۵۶۲۸۲۰
۵ نظر
۵۰۲۶
۵ نظر
۵۰۲۶
پ

طرز تهیه «لواشک هندوانه»!

اسم لواشک که می آید، آب از دهانمان سرازیر می شود. لواشک های مرسومی وجود دارند که حتما طعم آنها را تجربه کرده، یا شاید خودتان درست کرده باشید. اما در این مطلب با چیزی عجیب مواجه ایم، لواشک هندوانه!

مجله سرآشپز: اسم لواشک که می آید، آب از دهانمان سرازیر می شود. لواشک های مرسومی وجود دارند که حتما طعم آنها را تجربه کرده، یا شاید خودتان درست کرده باشید. اما در این مطلب با چیزی عجیب مواجه ایم، لواشک هندوانه!

مواد مورد نیاز:

  • هندوانه (پوره شده): ۳ پیمانه
  • شکر: یک دوم پیمانه

لواشک هندوانه
روش پخت:

۱. پوست هندوانه را جدا کنید و تخمه هایش را دور بریزید.

2. هندوانه را به صورت مکعبی خرد کنید، بعد آن را درون دستگاه غذاساز به همراه شکر بریزید و پوره کنید تا صاف و یکدست شود.

۳. پوره هندوانه را روی یک توری پارچه ای ریخته و بگذارید تا آب آن گرفته شود.

4. هندوانه را در قالب مستطیل شکل که از قبل با مقداری روغن مایع چرب شده به ابعاد 20 در 30 سانتی متری پهن کرده، قالب را در زوایای مختلف بچرخانید تا پوره هندوانه به طور مساوی کف آن را پر کند.

۵. قالب را در طبقه وسط فر از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم شده قرار دهید تا کاملا خشک شود. (در فر را باز بگذارید تا رطوبت اضافی آن خارج شود. نمی توان زمان مشخصی برای آماده شدن لواشک تعیین کرد؛ زیرا این زمان به اندازه و ضخامت لایه پوره بستگی دارد.)

6. قالب را از فر بیرون بیاورید، در دمای محیط قرار دهید و لواشک را از آن جدا کنید. بعد آن را به ابعاد دلخواه برش زده و درون کیسه نایلونی قرار دهید.

** در صورت تمایل 2 قاشق سوپ خوری عسل به هندوانه اضافه کنید تا لواشک شیرین تر شود.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 11/5 ميليون

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • بدون نام

    نه دیگه هرچیز متفاوتی هم لزوما خوشمزه نیست

    پاسخ ها

    • بدون نام

      خخخ لایک

  • فائزه

    خوشم نیومد

    پاسخ ها

    • فاطمه

      خوب نیاد

  • بهار محتشمی نیا

    میشه به جای فر از تستر هم استفاده کرد؟

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج