عاشقان بادمجان، کوکو بادمجان را امتحان کنند
دوستان این کوکوی بادمجان فوق العاده خوشمزه وبرای عاشقان بادمجان یک غذای عالی هست
- بادمجان متوسط ۳ عدد
- تخم مرغ ۳ عدد
- سیب زمینی متوسط ۳ عدد
- پیاز داغ ۳ قاشق غذا خوری
- گردو خردشده ۳ قاشق غذا خوری
- سیر ۵ حبه
- آرد سوخاری ۱/۲ پیمانه
- سبزی خشک(مرزه،گشنیز،جعفری،نعنا،ترخون) ۳ قاشق غذا خوری
- نمک و فلفل و زرد چوبه پودر کاری و جوزهندی به مقدار لازم
- روغن به مقدار لازم
طرز تهیه:
۱- بادمجان خام سیب زمینی خام وسیرخام رارنده میکنیم آب سیب زمینی رامیگیریم تاموادکوکوآبکی نباشه وبعدهم پیازداغ رابهش اضافه کرده تخم مرغ وآردسوخاری وگردوی خوردشده راهم اضافه میکنیم
۲- بعدهم سبزیجات معطرخشک وادویه جات مقدارجوزهندی نوک قاشق چایخوری هست رابه مواداضافه کرده وحسابی مخلوط میکنیم
۳-روغن راتوی ماهی تابه ریخته وقتی داغ شدازمایه ی کوکوداخل روغن میریزیم وقتی یک طرفش سرخ شدکوکورابرمیگردونیم وطرف دیگه راهم سرخ میکنیم کوکوی خوشمزه ی ماآماده ست
سایر نکات
مقدارادویه جات وسبزیجات خشک وگردووآردسوخاری به خودتون بستگی داره من بااین مقداری که استفاده کردم کوکوی خوشمزه ای درست کردم چون به روشهای مختلف درست کردم حتی سیب زمینی راآب پزهم کردم ولی به این روش خوشمزه ترهست میتونیدداخل موادش فلفل دلمه ای ریزشده هم استفاده کنیدولی من استفاده نکردم
نظر کاربران
من دیروز درس کردم طعمش اصلا خوب نبود باید لایه نازک تو ماهیتابه بریزید تا قشنگ مغز پخت بشه تو مواد کوکو همه خامه برا ما خیلی بد شد دیگم درس نمیکنم