۶۵۲۰۵۳
۳ نظر
۶۲۶۴
۳ نظر
۶۲۶۴
پ

دستور پخت کیک بادام فرانسوی

در این مطلب طرز تهیه نوعی کیک با طعم بادام را به شما آموزش می دهیم. طعم خوب بادام را در سراسر این کیک فرانسوی حس خواهید کرد.

برترین‌ها: در این مطلب طرز تهیه نوعی کیک با طعم بادام را به شما آموزش می‌دهیم. طعم خوب بادام را در سراسر این کیک فرانسوی حس خواهید کرد.

مواد لازم:

  • ماست: سه چهارم پیمانه
  • شکر دانه ریز: یک و یک دوم پیمانه
  • تخم مرغ: ۴ عدد
  • آرد: یک و یک دوم پیمانه
  • پودر بادام: سه چهارم پیمانه
  • بیکینگ پودر: ۳ قاشق چای خوری
  • نمک: سه چهارم قاشق چای خوری
  • وانیل شکری: ۲ قاشق چای خوری
  • روغن آفتابگردان: سه چهارم پیمانه
  • اسانس بادام: یک دوم قاشق چای خوری

مواد لازم جهت گلیز:

  • پودر شکر: سه چهارم پیمانه
  • بادام پرک تست شده: یک دوم پیمانه
  • رنده پوست پرتقال: ۱ قاشق چای خوری
  • پودر ژله نارنجی: ۳ قاشق سوپ خوری
  • وانیل مایع: ۱ قاشق چای خوری

دستور پخت کیک بادام فرانسوی

دستور پخت کیک بادام فرانسوی

طرز تهیه:

۱. کف و دیواره قالب گرد به قطر ۲۲ سانتی متر را چرب کنید.

۲. کف قالب را کاغذ روغنی بیندازید.

۳. بادام پرک را روی سینی فر بریزید به مدت تقریبی ۱۰ تا ۱۵ دقیقه (تا زمانی که بادام‌ها طلایی رنگ شوند) در دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار دهید تا تست شود و خامی آن گرفته شود.

۴. درون کاسه همزن، ماست، تخم مرغ ها، وانیل، اسانس، بادام و شکر را مخلوط کنید و هم بزنید.

۵. آرد و بیکینگ پودر و پودر بادام و نمک را درون کاسه دیگری مخلوط کرده و الک کنید و مواد بیفزایید و با همزن برقی بزنید تا یکدست شود.

۶. روغن آفتاب گردان را به تدریج و کم کم به مایه کیک اضافه کنید (توجه داشته باشید به تدریج)، مواد را به مدت ۳ دقیقه با همزن برقی بزنید تا خوب ترکیب شوند.

۷. مایه کیک را درون قالب ریخته به مدت تقریبی ۳۵ تا ۴۵ دقیقه درون فر قرار دهید تا بپزد.

۸. بعد از اطمینان از پخت، کیک را از فر خارج کرده و اجازه دهید بر روی پنجره توری خنک شود.

طرز تهیه گلیز:

۱. در کاسه‌ای کوچک رنده پوست پرتقال و ژله حل شده در آب و پودر شکر و وانیل را با همزن دستی مخلوط کنید.

۲. بعد از خارج کردن کیک از قالب و خنک شدن آن، توسط قلمو سطح کیک را آغشته به گلیز کنید.

۳. بادام پرک تست شده را روی آن بریزد تا کامل سطح کیک را بپوشاند.

۴. سپس مقداری پودر شکر اضافی را روی سطح بادام‌ها الک کنید.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.
آموزش هوش مصنوعی

تا دیر نشده یاد بگیرین! الان دیگه همه با هوش مصنوعی مقاله و تحقیق می‌نویسن لوگو و پوستر طراحی میکنن
ویدئو و تیزر میسازن و … شروع یادگیری:

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتي 9/5 ميليون تومان

ویزیت و مشاوره رایگان
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    نظر کاربران

    • بدون نام

      این کیک بادام فرانسوی نیست
      این کیک بادام ایرانیه و در زمان هخامنشیان به فرانسه راه پیدا کرده
      بعدها اعراب به ما آموختند که بهش بگیم کیک بادام فرانسوی

    • منیره

      سلام تو این کیک باید زرده. سفیده جدا بشن و همزده بشن

    • منیره

      احسنت بر تو

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج