۵۵۱۳۴
۲ نظر
۵۰۱۳
۲ نظر
۵۰۱۳
پ

سوسیس سبز خانگی

شاید سوسیس درست کردن در منزل به نظرتان کار سختی بیاید، ولی بعد از اینکه یک بار سوسیس درست کردید، متوجه می شوید که واقعاً ارزشش را دارد.

مجله اینترنتی برترین ها




برترین ها: شاید سوسیس درست کردن در منزل به نظرتان کار سختی بیاید، ولی بعد از اینکه یک بار سوسیس درست کردید، متوجه می شوید که واقعاً ارزشش را دارد. تنها چیزی که نیاز دارید یک کیسه شیرینی پزی است که لوله ای سرش بگذارید و بتوانید مواد لازم را بعد از آماده کردن از آن رد کنید و به شکل سوسیس دربیاورید.

مواد لازم:

  • 6 شاخه پیازچه
  • 8 عدد فلفل سبز باریک
  • 8 حبه سیر
  • شاخه کوچکی زنجبیل
  • 2 قاشق تخم رازیانه
  • 2 قاشق علف لیمو خرد شده
  • 1 دسته ریحان
  • 1 دسته گشنیز - با ساقه
  • 2 عدد لیمو
  • سس ماهی
  • یک و نیم کیلو گوشت چرخ کرده
  • چند برش ژامبون
  • کاری
  • 2 فنجان پودر نارگیل

دستور تهیه:

۱ . پیازچه، فلفل، سیر، زنجبیل، علف لیمو، ریحان و گشنیز را در خردکن بریزید و بزنید تا خمیری بدست آید.

۲. سپس ژامبون را در خردکن بریزید و از آن هم خمیری بدست آورید.

3. حالا گوشت چرخ کرده، خمیر اول و دوم و پودر نارگیل را در کاسه بزرگی بریزید و به آن کاری، نمک و فلفل بزنید. سس ماهی و آب لیمو را هم اضافه کرده و مخلوط کنید.

4. حالا باید پوشش مخصوص سوسیس پیدا کنید. می توانید از قصاب محل کمک بگیرید.


5. مواد آماده را داخل این پوشش بریزید و با لوله ای که در انتهای آن گذاشته، مواد را رد کنید تا شکل سوسیس به خود بگیرند.

۶. سعی کنید هوای داخل آن را بگیرید و مخلوط را فشار دهید.

۷. بعد از اینکه سوسیس های خوبی تهیه کردید، می توانید آنها را در فریزر بگذارید و هر تعدادی که خواستید بردارید و کباب یا سرخ کنید.




۸ . این سوسیس سبز که ادویه اصلی آن کاری است را می توانید در ساندویچ با سس مایونز، فلفل سبز و خیار سرو کنید .

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 11/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • بدون نام

    خداوکیلی خودتون و مسخره کردین فکرکردید این سوسیس پیشنهادی شما چقدر وقت و هزینه میبره ؟ همون آماده هارو بخوریم سرطان بگیریم بهتره

  • شیوا

    خیلی سخت بود. سس ماهی از کجا بیاریم؟
    بعدش این لوله ها رو از کجا بیاریم و چطوری پرش کنیم. می شه این موادو مخلوط کرد و مثل همبرگر سرخش کرد.

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج