طرز تهیه ماهی با سبزیجات تابستانی
ماهی یکی از غذاهای بسیار مفید است که باید در برنامه غذایی گنجانده شود. پروتئین و کلسیم بالایی دارد و با خوردنش مطمئن خواهید بود که به این زودی ها گرسنه نخواهید شد.
مواد لازم:
- ۴ عدد ذرت بدون پوست
- اسپری پخت یا مقداری روغن
- سه فنجان گوجه فرنگی گیلاسی
- دو قاشق غذا خوری روغن کانولا
- ۱۱۳ گرم موسیر، پوست کنده و از وسط دو نیم شده باشد
- یک قاشق چای خوری نمک
- سه چهارم قاشق چای خوری فلفل سیاه
- چهار عدد فیله هالیبوت، بدون پوست
- دو قاشق چای خوری سرکه بالزامیک
- دو قاشق غذا خوری ریحان تازه خرد شده ( اختیاری )
روش پخت:
1.گریل را تا دمای متوسط گرم کنید ( 350 تا 400 درجه فارنهایت یا 176 تا 204 درجه سانتی گراد )
۲.ذرت ها را با اسپری پخت یا مقداری روغن چرب کنید. یک فنجان گوجه فرنگی، یک قاشق غذا خوری روغن و موسیرها را در یک کاسه قرار دهید. محتویات کاسه را هم بزنید تا همه مواد آغشته شوند. مخلوط گوجه فرنگی را داخل سبز گریل قرار دهید. ذرت را داخل گریل قرار دهید.
5.فیله ها را با اسپری پخت یا مقداری روغن چرب کنید، یک دوم قاشق چای خوری نمک و یک چهارم قاشق چای خوری فلفل رویشان بریزید. فیله ها را به گریل اضافه کنید. به مدت 3 دقیقه یا هرچقدر دوست داشتید بپزد هر طرف را بپزید. سپس از گریل بیرون بیاورید و گرم نگهشان دارید.
۶.دو فنجان گوجه فرنگی باقی مانده را از وسط دو نیم کنید. ذرت، موسیر، گوجه فرنگی های تازه، دو قاشق غذا خوری پوره میکس گوجه فرنگی، یک چهارم قاشق چای خوری نمک باقی مانده و یک چهارم قاشق چای خوری فلفل باقی مانده را داخل یک کاسه قرار دهید. چهار بشقاب بیاورید و در هرکدام از آنها یک فنجان میکس ذرت قرار دهید. روی هر کدام یک فیله، یک قاشق غذا خوری پوره میکس گوجه فرنگی و یک دوم قاشق چای خوری سرکه بالزامیک قرار دهید. اگر دوست داشتید رویش ریحان بگذارید.
ارسال نظر