۷۳۳۱۹
۵۰۴۳
۵۰۴۳
پ

«طاجین» گوشت بره؛ خوراک لذیذ مراکش

طاجین از واژه «تابه» در زبان فارسی مشتق شده است. این واژه، نام ظرف و غذای مخصوص این ظرف است که درکشورهای شمال افریقا به ویژه کشور مراکش (مغرب) و تونس استفاده زیادی دارد. طاجین معمولا از سفال پخته شده و سرامیک مقاوم در برابر حرارت تهیه می شود.

مجله اینترنتی برترین ها





برترین ها: طاجین از واژه «تابه» در زبان فارسی مشتق شده است. این واژه، نام ظرف و غذای مخصوص این ظرف است که درکشورهای شمال افریقا به ویژه کشور مراکش (مغرب) و تونس استفاده زیادی دارد. طاجین معمولا از سفال پخته شده و سرامیک مقاوم در برابر حرارت تهیه می شود و از دو قسمت تشکیل شده‌ است: قسمت کف یابشقاب که لبه کوتاهی دارد و قسمت سرپوش که مخروطی و بلند است در بعضی از انواع آن در انتهای مخروط سوراخی تعبیه شده‌ است. کل ظرف٬ لعابی است و بعضی از آنها نقش و نگار دارند.

در انواع جدیدی که در اروپا از آن ساخته شده است بشقاب آن را از جنس فلز تهیه کرده‌اند تا استفاده آن مستقیم روی شعله گاز یا اجاق برقی امکان پذیر باشد. طاجین مغربی شامل گوشت مرغ یا بره همراه با ادویه میوه خشک شده و خرما است. به طور کلی از انواع گوشت در پخت طاجین استفاده می شود. گاهی از گوشت بوقلمون نیز استفاده می شود.



• تعداد: ۶ نفر
• زمان تهیه: 35 دقیقه
• زمان پخت: ۴ تا ۵ ساعت

مواد لازم

• ۷۰۰ تا ۹۰۰ گرم گوشت بره
• نصف قاشق چایخوری نمک
• نصف قاشق چایخوری زنجبیل
• نصف قاشق چایخوری زیره سبز
• ۱/۴ قاشق چایخوری زردچوبه
• قاشق چایخوری پودر دارچین
• ۱.۵ پیمانه سیب زمینی شیرین خرد شده
• دو عدد هویج متوسط خرد شده
• نصف پیمانه پیاز خرد شده
• 1/3پیمانه گوجه فرنگی خرد شده
• ۱/۳ پیمانه خرمای خرد شده
• 1/4 پیمانه زیتون سبز خرد شده
• دو قاشق غذاخوری تاپیوکا
• نصف قاشق چایخوری پوست رنده شده لیمو
• یک قاشق غذاخوری آب لیمو
• یک قاشق غذاخوری عسل
• دو حبه سیر رنده شده
• 410 گرم آب مرغ
• یک قاشق چایخوری آب با عصاره پرتقال
• 3 پیمانه کوس‌کوس پخته شده
• بادام بوداده

طرز تهیه

۱. چربی های گوشت را جدا و آن را به مربع های سه سانتی متری تقسیم کنید. گوشت را داخل کاسه بزرگی بریزید. در یک کاسه کوچک دیگر، نمک، زنجبیل، زیره، زردچوبه و دارچین را با هم مخلوط کنید و روی گوشت ها بریزید.

۲. گوشت ها را داخل قابلمه بریزید، سیب زمینی شیرین، هویج، پیاز، گوجه فرنگی، خرما، زیتون، تاپیوکا، پوست لیمو، آب لیمو، عسل و سیر را اضافه کنید. آبگوشت را روی آنها بریزید و هم بزنید.

۳. در قابلمه را بگذارید و با حرارت متوسط حدود ۴ تا ۵ ساعت بپزید. در میانه پخت آب با عصاره پرتقال را اضافه کنید.

۴. گوشت را روی کوس‌کوس پخته و گرم شده قرار دهید و سرو کنید. در آخر بادام بوداده روی آنها بریزید.

ارزش غذایی

• کالری: ۳۶۸
• چربی: 8 گرم
• کلسترول: ۷۰ میلی گرم
• کربوهیدرات: 45 گرم
• فیبر: ۵ گرم
• پروتئین: 28 گرم
• سدیم: ۸۲۴ میلی گرم
• پتاسیم: 779 میلی گرم
• کلسیم: ۷۱ میلی گرم
• آهن: 3 میلی گرم
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 11/5 ميليون

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج