طرز تهیه کتلت نودل
کتلت نودل یک غذای بسیار خوشمزه است که هم خوشمزگی نودل را دارد و هم تردی و خوشمزگی کتلت را، علاوه بر اینکه به راحتی میتوان آن را پخت. کافیست مراحل گام به گامی که در این مطلب مشاهده میکنید را دنبال کنید تا به یک غذای خوشمزه برسید.

- ۱ پیمانه نودل
- ۱ پیمانه سیب زمینی پخته و له شده
- یک چهارم پیمانه کلم
- یک چهارم پیمانه هویج
- یک چهارم پیمانه فلفل دلمهای
- ۱ عدد پیاز
- ۱ پیمانه پودر سوخاری
- ۳ عدد فلفل چیلی
- ۱ قاشق چایخوری پودر چیلی
- نمک به مقدار لازم
- نصف قاشق چایخوری پودر زیره
- ۲ قاشق چایخوری آبلیمو
طرز تهیه:
۳ لیوان آب را در یک قابلمه ریخته و یک چهارم قاشق چایخوری نمک به آن اضافه کنید. اجازه دهید آب جوش بیاید، سپس نودلها را به آن اضافه کنید. روی حرارت متوسط نودلها را بپزید و سپس آب کشی کنید و کنار بگذارید.





کتلتها را در روغن و روی حرارت کم سرخ کنیدتا طلایی و ترد شود. غذای خوشمزه شما آماده است میتوانید با سس یا ترشی میل کنید.


ارسال نظر