محتوای حمایتشده
ایمپلنت دندان چیست؟ (بررسی کامل Dental Implant)
ایمپلنت (implant) یا کاشت دندان، یکی از روشهای زیباسازی دهان و دندان است که در کنار زیبایی، آسیبهای جزئی را به همراه دارد؛ هزینه ایمپلنت در واقع متغیر بوده و بسته به نوع کار پزشک تعیین میگردد.
برترینها: حتما برای خودتان یا اطرافیانتان پیش آمده که دندانتان خالی شود و باعث ایجاد مشکل در جویدن غذا یا حتی صحبت کردن شما شود. پس لازم است جای دندان از دست رفته را با چیزی پر کنید. در این مواقع دندانپزشک به شما ایمپلنت دندان را پیشنهاد میدهد.اگر برای شما نیز سوال است که ایمپلنت چیست باید بدانید ایمپلنت دندان در واقع بهنوعی جایگزین دندان اصلی به حساب میآید. هرچند که شاید ایمپلنت دندان مقاومت دندان اصلی انسان را نداشته باشد، ولی ظاهری دقیقا مشابه دندان دارد و میتواند بهخوبی جای دندان از بین رفته را پر کند.
برای مشاوره با کلینیک دندانپزشکی پاستور کلیک کنید.
با 30 درصد تخفیف در ایمپلنت دندان
امکان پرداخت به صورت اقساطی بدون پیش پرداخت برای تمام خدمات
ایمپلنت دندان چیست؟
ایمپلنت دندان یا dental implant ، یک متد درمانی است برای کسانی که دندان خود را کشیدهاند و نیاز دارند به جای آن دندانی جدید بکارند. در این متد یک پیچ کوچک معمولا از جنس تیتانیوم را داخل استخوان فکها قرار میدهند و به نوعی آن پیچ نقش دندان شما را ایفا خواهد کرد. معمولاً برای جوش خوردن ویکپارچگی استخوان فک پایین چیزی حدود سه ماه و برای فک بالا تقریباً ۵ ماه زمان لازم خواهد بود. همانطور که گفتیم جنس پین یا پایه ایمپلنت از تیتانیوم است. از آنجا که تیتانیوم موجود در ایمپلنت ها با استخوان آرواره کاملا سازگاری دارد، ایمپلنت ها باعث لغزش، سر و صدا یا آسیب استخوانی نمی شوند.
ایمپلنتهای دندانی میتوانند یک تکه یا دو تکه باشند. دو قسمت اصلی ایمپلنت دندان، فیکسچر (Fixture) و اباتمنت (Abutment) می باشند. قسمتی که در داخل استخوان آرواره قرار میگیرد یعنی پیچ ایمپلنت که اصطلاحاً Fixture نامیده میشود و قسمتی تاجی که بالای لثه قرار میگیرد Abutment نامیده می شود. روی Abutment پروتز یا روکش ایمپلنت قرار میگیرد.
به صورت کلی میتوان گفت کاشت یا ایمپلنت دندان بهترین راهکار برای کسانی است که دندان خود را از دست دادهاند. زیرا ایمپلنت دندان کاملا مشابه ریشه و دندان اصلی است و برخلاف دندانهای متحرک و مصنوعی، این دندانها مشکلی در جویدن غذا یا صحبت کردن ایجاد نمیکنند. زیرا کاملا محکم روی فک ثابت شدهاند.
مزایای ایمپلنت دندان چیست؟
برخی از مزایای اصلی ایمپلنت دندان عبارت از موارد زیر هستند که در ادامه به آنها اشاره میکنیم:
- اصلاح طرح لبخند
- جلوگیری از افتادن فاصله بین دندانها
- بازگرداندن توانایی جویدن و تکلم
- عدم ایجاد افتادگی فک
- عدم تغییر فرم صورت به واسطهی از دست دادن دندان
- طول عمر بالا نسبت به سایر روشهای درمانی
- ظاهر طبیعی به نسبت سایر روشهای درمانی
- امکان جایگزینی درصورت از دست رفتن ایمپلنت
- جلوگیری از تحلیل استخوان فک
- سهولت در مراقبت و حفظ بهداشت
- جلوگیری از کج شدن دندانها
- مقاومت و استحکام زیاد
ایمپلنت دندان برای چه افرادی مناسب است؟
بهتر است در این مطلب با کاندیدهای مناسب جراحی ایمپلنت دندان نیز آشنا شوید. به طور کلی افرادی که دارای شرایط زی هستند میتوانند برای انجام ایمپلنت گزینه مناسبی باشند:
- کسانی که یک یا چند دندان از دست دادهاند
ایمپلنت دندان بهترین جایگزین برای دندانهای از دست رفته است به همین دلیل اگر شما نیز دندانهای خود را از ریشه از دست دادهاید ایمپلنت دندان یک انتخاب مناسب برای شما خواهد بود.
- کسانی که لثه های قوی و سالم دارند
اگر قصد انجام جراحی ایمپلنت را دارید ابتدا باید مطمئن باشید لثههای شما دارای مقاومت لازم هستند.
- کسانی که تراکم استخوانی کافی در فک داشته باشند
تراکم استخوانی یکی دیگر از فاکتورهای تاثیرگذار روی ایمپلنت دندان است. افرادی که دارای تراکم استخوانی بالا هستند میتوانند گزینه مناسبی برای ایمپلنت دندان باشند.
- کسانی که بافت لثه نرم برای حمایت از ایمپلنت داشته باشند
برای جواب گرفتن از جراحی ایمپلنت دندان بیمار باید دارای بافت لثه نرم باشد.
بهترین زمان برای انجام ایمپلنت دندان چه موقع است؟
به نظر میرسد بهترین زمان برای کاشت یا ایمپلنت دندان بعد از کشیدن دندان باشد، اما اینطور نیست. زمان کاشت دندان برای فک پایین و بالا متفاوت است. ایمپلنت دندان برای فک پایین بهتر است ۲ تا ۳ ماه پس از کشیدن و برای فک بالا ۴ تا ۵ ماه بعد از کشیدن است.
بهتر است ایمپلنت دندان بعد از ۱۸ سالگی انجام شود. زیرا تا ۱۸ سالگی فک صورت شکل نهایی خود را نمییابد و میتواند تغییر کند. در اینصورت ممکن است به خاطر رشد فک و صورت ایمپلنت دندانی کوتاهتر به نظر برسد. البته در سنین کمتر از ۱۸ سال نیز میتوان ایمپلنت دندان انجام داد، ولی باید بعد از ۱۸ سالگی پروتز روی دندان متناسب با اندازه و شکل سایر دندانها تغییر کند.
ایمپلنت دندان برای چه کسانی مناسب نیست؟
به طور کلی افرادی که دارای شرایط زیر هستند بهتر است از انجام ایمپلنت دندان خودداری کنند:
- افرادی که مبتلا به عفونت دندان یا فک هستند.
- افرادی که مبتلا به دیابت هستند، توجه داشته باشند که گذاشتن ایمپلنت باید با احتیاط های ویژه ای انجام گیرد.
- افرادی که دخانیات مصرف می کنند، بهتر است برای انجام ایمپلنت مدتی سیگار را فراموش کنند.
- افرادی که داروهای ضد انعقاد خون یا آسپرین مصرف می کند با نظر پزشک معالج خود باید ۵ تا ۷ روز قبل از انجام جراحی داروی خود را قطع کند.
- افرادی که تحت رادیوتراپی بهخصوص در ناحیه فک و صورت بوده اند و بیمارانی که طولانیمدت تحتدرمان بیسفسفونات بودهاند، نباید ایمپلنت بگذارند.
- ایمپلنت دندان در بارداری یکی از مواردی است که پزشکان به شدت با انجام آن در دوران بارداری مخالف اند.
- افرادی که از سلامت لثه برخوردار نیستند.
- افرادی که دارای پوکی استخوان هستند.
- اگر فردی سابقه شیمی درمانی داشته باشد و یا در حال حاضر تحت درمان است، در این افراد نیز ممکن است ناموفق باشد.
اقدامات لازم پیش از انجام ایمپلنت دندان
انجام مراقبتهایی پیش از ایمپلنت دندان، میتواند سبب گردد که شاهد نتایج بهتری از آن باشیم. برخی از اصلیترین مراقبتهای پیش از ایمپلنت به شرح زیر هستند:
- پیش از اقدام به جراحی ایمپلنت تمام مزایا و معایب ایمپلنت را در نظر بگیرید
- سلامت لثههای خود را بررسی کنید. زیرا در صورتی که لثه شما دچار عفونت و یا پوسیدگی باشد، نتایج مطلوبی از ایمپلنت نخواهید گرفت.
- سلامت دندانهای کناری ایمپلنت را بررسی کنید.
- تحویل اسکن رادیوگرافی مخصوص ایمپلنت و CBCT به متخصص ایمپلنت دندون
- در صورتی که بیماری خاصی از جمله دیابت، فشار خون و مشکلات قلبی دارید و قرص خاصی مصرف میکنید، لازم است این موضوع را با دندانپزشک خود در میان بگذارید.
مراحل ایمپلنت دندان
جراحی ایمپلنت دندان معمولاً یک جراحی سرپایی است که به صورت مرحله ای و با زمان بهبودی بین مراحل انجام می شود. روند قرار دادن ایمپلنت دندان شامل مراحل زیر است:
- معاینه فرد و تعیین نوع و تعداد ایمپلنت
اولیه مرحله برای انجام ایمپلنت دندان معاینه فرد و تعیین نوع و تعداد ایمپلنت است. در طی انجام این مرحله پزشک شرایط عمومی بیمار را مورد بررسی قرار داده و تعداد ایمپلنت همراه با نوع آن را مورد بررسی قرار میدهد.
- برداشتن دندان آسیب دیده ( کشیدن دندان ) در صورت نیاز
بسیار از افرادی که برای انجام ایمپلنت به پزشک مراجعه میکنند، هنوز دندان خود را به طور کامل از دست ندادهاند. دندانها در این شرایط معمولا پوسیده هستند و باید توسط پزشک کشیده شوند.
- آماده سازی استخوان فک (برش استخوان و پیوند استخوان ) در صورت نیاز
بعد از اتمام مرحلهی کشیدن دندان، نوبت به آماده سازی استخوان فک برای پایه ایمپلنت میشود. در این شرایط پایهی ایمپلنت که از جنس تیتانیوم ضد حساسیت است، در استخوان نصب میشود.
- کاشت پایه ایمپلنت
پایه ایمپلنت در محل برش استخوان نصب میگردد و فرایند ایمپلنت به شکل جدی آغاز میشود.
- رشد و ترمیم استخوان
کاشت پایهی ایمپلنت طولانیترین مرحلهی فرایند ایمپلنت است. درطی این فرایند بعد از کاشت پایه باید منتظر رشد و ترمیم استخوان باشید.
- نصب اباتمنت
بعد از کاشت پایه ایمپلنت بر روی استخوان فکر و رشد و ترمیم استخوان، نوبت به نصب اباتمنت میرسد. اباتمنت نقش یک تکیه گاه را دارد که در درست قرار گرفتن قسمتی از ایمپلنت و پروتز کمک کننده است.
- قالب گیری برای روکش و ارسال برای لابراتوار
حال مراحل مربوط به پایه ایمپلنت به پایان رسیده است و نوبت به ساخت تاج دندان میرسد. در این مرحله تاج دندان قالب گیری شده و آماده نصب شدن بر روی پایه ایمپلنت میشود.
- اتصال روکش به پایه ایمپلنت
پس از اتمام فرایند قالب گیری، تاج دندان روی پایه ایمپلنت نصب شده و فرایند جراحی ایمپلنت به پایان میرسد.
فرآیند درمانی ایمپلنت دندان چقدر زمان می برد؟
به طور کلی با در نظر گرفتن تمامی مراحل ایمپلنت میتوان گفت فرآیند درمانی ایمپلنت دندان 2الی 6 ماه به طول میانجامد که بخش عمده این مدت زمان مربوط به جوش خورد پایه ایمپلنت به استخوان است.
مراقبتهای بعد از انجام ایمپلنت دندان
- پس از اتمام ایمپلنت ممکن است چند ساعت زمان صرف بازگشتن دهان و دندان به حالت قبل شود. ممکن است برای برطرف کردن ناراحتیهای حاصل از بی حسی، نیاز به مسکن داشته باشید.
- در صورتی که برای انجام جراحی از داروی بیهوشی استفاده شد، لازم است که یک نفر از آشنایانتان شما را همراهی نماید.
- تا چند روز پس از انجام ایمپلنت غذاهای نرم بخورید و از فشار آوردن به دندان خودداری کنید.
- تا زمانی که بی حسی دهانتان به طور کامل از بین نرفته، از خوردن غذاهای گرم بپرهیزید.
- پس از انجام ایمپلنت، دهان خود را مثل همیشه با مسواک و نخ دندان تمیز نگه دارید.
انواع ایمپلنت ها براساس قرار گیری نسبت به استخوان فک
ایمپلنت دندان را میتوان به دو صورت انجام داد. ایمپلنت یک مرحلهای و ایمپلنت دو مرحلهای دو نوع کاشت ایمپلنت دندان است. هر کدام از این موارد با نظر متخصص برای هر فرد انتخاب و اجرا می شود. اما برای توضیح می توان بیان داشت که ایمپلنت تک مرحله ای همانطور که از نام آن پیداست در یک مرحله جراحی و بخیه برای درمان انجام می شود و نیازی به جلسات بیشتر نیست. اما در روش دیگر برای جراحی و بخیه نیاز به دو جلسه برای تکمیل روند درمان ایمپلنت است.
ایمپلنت اندوستیل
این دسته از انواع ایمپلنت رایجترین و معروفترین نوع بهحساب میآیند. روشی که در آن از یک پیچ تیتانیومی به جای دندان استفاده میکنند و آن را داخل استخوان قرار میدهند. اندوستیال (Endosteal) رایج ترین روش کاشت ایمپلنت است که اغلب برای درمان های دو مرحله ای مورد استفاده قرار می گیرد.
در روش All-on-4 که برای جایگزینی دندان های از دست رفته در فک بالا و پایین کاربرد دارد از 4 ایمپلنت دندانی به تشخیص دندانپزشک برای کاشت در ناحیه مناسبی از استخوان فک استفاده می شود تا بتوان پرتز ثابت را روی آن فیکس کرد. این روش بیشتر در مواردی کاربرد دارد که تعداد دندان های از دست رفته بیش از سه الی چهار واحد باشد.
ایمپلنت ساب پریوستیال
اگر استخوان فک پایین شدیدا تحلیل رفته باشد از شیوه سابپریوستیال ایمپلنت استفاده میکنند. این نوع ایمپلنت (Subperiosteal Implants) مستقیما درون استخوان فک قرار نمیگیرد، بلکه به کمک یک قاب فلزی روی استخوان فک و زیر بافت لثه است. در این روش از ایمپلنت بیمار طول درمان کوتاهتری را تجربه میکند و میتواند سریعتر به نتیجه مورد نظر خود برسد.
ایمپلنت زایگوماتیک
ایمپلنت زایگوماتیک (Zygomatic ) در صورت تحلیل شدید استخوان فک بالا از این شیوه استفاده میشود که درست مثل شیوه ساب پریوستیال سازهای استخوان شکل داخل فک جایگزین میکنند و سپس روی آن را با پروتز دندان میپوشانند.
لازم به ذکر است امروزه با افزایش تکنیکهای پیوند استخوان (osseointegration) از دو روش دوم چندان استفاده نمیشود.
عوارض ایمپلنت دندان
همانطور که گفتیم ایمپلنت دندان به نوعی جراحی بهحساب میآید و بدیهیست که عوارضی پس از جراحی داشته باشد مانند:
- عفونت در محل کاشت
- امکان آسیب به سایر دندان ها
- آسیب عصبی که می تواند باعث درد، بی حسی، سوزن سوزن شدن لثه ها، لب ها و چانه فرد شود.
- مشکلات سینوسی هنگامی که ایمپلنت های دندان قرار داده شده در فک بالا از یکی از حفره های سینوس شما بیرون می زند.
طول عمر ایمپلنت دندان چقدر است؟
همانطور که میدانید ایمپلنت دندان یکی از انواع دندانهای مصنوعی است که طول عمر مشخصی دارد. به طور میانگین میتوان گفت طول عمر ایمپلنت دندان 25الی 30 سال است و همین طول عمر بالا باعث میشود ایمپلنت بهترین روش جایگزین برای دندانهای از دست رفته باشد.
انواع برند ایمپلنت دندان
برند های فراوانی وجود دارد که نمی توان به طور قطع گفت کدام بهترین است، به این دلیل که هر کدام ویژگی های خود را دارند. پس بهتر است انتخاب نوع آن را به عهده دندانپزشک متخصص بگذارید. انواع برند ایمپلنت دندان شامل موارد زیر میشوند.
برند های ایمپلنت کره ای قابل قبول و مناسب عبارتند از:
- برند ایمپلنت اوستم Osstem
- برند ایمپلنت ایمپلنتیوم Dentium
- برند ایمپلنت مگاژن Megagen
- برند ایمپلنت دی او DIO
- برند ایمپلنت سی ام ای Neo Biotech
- برند ایمپلنت دنتیس Dentis
- برند ایمپلنت یوفیت
انواع ایمپلنت سوییسی شامل موارد زیر می باشند:
- برند ایمپلنت اشترومن
- برند ایمپلنت اس پی ای SPI
- برند ایمپلنت اس ای سی SIC
- برند ایمپلنت Biodental Implant
- ایمپلنت ایده Ihdeh
- ایمپلنت TRI
برترین برند های آمریکایی عبارتند از:
- ایمپلنت اینترالاک
- ایمپلنت بیوهوریزونز
- ایمپلنت بایکان
- ایمپلنت تری ای
- ایمپلنت زیمر بیومت
موارد زیر برند های خوب سوئدی می باشند:
- ایمپلنت نابل بیوکر
- ایمپلنت استرا
برند های خوب ایمپلنت فرانسوی عبارتند از:
- ایمپلنت ای دی ای
- ایمپلنت یوروتکنیکا
انواع ایمپلنت آلمانی عبارتند از:
- ایمپلنت زایا
- ایمپلنت بگو
- ایمپلنت مدنتیکا
ایمپلنت های چینی عبارتند از:
- ایمپلنت وانژو
- ایمپلنت گرین دنتک
- ایمپلنت هونگ کو
ایمپلنت های ساخت کشور خودمان عبارتند از:
- ایمپلنت شرکت کیمیا کاشت اطبا
- ایمپلنت سینا بایونیک
در صورت بروز چه مشکلاتی به پزشک مراجعه کنیم؟
بهتر است بعد از انجام ایمپلنت دندان، به فرایند بهبودی خود توجه کنید و در صورت بروز هریک از مشکلات زیر، به پزشک متخصص مراجعه کنید.
- عفونت لثه یا استخوان
- شل شدن پیچ داخلی ایمپلنت
- آسیب دیدن استخوان اطراف ایمپلنت
- شل شدن کلاهک درمانی
- لق شدن روکش ایمپلنت
معایب ایمپلنت دندان چیست؟
هیچ روش درمانی نیست که عاری از هرگونه عیب باشد. هرچند که این معایب در برابر مزایای زیاد این روش چندان به چشم نمیآیند، ولی برشمردن آنها نیز لازم است. برخی از این معایب عبارتند از:
- قیمت بالا
- زمانبر بودن درمان (بین ۴ تا ۹ ماه)
- احتمال بروز عفون
- احتمال ایجاد حساسیت
- نیاز به معاینات دورهای توسط دندانپزشک
- دوره نقاهت
هزینه ایمپلنت دندان و عوامل مؤثر برآن
هزینه و قیمت ایمپلنت دندان بستگی به شرایط دندانی فرد دارد این قیمت بعد از ویزیت توسط متخصص ایمپلنت مشخص خواهد شد. عوامل بسیاری وجود دارد که قیمت ایمپلنت دندان را تعیین می کند. از جمله عواملی که می توان به آن اشاره کرد :
- نوع ایمپلنت مورد استفاده (کشور سازنده آن، تکنولوژی به کار رفته در آن، کیفیت قطعات، گارانتی قطعات)
- هزینه لابراتوار سازنده روکش های ایمپلنت
- رادیوگرافی
- تعداد و ناحیه کاشت ایمپلنت
- تخصص و مهارت جراح فک و صورت
- رفع عفونت لثه (بیماری پریودنتال)
- پیوند استخوان فک
- جراحی سینوس لیفت
برای تعیین هزینه مشخص و دقیق ایمپلنت بهتر است متخصص ایمپلنت ابتدا وضعیت فک و دندان شما را بررسی میکند و پس از انجام معاینات هزینه ایمپلنت را با شما در میان میگذارد. هزینه ایمپلنت دندان از حدود ۶ تا ۱۹ میلیون تومان بر اساس عوامل موثر ذکر شده متغیر است.
سن مناسب برای انجام ایمپلنت دندان چه زمانی است؟
به طور کلی نمیتوان سن مشخصی برای ایمپلنت دندان در نظر داشت اما به گفته متخصصان ایمپلنت، افراد بالای ۱۸ سال میتوانند برای انجام ایمپلنت دندان اقدام نمایند.
تفاوت بریج و ایمپلنت دندان در چیست؟
بریج در لغت به معنای پل میباشد و اصل در این روش سالم بودن دندانهای کنری دندان از دست رفته میباشد. زیرا در این روش یک روکش سه تایی برای دندانها طراحی میشود و سپس دندانهایی که تراشیده شده اند از بریج پشتیبانی کرده و پایه دندان از دست رفته محسوب خواهند شد.
بریج دندان هیچگونه رابطه مکانیکی با لثه و استخوان ندارد و به همینخاطر میتواند با گذر زمان باعث تحلیل استخوانهای فک شود. این امر میتواند عمر بریج را کاهش داده و منجر به پوسیدگی سایر دندانها شود. اما در ایمپلنت استخوان تحلیل نمیرود. زیرا در این روش پایه ایمپلنت جایگزین ریشه دندان شده و همین منجر به افزایش طول عمر آن میشود. این روش از عمر و پایداری بیشتری برخوردار بوده و همینطور جویدن غذا را سادهتر میکند.
تاثیر ایمپلنت دندان بر اصلاح طرح لبخند
به طور کلی روشهای مختلفی برای اصلاح طرح لبخند وجود دارد. لمینت دندان، کامپوزیت دندان ، بلیچینگ دندان ، ارتودنسی دندان از جمله روشهای متداول برای اصطلاح طرح لبخند میباشند. یکی دیگر از روشهای رایج و بسیار پرطرفدار برای اصلاح طرح لبخند، ایمپلنت دندان میباشد. این روش معمولا برای افرادی مورد استفاده قرار میگیرد که دندانهای طرح لبخند آنها، یعنی هشت دندان جلویی، پوسیده شده، افتاده و یا نیاز به کشیدن دارد.
ایمپلنت دندان میتواند سبب گردد که فرد صاحب دندانهایی زیبا و لبخندی منظم و جذاب شود. علاوه بر اینها ایمپلنت دندان میتواند به خوبی نقش دندانهای اصلی فرد را بازی کند و تا پایان عمر برای بیمار کاربرد داشته باشد. همچنین کسانی که قصد گذاشتن دندان مصنوعی دارند، میتوانند از دندان مصنوعی با پایه ایمپلنت کمک بگیرند.
سؤالات متداول
آیا جراحی کاشت ایمپلنت دندان درد دارد؟
در حین انجام جراحی ایمپلنت، به دلیل تاثیرات داروهای بیحسی، بیمار دردی حس نمیکند اما بعد از اتمام فرایند جراحی با از بین رفتن آثار بیحسی ممکن است درد و ناراحتی خفیفی تجربه نماید.
آیا ایمپلنت دندان باعث سرطان می شود؟
ایمپلنت یکی از روش های دائمی برای جایگزین کردن دندان از دست رفته و اصلاح طرح لبخند است. ایمپلنت عملکردی شبیه دندان دارد به گونه ای که پایه ایمپلنت جایگزین ریشه دندان در استخوان فک می شود بنابراین ایمپلنت نه تنها سرطان زا نیست بلکه به رشد استخوان فک نیز کمک می کند و از تحلیل رفتن آن جلوگیری می کند.
چه زمانی برای ایمپلنت دندان، نیاز به لیفت سینوس هست؟
سینوس، نوعی حفره خالی در فک بالا است که با کشیدن یا از دست دادن دندان، متورم شده و فضای کافی برای کاشت ایمپلنت را کاهش می دهد. در این موارد متخصص فک و صورت، انجام عمل لیفت سینوس را برای پر کردن این فضای خالی با پیوند استخوان پیشنهاد می کند تا شرایط لازم برای کاشت ایمپلنت در استخوان فراهم شود.
چه زمانی برای ایمپلنت دندان، پیوند استخوان مورد نیاز است؟
پیوند استخوان (osseointegration) معمولا زمانی توصیه می شود که جراحی در ناحیه فک انجام شده و یا به دلیل عفونت عمیق لثه، ساختار فک از دست رفته است و یا پس از کشیدن دندان، به تدریج استخوان باز جذب شده و کوچک شده است.
برای انجام ایمپلنت دندان به چه متخصصی باید مراجعه کنیم؟
جراحی کاشت ایمپلنت فرآیند پیچیده ای است که در آن پریودنتیست ها، پروستودنتیست ها، ایمپلنتولوژیست و جراح فک و دهان درگیر هستند و برای اینکه کاشت ایمپلنت موفقی داشته باشید باید دقت کنید که تمام این متخصصین در حرفه خود آموزش های لازم را دیده باشند و تجربه کافی کسب کرده باشد.
کلینیک دندانپزشکی پاستور
کلینیک دندانپزشکی پاستور با بهره مندی از همکاری متخصصان مجرب و اساتید دانشگاهی و تجهیزات مدرن و تکنولوژی نوین دندانپزشکی فعالیت خود را آغاز نموده است و در محیطی مناسب و در خور شأن شما عزیزان پذیرای شما می باشد. از اهداف این کلینیک خدمت رسانی به هموطنان عزیز مطابق با استانداردهای روز دنیا می باشد، لذا همواره با بکارگیری بهترین و مرغوب ترین مواد دندانپزشکی همتراز با معتبر ترین کلینیک های کشور سعی در ارتقاء کیفیت خدمات در جهت حفظ و بهبود سلامتی مراجعین محترم دارد. بر این اساس با افتخار و اطمینان کامل خدمات خود را بصورت تضمینی و با گارانتی واقعی ارائه می کند. در این کلینیک خدماتی نظیر ایمپلنت، ارتودنسی، جراحی لثه و فک و صورت، پروتزهای دندانی، درمان ریشه، ترمیمی و زیبایی، سفید کردن دندان و همچنین دندانپزشکی کودکان به صورت تخصصی ارائه می گردد. دندانپزشکی پاستور در تمام ساعات شبانه روزی آماده ارائه خدمات به شما عزیزان می باشد.
همین حالا تماس بگیرید.
نمونه های بیشتر را از اینستاگرام دنبال کنید.
تهران، بلوار کشاورز، بین خیابان 16 آذر و قدس، جنب هتل بلوار، ساختمان پزشکان لاله پلاک 246، طبقه اول و دوم، واحد غربی ساختمان، کلینیک دندانپزشکی پاستور
نظر کاربران
بسیار عالی. ممنون
ممنون عالی بود
مفید و کاربردی
بهترین کار همینه به جای استفاده از دندان مصنوعی میشه از این روش استفاده کرد
ایپیلنت بدپن جراحی برای فکی که حدود پانرده ساله دندان نداره قابل اجرا میباشه یا حتما باید پیوند استخوان انجام بشه
پاسخ ها
ایمپلنتی خوبه که سریعا بعد از کشیدن دندان صورت بگیرد. اما بعد از این همه مدت 50% خوب میشه
چه قیمت میشه
پاسخ ها
خیلی عالی بود اما من که پول ندارم
شخصی که دندان مصنوعی دارد و مدت 10سال دندان نداشته واز دندان مصنوعی استفاده کرده و ولثه کاملا تحلیل رفته هزینه پیوند استخوان و ایمپلنت از نوع بهترینش چقدر میشه
هزینه ایمپلنت دندان کامل چقدر هست
عالی بود..اماقیمتبگویید..