۷۲۳۲۴۷
۱۲ نظر
۵۰۲۶
۱۲ نظر
۵۰۲۶
پ

پول‌هایی که به مدارس می‌دهید چه می‌شود؟

مشاور وزیر آموزش و پرورش گفت: در حساب یکپارچه مدارس، وقتی خانواده‌ها مبلغی را به حساب مدرسه واریز می‌کنند، بلافاصله طی پیامکی به آنها اطلاع داده می‌شود که شما این مبلغ را واریز کردید و بابت چه فعالیتی است.

خبرگزاری فارس: منصور مجاوری مشاور وزیر آموزش و پرورش چندی پیش در انتخابات نمایندگان فرهنگیان در صندوق ذخیره فرهنگیان که در اردوگاه شهید باهنر تهران برگزار شد، به درآمد ۱۰ هزار میلیارد تومانی آموزش و پرورش از مردم اشاره کرد.

وی با استناد به اینکه در بررسی که از ۱۹ هزار مدرسه صورت گرفت، ۲۸۰۰ میلیارد تومان از طریق مردم جمع آوری شده بود، عنوان کرد که اگر این میزان را به کل مدارس کشور گسترش دهیم این مبلغ حدود ۱۰ هزار میلیارد تومان خواهد شد.

در خصوص حساب یکپارچه مدارس و دلایل آن به گفت‌وگو با منصور مجاوری پرداختیم؛ مجاوری در گفت‌وگو با خبرنگار آموزش و پرورش خبرگزاری فارس درباره حساب یکپارچه مدارس، اظهار کرد: به عنوان کسی که بیش از دو دهه در آموزش و پرورش به عنوان معلم بودم و همچنین در بخش مالی و بودجه آموزش و پرورش فعالیت کردم و از نزدیک با تعدادی از خانواده‌ها، معلمان و دانش‌آموزان در ارتباط بودم، مشاهده کردم که خانواده‌ها در زمان ثبت‌نام با میل و اراده خودشان یا بر اساس برنامه‌های که مدارس دارند، منابع و مبالغی را به مدارس پرداخت می‌کنند.

وی ادامه داد: بر همین اساس ما از سال ۹۲ به اتفاق ۵ نفر از کسانی که عمرشان را در بخش مالی گذرانده‌اند، آیین‌نامه‌ها و قوانین مدرسه را بررسی کردیم و بر اساس آیین‌نامه مالی مدرسه، طرحی را به آقای بطحایی معاون وقت توسعه مدیریت و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش ارائه دادیم.

مجاوری ادامه داد: در آن زمان با بانک ملی، خزانه و تمام دستگاه‌های رابط حتی با دیوان محاسبات مستقر در وزارتخانه صحبت کردیم، طرح را روشن و مطرح کردیم و رضایت آنها را کسب کردیم و بر اساس آن، یک سامانه در بانک ملی ایجاد شد که بحث دریافت و پرداخت از اولیا را رصد کند.

مشاور وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه ۱۳.۵ میلیون دانش‌آموز داریم و با چندین میلیون خانواده در ارتباط هستیم، افزود: منابعی بابت فعالیت‌های فوق برنامه و کمک به مدرسه و تحت هر عنوانی از اولیا اخذ می‌شود و ما هیچ نظارتی نداریم.

وی با بیان اینکه اقتصاد به معنی مدیریت بهینه از منابع و امکانات محدود است، گفت: اگر بتوانیم منابع مالی که وارد مدرسه می‌شود و از محل منابع غیردولتی است، در یک حساب یکپارچه در آوریم، امکان نظارت بر آن وجود دارد.

*در حساب یکپارچه مدارس یک ریال از اعتبارات دولتی وجود ندارد

مجاوری با تأکید بر اینکه در حساب یکپارچه مدارس یک ریال از اعتبارات دولتی وجود ندارد، تأکید کرد: در حساب یکپارچه مدارس، وقتی خانواده‌ها مبلغی را به حساب مدرسه واریز می‌کنند، بلافاصله طی پیامکی به آنها اطلاع داده می‌شود که شما این مبلغ را واریز کردید و بابت چه فعالیتی است ضمن اینکه عین همان پیامک به سامانه کامپیوتری در مدرسه می آید و نسخه‌ای نیز به بانک ملی می‌رود.

وی با بیان اینکه اگر هر دانش‌آموز به طور میانگین ۵۰ تا ۱۰۰ هزار تومان بابت فعالیت‌های فوق برنامه و کمک به مدرسه یا بحث مشارکت‌ به مدرسه بپردازد، ببینید چند میلیارد تومان می‌شود، افزود: ان پول قرار نیست به حساب وزارتخانه بیاید بلکه در حساب همان مدرسه می‌نشیند.

* هیچ مدیر مدرسه‌ای نمی آید یک میلیون، 2 میلیون مدرسه را در جیب خودش بگذارد

مشاور وزیر آموزش و پرورش گفت: در پایان سال تحصیلی مدیر مدرسه به انجمن اولیا و مربیان تراز مالی می‌دهد که چقدر پول دریافت و هزینه شده است و چقدر در حسابش باقی مانده است در حقیقت یک بحث شفاف‌سازی برای اولیا و مربیان و ارایه گزارش صحیح به مسئولان را داریم.

وی با تأکید بر اینکه هیچ مدیر مدرسه‌ای نمی آید یک میلیون، ۲ میلیون مدرسه را در جیب خودش بگذارد، افزود: قطعاً این پول را برای رنگ آمیزی و یا تعمیرات مدرسه و همچنین پول کاغذ و ورق هزینه می‌شود و در حساب یکپارچه مدارس، این شفاف‌سازی انجام می‌شود.

* اجرای حساب یکپارچه مدارس در 20 درصد مدارس کشور

مجاوری با بیان اینکه برای تمام مدارسی که دارای کد رسمی هستند، حساب افتتاح شده است، افزود: زمانی که این طرح را شروع کردیم همه حساب‌ها فعال شد اما به دلیل ابهاماتی که داشت، تنها در ۲۰ درصد مدارس این طرح اجرا شد.

وی ادامه داد: در تلاش هستیم که ابهامات را رفع کنیم و برای تیر ماه و مرداد ماه امسال حساب یکپارچه مدارس در تمام مدارس کشور راه‌اندازی شود.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.
آموزش هوش مصنوعی

تا دیر نشده یاد بگیرین! الان دیگه همه با هوش مصنوعی مقاله و تحقیق می‌نویسن لوگو و پوستر طراحی میکنن
ویدئو و تیزر میسازن و … شروع یادگیری:

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتي 9/5 ميليون تومان

ویزیت و مشاوره رایگان
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    نظر کاربران

    • امید

      چه عجب یکی اعتراف کرد.
      تو مدارس از هر راهی که بگی از دانش اموزان پول میگیرند.اول سال موقع ثبت نام به اجبار پول میگیرند اگه ندیم اولا کارنامه را نمیدن و دوما ثبت نام نمیکنند (اموزش پرورش هم تو این وسط هیچکاره هست پیگیری هم نمیکند ) هر وقت هم که میخواهند امتحان بگیرند باید ورقه های امتحانی را باید خودمون بگیریم.اگه پول کم می ارند تو قم به دانش اموزان میگند فردا هر نفری پنج هزار بیاریید می بریم جمکران (متاسفانه رفت و برگشتشون به جمکران بیش از یک ساعت هم نمیشه )
      و غیره....

    • بدون نام

      بوق ق ق ق میشه .

    • امیر

      باسلام این شهریه اول جهت هزینه های برق ، آب و گاز که وزارت متبوع پرداخت نمی کند جهت تعمیرات مدرسه که دولت باید هزینه کند که انجام نمی دهد . مدیریت مدرسه جهت تکمیل کادر آموزشی که وظیفه وزارت متبوع می باشد مدیریت مدرسه با این کمک های مردمی یا همان شهریه این نیروها را جذب می کند . حال شما جای مدیر مدرسه باشید با تمام این مشکلات چگونه کنار می آید؟

    • بدون نام

      هیچ خانواده ای بارضایت خودش این پولها را نمیدهد بلکه به اجبار گرفته میشود، آقای مشاور مگر نباید تحصیل رایگان باشدپس چرا خود آموزش وپرورش به مدارس مجوز دریافت وجه میدهد، به جای ساختن مدرسه در کشورهای دیگه بهتر نیست به فکر دانش آموزان خودمان باشیم واینقدر کاسه داغتر از آش برای کشورهای دیگه نباشیم.

    • بدون نام

      صرف امور مدرسه مانند هزینه اوراق و ماژیک و پاک کن و هزاران کوفت دیگه میشه.چون دولت سرانه ای به مدارس نمیده .پس خواهشاً تشویش اذهان نکنید.

    • یعقوب

      سال۵۷دیپلم گرفتم رایگان تحصیل کردم ولی برای نوه ام کلاس اول باید ۷ میلیون تومان بدم قیصر کجایی

      پاسخ ها

      • ل ..ع

        مدارس خاص پول زیاد می گیرند وهیچ امکاناتی هم نمی دهندولی. مدارس عادی هیچ سرانه ای از دولت نمی گیرند وفقط با همانپنجاو هزار تومانی که از اولیا می گیرند. مدرسه را اداره می کنند حتی بهتر از مدارس خاص. ومعلوم نیست پول مدارس خاص کجا هزینه می شود مطمن هستم توی جیب مدیر مدرسه وعوامل اموزشی که نمی رود

    • بدون نام

      سال ۵۵تو ده ساعت ۱۱ از تلویزیون مدرسه زبان انگلیسی رو شبکه جام جم نگاه میکردیم الان سال۹۷تو پایتخت کشور دیوار مدرسه داره سر بچه هامون خراب میشه. چرا ؟!!!!!بگردید دنبال پرتقال فروش.

    • بدون نام

      کاری راکه اول باید میکردید آخر کردید اگر ...

    • بدون نام

      مشکل اینجاست که متاسفانه دولت یا وزارت آموزش وپرورش بودجه ای جهت تجهیز و تعمیر و خرید وسایل مورد نیاز مدارس و یا حتی بابت پرداخت قبوض آب وبرق وگاز وتلفن مدارس پرداخت نمیکند و تمام این هزینه ها از محل پول دریتفتی از اولیاء تامین میشه .براستی چرا دولت نباید ردیف بودجه ای برای مدارس در بودجه لحاظ کند

    • بدون نام

      از ما که هر سال بابت هوشمند سازی و بهانه های دیگر پول می گیرند. هیچ حسابی هم پس نمی دهند. آخرش هم بچه من در کلاس معمولی درس خوانده و رنگ کلاس هوشمند را ندیده

    • بدون نام

      اسمش دولتیه .هیات امنا یی بودن مدرسه ها یه نو تشکیل بانده که همش از مردم پول میگیرن .کجا ش دولتیه .تحصیل رایگان !!

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج