۶۵۷۷۵۶
۵۴۹۷
۵۴۹۷
پ

طرز تهیه سالاد لبو و کلم

سالاد لبو و کلم یک سالاد خوشمزه و ساده و مخصوص فصل زمستان است که امیدواریم از آن لذت ببرید.

مجله سرآشپز - سارا خسرویان: سالاد لبو و کلم یک سالاد خوشمزه و ساده و مخصوص فصل زمستان است که امیدواریم از آن لذت ببرید.

مواد مورد نیاز

  • کلم سفید و قرمز (خردشده): از هر کدام 1 پیمانه
  • چغندر (پخته شده): 2 عدد
  • آناناس (خردشده): یک دوم پیمانه
  • گردو (درشت خردشده): یک چهارم پیمانه
  • هویج (درشت خردشده): 1 پیمانه
  • کشمش پلویی: یک دوم پیمانه
  • ماست یونانی: به میزان لازم
  • نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز: به میزان لازم
سالاد لبو با کلم

روش تهیه

۱. کلم سفید و قرمز، آناناس و گردو را داخل کاسه ای ریخته و مخلوط کنید.

2. هویج و کشمش را به مواد افزوده و مخلوط کنید.

۳. ماست یونانی (یا سس مایونز)، نمک، فلفل سیاه و فلفل قرمز را داخل کاسه ای کوچک با هم مخلوط کرده و به مواد افزوده و مخلوط کنید.

4. لبو را با استفاده از چاقویی ورقه ای خردکرده (یا درشت رنده شده) و به مواد اضافه و سرو کنید.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 11/5 ميليون

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج