adexo3
۱۳۱۴۲۹۸
۵ نظر
۳۳۴۸
۵ نظر
۳۳۴۸
پ

این روزها گوشت گرم مصرف نکنید

رییس اداره دامپزشکی فردیس با اشاره به اینکه بیشترین شیوع تب کریمه کنگو در فصل گرما است به مردم توصیه کرد که به هیچ وجه از گوشت گرم استفاده نکنند و در صورت ذبح دام، گوشت آن را به مدت ۲۴ ساعت در سردخانه و یخچال نگهداری کنند که در این صورت گوشت تقریبا سالم سازی می‌شود.

ایسنا: رییس اداره دامپزشکی فردیس با اشاره به اینکه بیشترین شیوع تب کریمه کنگو در فصل گرما است به مردم توصیه کرد که به هیچ وجه از گوشت گرم استفاده نکنند و در صورت ذبح دام، گوشت آن را به مدت ۲۴ ساعت در سردخانه و یخچال نگهداری کنند که در این صورت گوشت تقریبا سالم سازی می‌شود.

این روزها گوشت گرم مصرف نکنید

محمد مهدی راهنورد با بیان اینکه مقابله با تب کریمه کنگو از اواخر اردیبهشت ماه آغاز شد، اظهار کرد:  تب کریمه کنگو یک بیماری ویروسی مشترک بین انسان و حیوان است که در دام به جز یک تب خفیف هیچگونه علایم خاصی ندارد ولی در انسان منجر به تب و خونریزی در قسمت‌های مختلف بدن می‌شود.

وی با بیان اینکه این بیماری بیشتر در فصل گرما و تابستان شیوع پیدا می‌کند، ادامه داد: این بیماری از طریق یک نوع کنه به دام سرایت می‌کند که باید این کنه‌ها از طریق سمپاشی از بین بروند و نیازمند سمپاشی خیلی گسترده در واحدهای نگهداری دامی است.

این مسئول بیشترین افراد در معرض خطر ابتلا به بیماری تب کریمه کنگو را شاغلان در کشتارگاه‌ها همچون مسئولان فنی دامپزشکی، ناظران شرعی و ذابحین اعلام کرد و افزود: همچنین افرادی که در واحدهای پرورش دام همچون واحدهای عشایری، روستایی و افرادی که با شیردوش کار می کنند و یا پشم چینی می کنند بیشتر در معرض ابتلا به این بیماری قرار دارند.

وی تاکید کرد: برای پیشگیری از ابتلای این افراد، اداره دامپزشکی شهرستان فردیس در راستای ارتقای سطح بهداشت و جلوگیری از بروز این بیماری اقدام به برگزاری کلاس آموزشی در یکی از کشتارگاه‌های شهرستان نموده است.

این مسئول توضیح داد: با توجه به اینکه هیچ گونه واکسنی جهت جلوگیری از ابتلا به این بیماری در انسان و دام وجود ندارد، تنها راه پیشگیری، آموزش روش‌هایی جهت کاهش مواجهه با بیماری است.

راهنورد ابراز کرد: این اداره با برگزاری کلاس آموزشی ضمن ارائه توضیحاتی در زمینه نحوه انتقال، عوارض و راه پیشگیری از بروز این بیماری در انسان، به استفاده از لوازم حفاظت شخصی از جمله گان، ماسک، دستکش و عینک در حین کار تاکید کرد.

وی گفت: علاوه براین، سمپاشی محوطه جایگاه نگهداری دام‌ها و سالن‌ها هم باید به صورت روزانه انجام شود.

رییس اداره دامپزشکی فردیس به مردم توصیه کرد که به هیچ وجه از گوشت گرم استفاده نکنند و در صورت ذبح دام، گوشت آن را به مدت ۲۴ ساعت در سردخانه و یخچال نگهداری کنند که در این صورت گوشت تقریبا سالم سازی می‌شود.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتی ۹/۵ ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    نظر کاربران

    • امیر

      شما هروقت تونستی گوشت گیر بیاری بخور که دیگه گیرت نمياد

    • ناشناس

      خدا را شکر گوشت گران است و ما نمیتوانیم بخریم و نمیتوانیم بخوریم زیرا تب کریمه کنگو میگیریم.در نتیجه باید دور لبنیات هم خط بکشیم.مرغ و تخم مرغ و برنج هم که گران است.فست فودها هم که مضر هستند.بهترین غذا نون و چایی است آنهم با چای ایرانی و شکر دولتی نه شکر آزاد.!!!!!!!!!! نتیجه اینکه مشکل گرانی حل میشود.

    • ناشناس

      مگه میشه گوشت خورد دیگه من که دو ساله نخوردم گوشت چیه دیگه علف خوارشدیم ولله نخود لوبیا عدس کمیاب گرون اگه نون خالی گرون بشه دیگه چی 😄😄

    • ♧◇♡♤

      گوشت چی هست ؟

    • ناشناس

      گوشت ؟گوشت کجا بود به خدا تو سه ماهه تونستم دوتا مرغ بخرم آرزو دارم یه تکه گوشت قرمز ولی نمیشه گناه این همه مخلوق گردنتون

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج