کوفته پنیری؛ فینگرفود لذیذ و خوشمزه
کوفته پنیری یک فینگرفود ساده و فوقالعاده خوشمزه است که خیلی خیلی آسان تهیه میشود و با کمی تزیین شکل بسیار زیبایی هم پیدا میکند. از کوفته پنیری میتوانید به عنوان دورچین غذاهای مختلف استفاده کنید یا آن را در یک دیس بزرگ بچینید و به عنوان پیشغذا یا یک میان وعده سالم و خوشمزه سرو کنید.
میزان سرو: ۸ نفر
- گوشت (چرخ کرده): ۵۰۰ گرم
- پیاز (رنده شده): یک عدد
- نان تست (خشک و پودر شده): ۲ عدد
- بیکینگ پودر: یک قاشق چای خوری
- نمک: به مقدار لازم
- فلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازم
- پودر کاری: به مقدار لازم
- زیر (پودر شده): به مقدار لازم
- سیب زمینی: یک عدد
- هویج: یک عدد
- پنیر چدار (رنده شده): 100 گرم
- برگ جعفری (خردشده): 4 الی 5 عدد
- نمک: به مقدار لازم
- کره یا روغن: یک قاشق سوپ خوری
- رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق سوپ خوری
- آب داغ: ۵۰ میلی لیتر
- نمک: به مقدار لازم
- فلفل سیاه (پودرشده): به مقدار لازم
- سبزیجات (بخارپز شده): برای سرو (در صورت تمایل)

۳. مخلوط گوشت را از یخچال درآورید و به هشت قسمت مساوی تقسیم کنید.
ارسال نظر