۶۱۸۶۹۸
۱۵ نظر
۵۰۷۴
۱۵ نظر
۵۰۷۴
پ

طرز تهیه سمبوسه هندی

سمبوسه هندی مشابه سمبوسه ایرانی است با این تفاوت که شما می‌توانید به راحتی خمیر سمبوسه هندی را در مدت زمان کم و تنها با استفاده از آب و آرد و نمک تهیه نمایید.

ماهنامه سفره ایرانی: سمبوسه هندی مشابه سمبوسه ایرانی است با این تفاوت که شما می‌توانید به راحتی خمیر سمبوسه هندی را در مدت زمان کم و تنها با استفاده از آب و آرد و نمک تهیه نمایید.

مواد لازم میانی

  • روغن: ۳ قاشق سوپ خوری
  • میخک: ۶ الی ۷ عدد
  • تخم خردل: یک قاشق سوپ خوری
  • زیره (پودر شده): ۲ قاشق چای خوری
  • فلفل سیاه (پودر شده): یک قاشق سوپ خوری
  • تخم گشنیز: یک قاشق سوپ خوری
  • زنجبیل (پودر شده): یک برش کوچک
  • زردچوبه: یک قاشق چای خوری
  • چوب دارچین: یک عدد
  • سیر (ریز خرد شده): ۴ حبه
  • فلفل قرمز (خشک شده): ۳ عدد
  • پیاز (ریز خرد شده): یک عدد
  • هویج (نگینی خرد شده): ۲ عدد
  • سیب زمینی پخته (نگینی خرد شده): ۳ عدد
  • لیمو: یک عدد
  • نخود فرنگی (پخته): یک پیمانه
  • آرد: ۲ قاشق سوپ خوری
  • نمک: به مقدار لازم
  • روغن: به مقدار لازم

طرز تهیه سمبوسه هندی

طرز تهیه خورش آلو اسفناج؛ خورش سنتی و معروف ایرانی

مواد لازم خمیر:

  • آرد: یک کیلوگرم
  • نمک: ۲ قاشق چای خوری
  • آب: به مقدار لازم

طرز تهیه

ابتدا برای تهیه مواد میانی، روغن را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید و چاشنی‌ها را در آن تفت دهید تا عطر و بوی آن‌ها بلند شود.

سیر و فلفل قرمز خشک و خرد شده را در روغن تفت دهید.

پیاز، هویج، سیب زمینی، نخود فرنگی، آب لیمو ترش، نمک و آرد را اضافه کرده تفت دهید.

ظرف را از روی حرارت برداشته و کنار بگذارید، چوب دارچین و میخک‌ها را از مواد جدا کنید.

برای تهیه خمیر، مواد را با هم مخلوط کنید و در صورت سفت بودن خمیر کمی آب بیفزایید.

خمیر را ورز داده و سپس گلوله‌هایی به اندازه گردو از آن جدا کنید.

گلوله‌های خمیر را روی سطح کار با وردنه پهن کنید و به شکل قیف در آورید (مثلثی شکل).

طرز تهیه سمبوسه هندی

سپس مخلوط مواد میانی را روی هر یک از آن‌ها قرار داده و لبه‌ها را روی هم بگذارید.

سمبوسه‌ها را در روغن داغ سرخ کنید و سپس سرو نمایید.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 11/5 ميليون

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • بدون نام

    برای تهیه ی سمبوسه میشه از نان لواش پخته شده استفاده کرد؟

    پاسخ ها

    • بدون نام

      اصلش با نان لواش هست این دستوره رو از خودش دراورده

    • بدون نام

      منظورم این بود نان لواش باید کاملا پخته باشه یا نیمه پخته؟

  • بدون نام

    الان مثلا طرز تهیه ی سمبوسه رو گفتی؟بعد نان سمبوسه رو اونجوری گفتی الان دیگه همه یاد گرفتن چجوری بپیچنش!

    پاسخ ها

    • بدون نام

      دمت گرم کوکا

    • بدون نام

      ایول بابا

  • Jjl

    خدایی فقط توش سیب زمینی اپزه هیچی نداره

    پاسخ ها

    • رها

      نوع پیتزاییش فرق میکنه

  • بدون نام

    اصلا چیزی بنام سمبوسه ایرانی نداریم،سمبوسه اصلیت هندی داره وزمانی که نیروهای انگلیسی بوشهر رو اشغال میکنن، چون هند مستعمره بریتانیا بود سربازهاشون وهمچنین آشپزهاشون هندی بودن کم کم مردم محلی طرز پخت چند نمونه غذای هندی رویاد گرفتن ،دال عدس، پاکوراوسمبوسه رومیشه نام برد

    پاسخ ها

    • بدون نام

      مثل غذاهای شمالی که همرو از روسا یاد کرفتن

    • بدون نام

      چه اشکالی داره به نظر من آشپزی چیزیه که انسانها رو به هم نزدیک میکنه مهم نیست اهل کجا باشه دینش یا زبانش چه باشه

    • بی نام

      درسته آشپزی مال را به هم نزدیک میکنه ما ایرانیها هم کم غذاهای محلی نداریم .مثل ابگوشت وکباب وفسنجان

  • سپیده

    من ب آشپزی خیلی علاقه دارم ممنون راهنمایتون.

  • بدون نام

    دستورش بی نقصه و باید خمیر باشه فقط پیازچه ننوشته بود ..هر ۶ تا سمبوسه یه پیازچه میخواد یا تره تازه

    پاسخ ها

    • سمعی نژاد

      خوب

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج