۶۶۱۶۴۳
۵۰۱۳
۵۰۱۳
پ

طرز تهیه پیراشکی شویدی

پیراشکی غذایی خوشمزه و مناسب جشن تولد ها و مسافرت و پیک نیک است. در اینجا طرز تهیه پیراشکی شویدی را آموزش میدهیم.

مجله سرآشپز - بهار اسدی: پیراشکی غذایی خوشمزه و مناسب جشن تولد ها و مسافرت و پیک نیک است. در اینجا طرز تهیه پیراشکی شویدی را آموزش میدهیم.

مواد مورد نیاز

  • آرد (الک شده): 4.5 پیمانه
  • تخم مرغ: 2 عدد
  • شیر ولرم: 1 پیمانه
  • پودر خمیر ترش: 1 ق چ
  • شکر: 1 ق چ
  • نمک: 2 ق چ
  • روغن مایع: یک دوم پیمانه + به میزان لازم
  • شوید (خشک شده): 3 ق س
  • کنجد: به میزان لازم
  • پیاز (نگینی خردشده): 1 عدد
  • فیله مرغ (خردشده): 5 عدد
  • پنیر موتزارلا (ورقه ای): 100 گرم
  • قارچ (خردشده): 250 گرم
  • سس قرمز: 2 ق س
  • فلفل دلمه ای قرمز (خلالی خردشده): یک دوم عدد
  • فلفل: 1 ق چ
  • زردچوبه: یک دوم ق چ
  • پودر سیر: 1 ق چ
  • پودر کاری: 1 ق چ
پیراشکی شویدی

روش پخت
1. 1 عدد تخم مرغ را داخل کاسه ای ریخته و با استفاده از چنگالی بزنید تا زرده و سفیده با هم مخلوط شود. بعد شیر ولرم را به آن افزوده و با همزن دستی مخلوط کنید.

۲. پودر خمیر ترش، یک دوم پیمانه آب ولرم و شکر را داخل کاسه ای ریخته و با هم مخلوط کنید. سپس به مدت ۱۰ دقیقه در محیط گرم بگذارید تا استراحت کند. بعد آن را به مخلوط شیر بیفزایید و با همزن دستی مخلوط کنید. سپس آرد و ۱ قاشق چایخوری نمک را با هم مخلوط کرده، نیمی از آن را به تدریج به مخلوط شیر اضافه کنید. بعد یک دوم پیمانه روغن مایع را بریزید. بعد دوباره بقیه مخلوط آرد را به تدریج افزوده و ورز دهید تا مواد جمع شده و به صورت خمیری درآید که حالت چسبندگی نداشته باشد.

3. شوید را به خمیر اضافه کرده و به مدت 10 دقیقه آن را ورز دهید. بعد خمیر را جمع کرده و درون ظرف پلاستیکی دردار چرب شده با 1 قاشق سوپخوری روغن مایع قرار داده و به مدت 45 دقیقه استراحت دهید.

۴. برای تهیه مواد درونی: مقداری روغن درون تابه ای گرم کرده، بعد پیاز را درون آن تفت دهید تا سبک شود. سپس فیلم مرغ، بقیه نمک، فلفل، زردچوبه، پودر سیر، پودر کاری و قارچ را به آن اضافه کرده و تفت دهید. بعد آن را از روی حرارت برداشته و کنار بگذارید تا کمی خنک شود.

5. با استفاده از وردنه ای خمیر را روی سطح صافی به قطره 0.5 سانتی متر باز کنید و با کاتر (یا لیوان) برش بزنید، بعد به وسیله قاشقی مقداری از مواد درونی آماده شده را روی آن بگذارید. سپس روی آن مقداری سس قرمز، یک تکه فلفل دلمه ای و یک ورقه پنیر موتزارلا قرار دهید. بعد دو طرف خمیر را به هم رسانده، با دست مرطوب دو طرف را به هم بچسبانید و با استفاده از چنگالی سر آن شیار ایجاد کنید (این کار را ادامه دهید تا مواد تمام شود).

۶. برش های خمیر را با فاصله داخل سینی فر که از قبل با مقداری روغن مایع چرب و کاغذ روغنی انداخته شده، قرار دهید. بعد با استفاده از قلم مویی ۱ عدد تخم مرغ (زده شده) روی آن مالیده و کنجد بپاشید.

7. سینی را در طبقه وسط فر از قبل با دمای 170 درجه سانتی گراد گرم شده، به مدت 25 دقیقه قرار دهید تا بپزد.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 11/5 ميليون

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج