شیرینی های کریسمس؛ روسیه: کیک چای
کلوچه کیک عروسی مکزیکی ها که با نام کیک چای روسی نیز شهرت دارد، وقتی چندین بار در پودر شکر شیرینیپزی غلتانده شود، می شود کوکی مخصوص مراسم سال نو در روسیه.
برترین ها: کلوچه کیک عروسی مکزیکی ها که با نام کیک چای روسی نیز شهرت دارد، وقتی چندین بار در پودر شکر شیرینیپزی غلتانده شود، می شود کوکی مخصوص مراسم سال نو در روسیه. کیک پنیر خامه ای و کیک چای در روسیه «کولاکچی» نامیده می شوند و جزو مشهورترین و رایج ترین شیرینی های سال نو هستند.
• تعداد: 10 عدد
• زمان تهیه و پخت: ۲ ساعت
مواد لازم
• ¾ پیمانه روغن کانولا
• ۱.۵ پیمانه آرد کامل
• ¾ پیمانه آرد گندم سفید
• دو پیمانه شکر قنادی
• 3 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت
• ۱/۸ قاشق چایخوری نمک
• یک قاشق چایخوری وانیل
• ¾ پیمانه گردو یا فندوق آسیاب شده
طرز تهیه
۱. فر را با دمای ۴۰۰ درجه فارنهایت گرم کنید.
۲. روغن را کاسه متوسطی بریزید و کنار بگذارید. در کاسه دیگری، آرد کامل، آرد گندم،¼ پیمانه شکر قنادی، نشاسته ذرت و نمک را با هم مخلوط کنید.
۳. نیمی از مواد خشک را داخل روغن بریزید و هم بزنید. سپس وانیل را اضافه کنید و دوباره بقیه مواد خشک را اضافه کنید و خوب هم بزنید. در آخر نیز پودر گردو یا فندوق را اضافه کنید.
۴. خمیر را به گلوله های کوچک تقسیم کنید و با فاصله در سینی فر بچینید.
۵. آنها را به مدت ۱۰ تا ۱۲ دقیقه در فر بپزید تا کمی طلایی شوند. سپس از فر خارج کنید و کنار بگذارید تا خنک شوند.
۶. هنگامی که شیرینی ها هنوز گرم هستند، آنها را داخل پودر شکر قنادی بغلتانید تا همه سطح آنها را بپوشاند. پس از اینکه کلوچه ها کاملا سرد شدند نیز یک بار دیگر در شکر بغلتانید.
ارزش غذایی
• کالری: ۱۰۵ گرم
• چربی: 7 گرم
• کلسترول: ۰ میلیگرم
• سدیم: 8 میلگرم
• کربوهیدرات: ۱۱ گرم
• فیبر: 0 گرم
• پروتئین: ۱ گرم
ارسال نظر