کیک اسفنجی؛ کیکی ساده مخصوص تازه کارها
کیک اسفنجی از مواد پایه تشکیل می شود و برای تهیه کیک های زیبا به کار می رود. ملیس چولاک (Melis Colak) قناد ترکیه ای در اینجا طرز تهیه یک کیک لذیذ و خوشمزه را با استفاده از کیک اسفنجی آموزش می دهد.
ماهنامه کیک و شیرینی: کیک اسفنجی از مواد پایه تشکیل می شود و برای تهیه کیک های زیبا به کار می رود. ملیس چولاک (Melis Colak) قناد ترکیه ای در اینجا طرز تهیه یک کیک لذیذ و خوشمزه را با استفاده از کیک اسفنجی آموزش می دهد.
میزان سرو: ۶ الی ۸ نفر
- تخم مرغ: 7 عدد
- شکر: 200 گرم
- آب: 35 میلی لیتر
- نشاسته: 55 گرم
- آرد: 170 گرم

• تخم مرغ ها باید به دمای محیط برسند، زیرا تخم مرغ سرد به خوبی پف نمی کند.
• همیشه آرد را قبل از اضافه کردن به مواد الک کنید.
نظر کاربران
روغن یا کره نداره ؟ !!!
نه نیاز نداره
این کیک رو باید باخامه تزئین کرد
خیلی بد
درمرحله۴ آب نشاسته و آرد راباید به زرده اضافه کنیم؟
ترو خدا این کیکو درست نکنید.. خیلی افتضاحه خمیر میشه