ماهی آردی فرانسوی، برای ناهار روز جمعه
عنوان اصلی و فرانسوی ماهی آردی به یک ضرب المثل شباهت دارد و به معنی آردی است که بر سر و روی آسیابان نشسته است. منظور مقدار آردی است که قبل از سرخ نمودن به ماهی می پاشند.
مواد لازم جهت تهیه ماهی آردی :
- آرد معمولی : ۴ قاشق غذاخوری
- نمک : ۱ قاشق چای خوری
- ماهی پهن تمیز شده و پوست کنده : ۴ تکه , ۴۰۰ گرمی
- کره : ۱۵۰ گرم
- آب لیمو : ۳ قاشق غذاخوری
- جعفری تازه خرد شده : ۱ قاشق غذاخوری
- لیموی نمک سود شده : ۱/۴
- نمک : به میزان لازم
- فلفل : به میزان لازم
- برش های لیمو ترش جهت تزیین : مقداری
طرز تهیه ماهی آردی :
۱. آرد را با نمک مخلوط نمایید و در بشقاب یا سینی بزرگی پهن نمایید . ماهی را یکباره درون آرد فرو ببرید و آن را خوب تکان دهید تا آرد اضافه آن گرفته شود . ۴۰ گرم کره را در قابلمه ای آب نمایید و با استفاده از قلم موی مخصوص آشپزخانه روی ماهی را کاملا چرب نمایید .
۲. ماهی را در کباب پزی که از قبل گرم شده حرارت دهید و بگذارید هر طرف آن ۵ دقیقه بپزد .
۳. در همین فاصله , باقی مانده کره را در یک شیر جوش کوچک آب نمایید . داخل کاسه ای بزرگ که قطر آن گنجایش کف شیر جوش را داشته باشد , آب سرد بریزید و آن را کنار دستتان بگذارید .
۴. کره را گرم نمایید تا طلایی شده و بوی عطر آن بلند شود , بلافاصله کره را از روی حرارت بردارید و ته قابلمه را داخل آب سرد قرار دهید تا از ادامه پخت جلوگیری شود .
۵. ماهی را در بشقاب های مخصوص پذیرایی بگذارید و روی آن آب لیمو , جعفری و لیمو بریزید . کره طلایی را روی ماهی ریخته , با برش های لیمو تزیین نمایید و بلافاصله سرو نمایید .
توصیه سرآشپز جهت تهیه ماهی آردی :
اگر ترجیح می دهید ماهی آرد زده خود را در کره سرخ نمایید , به یک یا دو ماهیتابه بزرگ نیاز دارید .
ارسال نظر