adexo3
۱۹۰۴۲
۴ نظر
۵۰۰۲
۴ نظر
۵۰۰۲
پ

این کشورها محبوب دانشجویان ایرانی هستند

۴۰ درصد دانشجویان ایرانی در آمریکا و ۳۸ درصد دانشجویان ایرانی در کانادا از ارز مسافرتی وزارت علوم استفاده کرده اند

این کشورها محبوب دانشجویان ایرانی هستند

هفت صبح : 40 درصد دانشجویان ایرانی در آمریکا و 38 درصد دانشجویان ایرانی در کانادا از ارز مسافرتی وزارت علوم استفاده کرده اند

حدود 37 درصد دانشجویان ایرانی در مالزی، 40 درصد دانشجویان ایرانی در آمریکا و 38 درصد دانشجویان ایرانی در کانادا از ارز مسافراتی وزارت علوم استفاده کرده اند. معاون بورس و امور دانشجویان خارج وزارت علوم، تحقیقات و فناوری جزئیات آمار متقاضیان دریافت ارز دانشجویی در مقاطع مختلف تحصیلی را اعلام کرده که طبق آن تعداد دانشجویان ایرانی شاغل به تحصیل در مقاطع تحصیلات تکمیلی بیش از سایر مقاطع است و حدود 45 درصد از متقاضیان در مقطع کارشناسی ارشد در حال تحصیل هستند.

از این آمارها و جدول ها اطلاعات جالب دیگری نیز دستگیرتان می شود، ازجمله آنکه دانشجویان ایرانی در ترکیه با اینکه جمعیت کمتری نسبت به برخی کشورها دارند اما یکی از مشتریان پر و پا قرص ارز دانشجویی هستند. در طرف دیگر دانشجویان ایرانی در هند با اینکه جمعیت بالایی را تشکیل می دهند اما آنچنان علاقه ای به دریافت این ارزها ندارند.

رشد مالزی، کاهش هند

آخرین آمارهای منتشر شده از حدود 14 هزار دانشجوی ایرانی در مالزی خبر می دهند. آمارهایی که تا چند سال پیش کمتر از 10 هزار نفر بود اما در چند ساله اخیر رشد چندبرابری را تجربه کرده است و بنابراین به جرات می توان گفت در حال حاضر کشور مالزی مقصد شماره یک دانشجویان ایرانی است.

همین نکته هم سبب شده که دانشجویان مشغول به تحصیل در این کشور رتبه یک در گرفتن ارز دانشجویی را کسب کنند. از حدود 14 هزار دانشجوی ایرانی در کانادا، تاکنون 5252 نفر برای دریافت ارز مسافرتی ثبت نام کرده اند. در طرف دیگر با وجود اینکه حدود 7200 دانشجوی ایرانی در هند تحصیل می کنند و هند رتبه دوم در میزبانی دانشجویان ایرانی را به عهده دارد؛ اما فقط حدود 1227 نفر برای دریافت ارز ثبت نام کرده اند و رتبه ششم در دریافت ارز را به خود اختصاص داده اند، یعنی چیزی حدود 17 درصد کارشناسان این علت را در ارزانی هزینه ها در کشور هند می دانند. به دلیل پایین بودن هزینه ها در این کشور، دانشجویان و خانواده های آنها ترجیح می دهند از همان ارز آزاد استفاده کنند و حضور در صف های طولانی برای آنها صرف نمی کند.


شوک ترکیه و انگلیس

حضور دانشجویان ایرانی در ترکیه در رتبه چهارم یکی از نکات دیگر جالب این جدول است. با وجود آنکه دانشجویان ایرانی در ترکیه از انگلستان و هند کمتر است اما در دریافت ارز دانشجویی از این کشورها پیشتاز هستند و در رتبه بالاتر از آنها قرار گرفتند. اگر دقیق تر به آمارها نگاه کنیم، ۱۵۶۵ نفر از دانشجویان ایرانی در ترکیه ارز دانشجویی دریافت کردند، عددی در حد و اندازه کشور هند. کشور انگلیس هم از دیگر نکات جالب توجه این آمارهاست، با وجود آنکه تحصیل در انگلستان هم از نظر مالی و هم از نظر شرایط جانبی بسیار مشکل است اما در حدود ۴۷۰۰ دانشجوی ایرانی در این کشور درس می خوانند با تمامی این اوضاع و احوال، تنها ۲۹ درصد از دانشجویان ایرانی در انگلیس برای ارز دانشجویی اقدام کرده اند، به نظر می رسد دانشجویان ایرانی در این کشور آن قدر از نظر مالی قدرتمند هستند که نیازی به دریافت ارز مسافرتی با قیمت پایین تر ندارند.


پاسخ به یک ابهام

معاون بورس و امور دانشجویان خارج وزارت علوم در گفت و گو با خبرنگار مهر تاکید کرده به رغم آنچه که شنیده می شد و رایزنی های علمی در کشورهای مختلف به وزارت علوم اعلام می کردند که تعداد دانشجویان ایرانی شاغل به تحصیل در مقطع کارشناسی و در کشورهای خارجی بیش از 80 درصد کل دانشجویان است، باید گفت که این خبر صحت ندارد و تعداد این عده از دانشجویان در مقطع کارشناسی کمتر از 15 درصد است.

تعداد دانشجویان ایرانی متقاضی ارز در کشورهای مختلف

رتبه

کشور

تعداد

1

مالزی

5252

2

آمریکا

2272

3

کانادا

2054

4

ترکیه

1565

5

انگلستان

1372

6

هند

1227

7

ایتالیا

1120

8

آلمان

1037

9

سوئد

775

10

استرالیا

724


تعداد تقریبی دانشجویان ایرانی در کشورهای مختلف

رتبه

کشور

تعداد

1

مالزی

14000

2

هند

7200

3

آمریکا

5626

4

کانادا

5400

5

انگلستان

4700

6

ترکیه

4000

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتی ۹/۵ ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    نظر کاربران

    • reyhoon

      حدس میزدم مالزی اول باشه

    • ابراهیم کوهی

      ولي به نظرم 40 با 37 با 38 =100 نمی شه میشه 115

    • niloufar

      man k az malezi razii bodam.vali ajibe k alman on tahe

    • meshki push

      رفتم اونور آب واسه تحصیل ولی پشیمون شدم ؛ از همه چی بگزریم فقط اینو بگم که وقتی میگفتم پس ایران نداره ؟!!! برام سخت بود
      فکرشون این بود که محتاجیمو نداریم
      به دانشگاه خودمون بچسبیم

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج