۶۲۹۲۹۶
۱ نظر
۵۱۵۴
۱ نظر
۵۱۵۴
پ

طرز تهیه رولت هویج؛ تصویری و مرحله به مرحله

کیک هویج یک دسر خیلی خوشمزه است که برای کسانی که از کیک شکلاتی خسته شدند میتونه انتخاب خیلی خوبی باشه.

وب سایت بدونیم: کیک هویج یک دسر خیلی خوشمزه است که برای کسانی که از کیک شکلاتی خسته شدند میتونه انتخاب خیلی خوبی باشه. و اما یه تنوعی که میتونیم به این کیک بدیم اینه که به جای تزئین کردن روی کیک با خامه، کیک رولتی درست کنیم و خامه رو داخل کیک استفاده کنیم. مطمئن باشید مهموناتون از خوردن این کیک خوشمزه لذت میبرن. درست کردنش خیلی راحته و خیلی هم سریع.
مواد لازم:

  • ۳ عدد تخم مرغ بزرگ
  • ۲/۳ پیمانه شکر
  • ۲ قاشق غذاخوری روغن سبزیجات
  • ۱ قاشق چای خوری عصاره وانیل
  • ½ قاشق چای خوری نمک
  • ۱ قاشق چای خوری بکینگ پودر
  • ۱ قاشق چای خوری پودر زنجبیل
  • ¼ قاشق چای خوری جوز هندی
  • ۲ قاشق چای خوری دارچین
  • ۱/۸ قاشق چای خوری پودر میخک
  • ¾ پیمانه آرد
  • ۲ پیمانه هویج رنده شده
  • ¼ پیمانه پودر قند برای رول کردن کیک

مواد لازم برای خامه داخل رولت:

  • ۱۷۰ گرم پنیر خامه ای
  • ۴ قاشق چای خوری (۵۷ گرم) کره آب شده
  • ۱ قاشق چای خوری عصاره وانیل
  • ۲ پیمانه پودر شکر

طرز تهیه رولت هویج؛ تصویری و مرحله به مرحله

۱. برای این که مطمئن شوید کیک داخل فر پخته می شود فر را از قبل روی ۱۷۵ درجه روشن کنید و بگذارید گرم شود. داخل یک عدد سینی ۲۸ در ۲۵ سانتیمتری را با کاغذ روغنی بپوشانید. روی کاغذ کمی روغن اسپری کنید و قبل از این که کنار بگذارید کمی آرد بپاشید.
طرز تهیه رولت هویج؛ تصویری و مرحله به مرحله
2. اگر کاغذ روغنی ندارید می توانید از فویل استفاده کنید.

3. اگر اسپری روغن ندارید می توانید از کره برای چرب کردن کاغذ استفاده کنید.

4. ۳ عدد تخم مرغ را داخل ظرفی ریخته و با همزن برقی به مدت ۳ دقیقه هم بزنید. تخم مرغ ها را با قاشق هم می توانید هم بزنید اما زمان بیشتری می برد.

طرز تهیه رولت هویج؛ تصویری و مرحله به مرحله

5. بعد از هم زدن تخم مرغ ها ۲/۳ پیمانه شکر را به آن اضافه کنید و ۳ دقیقه دیگر با هم زن بزنید.

طرز تهیه رولت هویج؛ تصویری و مرحله به مرحله

6. سپس ۲ قاشق غذاخوری روغن و یک قاشق چای خوری عصاره وانیل را اضافه کرده و با سرعت پایین هم بزنید تا کاملا مواد هم بخورد.

طرز تهیه رولت هویج؛ تصویری و مرحله به مرحله

7. ¾ پیمانه آرد، ۱ قاشق چای خوری بکینگ پودر، ۱ قاشق چای خوری پودر زنجبیل، ¼ قاشق چای خوری پودر جوز هندی، ۲ قاشق چای خوری پودر دارچین و ۱/۸ قاشق چای خوری پودر میخک را با هم ترکیب کنید.

طرز تهیه رولت هویج؛ تصویری و مرحله به مرحله

8. بعد از این که تمام مواد خشک را با هم ترکیب کردید آرام آرام به موادمان اضافه می کنیم و خیلی آرام هم می زنید. مراقب باشید زیاد هم نزنید چون کیک سفت می شود.

طرز تهیه رولت هویج؛ تصویری و مرحله به مرحله

9. وقتی خمیر کیک کاملا آماده شد ۲ پیمانه هویج رنده شده را به آن اضافه می کنیم و با قاشق هم می زنیم تا با مواد کاملا ترکیب شود.

طرز تهیه رولت هویج؛ تصویری و مرحله به مرحله

10. در این مرحله مواد را با دقت داخل سینی که از قبل آماده کرده اید بریزید و با قاشق سطح آن را صاف کنید. خمیر باید نازک و یکدست باشد.

طرز تهیه رولت هویج؛ تصویری و مرحله به مرحله

11. سپس سینی را داخل فر که از قبل گرم کرده اید به مدت ۱۵ الی ۱۶ دقیقه قرار دهید. تا زمانی که کیک بپزد اما روی آن نرم باشد. به محض این که کیک آماده شد آن را روی دستمال برگردانید و شروع کنید با دستمال رول کنید.

طرز تهیه رولت هویج؛ تصویری و مرحله به مرحله

12. یک عدد دستمال تمیز را پهن کنید و روی آن ¼ پیمانه پودر قند بپاشید.

طرز تهیه رولت هویج؛ تصویری و مرحله به مرحله

13. به محض این که کیک آماده شد آن را روی دستمال برگردانید و شروع کنید با دستمال رول کنید.
طرز تهیه رولت هویج؛ تصویری و مرحله به مرحله

14. بعد از این که کیک را رول کردید آن را کنار بگذارید تا سرد شود. سرد شدن کیک ۱ ساعت طول خواهد کشید. باید قبل از پر کردن خامه، کیک به دمای محیط رسیده باشد در غیر این صورت خامه ذوب می شود.

طرز تهیه رولت هویج؛ تصویری و مرحله به مرحله

15. برای درست کردن خامه ۱۷۰ گرم پنیر خامه ای و ۴ قاشق غذاخوری (۵۷ گرم) کره را داخل ظرفی بریزید و با همزن بزنید تا حالت خامه ای و نرم بگیرد.

طرز تهیه رولت هویج؛ تصویری و مرحله به مرحله

16. سپس ۱ قاشق چای خوری عصاره وانیل را اضافه کنید و دوباره با هم زن هم بزنید.

طرز تهیه رولت هویج؛ تصویری و مرحله به مرحله

17. سپس ۲ پیمانه پودر قند را اضافه کنید و هم بزنید. غلظت مواد باید طوری باشد که بتوان به راحتی آن را روی کیک پخش کرد اما زیاد هم رقیق نباشد که از کیک بیرون بزند.

طرز تهیه رولت هویج؛ تصویری و مرحله به مرحله

18. اگر خامه زیاد رقیق بود کمی پودر قند به آن اضافه کنید. اگر هم خیلی غلیظ بود ۱ قاشق چای خوری به آن آب اضافه کنید.

طرز تهیه رولت هویج؛ تصویری و مرحله به مرحله

19. وقتی کیک کاملا سرد شد آن را باز کنید و صاف روی پارچه قرار دهید تا به آن خامه بزنید. اگر دوست داشتید می توانید قبل از خامه زدن روی کیک کمی پودر قند بپاشید.

طرز تهیه رولت هویج؛ تصویری و مرحله به مرحله

20. با استفاده از چاقوی کره خوری خامه را روی کیک بمالید و با دقت رول کنید. زمانی که خامه را روی کیک می مالید به اندازه چند میلی متر کناره های کیک را خالی بگذارید.

طرز تهیه رولت هویج؛ تصویری و مرحله به مرحله
۲۱. بعد از این که کیک را با خامه رول کردید داخل کیسه فریزر قرار داده و بگذارید به مدت ۱ ساعت داخل یخچال سرد شود تا خودش را به خوبی بگیرد.

۲۲. بعد از این که کیک خودش را گرفت از یخچال برداشته و از داخل پلاستیک بیرون بیاورید. قبل از برش زدن کیک روی آن کمی پودر قند بپاشید. سپس برش زده و میل کنید.
طرز تهیه رولت هویج؛ تصویری و مرحله به مرحله
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • دیاری

    عالیه

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج