چاق ها نخوانند!
دستور آشپزی: تافي موز
موز يکي از ميوههاي مفيد خونساز است که باعث زيبايي چهره ميشود و کسي که بخواهد چاق شود مي تواند موز بخورد./ در هنگام آمادهسازي خمير بايد توجه داشت که خمير زياد شل يا زياد سفت نباشد و ميزان بيکينگپودر نيز رعايت شود تا هنگام تفت، خمير از هم پاشيده نشود.
- موز: ۲عدد
- آرد: ۲۵۰گرم
- بيکينگپودر: يک قاشق چايخوري
- عسل: نصف فنجان
- روغن: به مقدار لازم
طرزتهیه
بيکينگپودر، آرد و آب را داخل ظرف ريخته ، هم ميزنيم تا خمير آماده شود. خمير را به مدت يک ساعت کنار مي گذاريم ، سپس موز را به تکههاي کوچک تقسيم کرده و آماده ميکنيم. پس از اينکه خمير آماده شد، تابه را روي اجاق قرار داده مقداري روغن داخل آن مي ريزيم و صبر ميکنيم تا روغن داغ شود. سپس تکههاي موز برش خورده را داخل خمير کاملا ميچرخانيم تا تمام موز آغشته به خمير شود. بعد آن را داخل روغن انداخته و پس از اينکه پف کرد برداشته داخل ظرف ميگذاريم. هنگام سرو غذا، کمي عسل را رقيق نموده و روي آن ميريزيم.
فوت آشپزی:
در هنگام آمادهسازي خمير بايد توجه داشت که خمير زياد شل يا زياد سفت نباشد و ميزان بيکينگپودر نيز رعايت شود تا هنگام تفت، خمير از هم پاشيده نشود.
اختصاصی مجله اینترنتی برترین ها Bartarinha.ir
نظر کاربران
حتما اين تافي رو درست ميكنم