتم توسعه، بند الحاقی بند خ ماده ۲۹ لایحه به تصویب رسید
دیدهبان: نمایندگان مجلس به افزایش تدریجی سن بازنشستگی رای دادند. در جلسه علنی نوبت صبح امروز، یکشنبه ۲۸ آذر، و در ادامه بررسی گزارش کمیسیون تلفیق لایحه برنامه هفتم توسعه، بند الحاقی بند خ ماده ۲۹ لایحه به تصویب رسید.
در این مصوبه آمده: «به منظور کاهش ناترازی صندوقهای بازنشستگی و تقویت توان صندوقها در انجام تکالیف محوله:
۱. بیمه پردازانی که ۲۸ تا ۳۰ سال سابقه خدمت دارند به سنوات اشتغال آنها برای بازنشستگی اضافه نمیگردد.
۲. بیمه پردازانی که ۲۵ تا ۲۸ سال سابقه خدمت دارند به سنوات اشتغال آنان به ازای هر سال تا زمان بازنشستگی دو ماه اضافه میگردد.
۳. بیمه پردازانی که ۲۰ تا ۲۵ سال سابقه خدمت دارند به سنوات اشتغال آنان به ازای هر سال تا زمان بازنشستگی سه ماه اضافه میگردد.
۴. بیمه پردازانی که مطابق قوانین ۱۰ تا ۲۰ سال سابقه خدمت دارند به سنوات اشتغال آنان به ازای هر سال تا زمان بازنشستگی چهار ماه اضافه میگردد.
۵. بیمه پردازانی که مطابق قوانین تا ۱۰ سال سابقه خدمت دارند به سنوات اشتغال آنان به ازای هر سال تا زمان بازنشستگی پنج ماه اضافه میگردد.
تبصره ۱- اجرای تمام یا بخشی از احکام فوق الذکر مشروط بر آن است که سن بیمه شده در زمان بازنشستگی برای مردان از ۶۲ سال و برای زنان از ۵۵ سال بیشتر نباشد.
تبصره ۲- اصلاحات فوق در قوانین صندوقهای بازنشستگی به استثنای صندوقهایی که حداقل سن بازنشستگی بیمه شدگان آنها از ارقام مذکور در تبصره (۱) بیشتر است به صورت دائمی اعمال میگردد.
تبصره ۳- ایثارگران و مشمولان قوانین سخت و زیانآور مشمول قوانین خاص خود هستند.
تبصره ۴- اشخاص موضوع این حکم با رضایت خود و موافقت دستگاههای ذی ربط میتوانند بدون نیاز زمانهای مذکور در بندهای (۲) الی (۵) تا سقف سن موضوع تبصره (۱) حسب مورد به خدمت ادامه دهند. خدمت مازاد بر اساس قوانین و مقررات مربوطه امکانپذیر است.
تبصره ۵- چنانچه دستگاهها به خدمات برخی از کارکنان نیاز نداشته باشند حسب مورد میتوانند بدون لحاظ زمانهای مذکور با پیشنهاد بالاترین مقام دستگاه و موافقت معاون اول رئیس جمهور بر اساس قوانین مربوط نسبت به صدور احکام بازنشستگی آنان اقدام کنند.
تبصره ۶- افرادی که تقاضای خود مایل به بازنشستگی زودتر از موعد فوق الذکر باشند، بازنشستگی آنها مطابق قوانین مربوطه و بدون رعایت بندهای (۱) تا (۵) بلامانع است و حقوق بازنشستگی آنان مطابق احکام این سند برقرار خواهد شد.»
نظر کاربران
خدایا بااین همه خوشی چه کنیم
وای که مردیم از خوشی.مسولین بیشتر ازاین
ماراشرمنده نکنید
هر روز که از خواب بیدار میشم میگم بلای دیگه ای هم مونده که این مسئولین بتونن سرمون بیارن که تا ظهر نشده میبینم بلای جدید میرسه
فرصت خدمت به خانواده را با این قانون از ما گرفتند
دیگه کی با این شرایط کار میکنه یا بیمه میریزه؟
مثلا کسی که یک سال سابقه بیمه داره باید ۴۱ سال دیگه کار کنه!
با این قانون تا اخر عمر باید کار کرد چرا بیمه بریزی اخه؟!
الفاتحه
شما تا حلا چیزی تصویب کرده اید به نفع مردم باشه؟
جلوی دزدی از صندوقهای بازنشستگی رو بگیرین
دیگه تاآخرعمرکنیم چه کاریه بیمه بدیم .. برا زمان مرگمون میخوایم؟
مجلس ضدمردمی
جالبه که میگن بیایید انتخابات رای هم بدید
یعنی شما اگه یه ساله رفتید سر کار و ۲۹ سال دیگه باید برید در مجموع ۱۲ سال به سن بازنشستگی تون اضافه میشه و۲۹ سال میشه ۴۱ سال ! کره شمالی هم اینطوری نیست !
این بودش دولت مردمی
مسیولین از مردم چه توقعی میتوانند داشته باشند و مردم چه توقعی از مسیولین دارند
من 10 سال بیمه دارم باید 20 سال 100 ماه دیگه بیمه پرداخت کنم جالبه
خود نماینده با4سال بازنشسته می شود.
حتما انتظار شرکت در انتخابات رو هم دارید.
متاسفم .
هرشب نقشه جدیدی برای ملت نگون بخت میکشند
اگه الان ۳۰سالش باشه موقع بازنشستگی اگه زنده مونده باشه ۷۱سال سن داره که احتمالا باویلچرمیبرنش خونه
این مجلس طرفدار و منتخب مردم است یا طرفدارا صندوقها چرا هزینه کسری رو باید مردم بدن اونم با مهمترین دارایی خودشون یعنی عمرشون .
حداقل یه استثنایی برای کارکنان بهداشت ودرمان درنظر بگیرید .تو زمان اپیدمی مرگبار کرونا جان خودشونو به خطر انداختن.
قطار پیشرفت با سرعت تمام در حال سقوط است..... لطفا کمربندها را باز کنید.