شخصیت شناسی انیاگرام؛ تیپ دوم: مهر طلب
یکی از تئوریهای جالب در زمینه شخصیت شناسی، تئوری انیاگرام است که هنوز در ایران در بین روانشناسان متخصص و اساتیددانشگاه، چندان شناخته شده نیست. تئوری انیاگرام یا تیپهای نه گانه (در شکل فعلی آن) در واقع ترکیبی از عرفان شرقی و روانشناسی مدرن است. در اینجا آقای احسان یزدان پناه مربی توسعه فردی و سازمانی درباره تیپ دوم انیاگرام توضیحاتی ارائه میدهد.
برترین ها: یکی از تئوریهای جالب در زمینه شخصیت شناسی، تئوری انیاگرام است که هنوز در ایران در بین روانشناسان متخصص و اساتیددانشگاه، چندان شناخته شده نیست. این تئوری در ابتدا توسط جورجیوف دانشمند و عارف بزرگ روسی مطرح شد و بعدهاتوسط روانشناسان خصوصا "نارن جو" وارد حیطه روانشناسی گردید و تا کنون پژوهشهای زیادی در ابعاد گوناگون روی آن صورت گرفته است و اکنون جایگاه ویژهای در جهان پیدا کرده است.
تئوری انیاگرام یا تیپهای نه گانه در واقع ترکیبی از عرفان شرقی و روانشناسی مدرن است. هدف جورجیوف از تحقیق در این زمینه شناخت ابعاد شخصیت انسان و ارائه راهکار برای رشد و خود آگاهی بیشتر انسان بوده است. زیرا جورجیوف بر این باور بود که تا انسان خود را به درستی نشناسد، قادر به کمک به خود و نیز کمک به دیگران نخواهد بود. او انسانها را به نه تیپ شخصیتی تقسیم میکند که هر تیپ دارای نقاط قوت و ضعف خاص خود میباشد. در اینجا آقای احسان یزدان پناه مربی توسعه فردی و سازمانی درباره تیپ اول انیاگرام توضیحاتی ارائه میدهد.
نظر کاربران
خیلی خوب بود . مهر طلب بودن خیلی سخته و باعث افسردگی می شه .لطفا مطلبی بذارید که چطور می شه از این تیپ شخصیت به تیپ نرمال تغییر کرد
این بخش عالیه
سلام
خوب بود ولی خیلی ناقص و ممکنه مردم به اشتباه بیوفتن
دکتر شیری خیلی بهتر توضیح دادن و البته کامل تر .
بابت همین قدر زحمت هم ممنون