اسرار آشپزخانهای که نمیدانستید
بسیاری از ما چون به انجام دادن کارها به روش خاصی عادت کرده ایم، فکر میکنیم که این روش درست است. اما چنین روشهای معمولی در آشپزخانه مانع کشف استعدادهای آشپزی میشود و حتی اشتیاق ما را به آشپزی از بین میبرد.
برخی سبزیها را نباید در یخچال قرار دهید
بسیاری از افراد هنوز فکر میکنند باید همه میوهها و سبزیجات را در یخچال نگهداری کرد تا مدت بیشتری تازه بمانند. اما این اشتباه است: سیب زمینی، گوجه، موز و سیب را بهتر است خارج از یخچال نگهداری کنیم. سیب زمینی در دمای پایین بیش از حد شیرین میشود و بقیه موارد هم در یخچال اتیلن تولید میکنند که باعث میشود سریعتر رسیده و فاسد شوند.
برای ذوب کردن گوشت منجمد آن را در یک کاسه مناسب قرار داده و در یخچال بگذارید. گوشت را در آب و به خصوص آب داغ قرار ندهید، چون طعم و ظاهر گوشت را خراب میکند.
ظاهرا در یخچال بهترین جا برای نگهداری لبنیات است، اما در واقع دمای آن کمی بالاتر است. علاوه بر این باز کردن در یخچال دمای آن را کم و زیاد میکند و ماندگاری شیر را کم میکند.
همه شما میدانید که هر پاستایی را نباید در آب جوش ریخت. اما این را هم باید بدانید که در اولین دقایقی که پاستا را در آب جوش میریزید، باید آن را هم بزنید تا به یکدیگر و ته ظرف نچسبند.
با باز کردن فر، دمای آن کاهش مییابد و پف کیک یا نانتان میخوابد. اگر میخواهید خمیر را چک کنید، چراغ فر را روشن کنید. تنها چند دقیقه قبل از اینکه خمیر کاملا پخته شود میتوانید در فر را باز کنید، یعنی زمانی که به اندازه کافی پف کرده باشد.
نان باید در محیط سرد و خشک مثل یخچال نگهداری شود. فقط آن را خوب بسته بندی کنید تا بوی مواد دیگر را به خود نگیرد.
به جای استفاده بیش از حد از نمک میتوانید از آبلیمو و سرکه بالزامیک، سرکه سیب یا انگور استفاده کنید. حتما سرکه را هنگام پخت تبخیر کنید.
برای داشتن یک بافت فوقالعاده کرم یا کیک، سفیده تخم مرغ را در دمای اتاق هم بزنید تا بهتر پف کند. همچنین دقت کنید که سفیده و زرده را به درستی از هم جدا کنید.
شما باید حداقل دو تخته برش در آشپزخانه داشته باشید: یکی برای گوشت، ماهی و دیگری برای غذاهایی که نیاز به پخت ندارند. چون ممکن است گوشت خام حاوی باکتریهای خطرناکی باشد که تنها طی پخت از بین میرود. برای اینکه تختهها را اشتباه برندارید، تختههایی با رنگهای مختلف بخرید.
نگهداری از مواد غذایی کار دشواری است که اگر به درستی انجام نشود منجر به فاجعه میشود. یادتان باشد مقداری از فضای شیشه مربا، ترشی یا هر ماده غذایی دیگری را خالی بگذارید.
نظر کاربران
خوب بودن
جالب بود ممنون
سلام،عالی بود ولی در مطلب اول خط یکی به اخر یخچال، یخچل نوشته شده است
پاسخ ها
WTF?
شاید بشه گوجه و سیب و موز خارج از یخچال نگهداری کرد،که البته خیلی زود پلاسیده میشن،اما شیر و لبنیات فاسد میشن.مطلب صحیح نیست
پاسخ ها
سلام برا لبنیات، منظورشون درب یخچال بوده.
برادر نوشته درِ یخچال نه در یخچال
قبل از اینکه ماکارونی یا پاستا را درون آب جوش بریزید کمی زردچوبه به آب اضافه کنید بعد پاستا را در آن بریزید از چسبندگی جلوگیری میکند و خوشرنگ خواهد شد .
خیلی مفید بودند ممنون
خیلی مفید بودند ممنون