۵۴۸۳۹۳
۲۴ نظر
۸۹۶۰
۲۴ نظر
۸۹۶۰
پ

طرز پخت کیک دو رنگ، معروف به زِبرا کیک!

در این مطلب طرز تهیه کیکی دو رنگ، به سبک گوره خری، که به زبرا کیک معروف است را به شما آموزش داده ایم.

وب سایت من آشپزم: در این مطلب طرز تهیه کیکی دو رنگ، به سبک گوره خری، که به زبرا کیک معروف است را به شما آموزش داده ایم.
مواد لازم:
  • پودر کاکائو ۳ قاشق غذا خوری
  • بیکینگ پودر ۱ قاشق غذا خوری
  • وانیل‏ ۱ قاشق چای خوری
  • ماست‏ (یا شیر) ۱ لیوان
  • آرد سفید ۲ لیوان
  • روغن ۱/۲ لیوان
  • شکر ۱ لیوان
  • تخم مرغ ۴-۳ عدد
طرز پخت کیک دو رنگ، معروف به زِبرا کیک!
طرز تهیه:
۱- درون کاسه تخم مرغ را با وانیل و شکر مخلوط کنید حداقل سه دقیقه با همزن بزنید تا کرم رنگ بشه.سپس روغن و ماست(یا شیر) را اضافه کنید و مجدد مخلوط کنید تا مخلوط یکدست و نرمی داشته باشید.
۲- آرد را چند بار الک کنید تا سبک شود سپس با بکینگ پودر مخلوط نموده و قاشق قاشق به مخلوط تخم مرغی اضافه کنید و با قاشق آرام و یکنواخت مخلوط نمائید.

۳- مایه این کیک نه شله نه سفته.وقتی مایه کیک یکدست شد، به دو قسمت مساوی تقسیمش کنید.

۴- بهتره دو قسمت رو در دو ظرف یک اندازه بریزید که مساوی بودنشون رو بهتر بتونید متوجه بشید.

۵- ۳ قاشق پودر کاکائو رو به یکی از ظرفها اضافه کنید
 
6- و ۳ قاشق آرد هم به ظرف دیگه اضافه کرده مایه هر دو ظرف رو هم بزنید تا کاملا مخلوط بشند.مراقب باشید هیچ کدوم از ۲ ظرف رو بیش از حد هم نزنید که پف کیک میخوابه.
7- اضافه کردن آرد رو برای یکی کردن غلظت دو مایه میکنیم. اگه آرد به بخش سفید کیک اضافه نکنیم، در نهایت بخش کاکائویی کیک سنگین تر میشه و پایین کیک جمع میشه و کیک شکلی که باید داشته باشه رو نخواهد داشت.

8- کف قالب کیک را کاغذ روغنی بیندازید یا باروغن چرب کنید ۳ قاشق غذاخوری از مایه ساده کیک رو در وسط قالب بریزید. میتونید به جای ۳ قاشق غذاخوری مثلا از یک ملاقه استفاده کنید. ولی برای هر دو مایه کیک از قاشق یا ملاقه ی هم اندازه استفاده کنید.

9- بدون تکون دادن قالب ۳ قاشق از مایه کاکائویی رو درست وسط مایه ساده بریزید.مکث نکنید و همینطور یکی در میون از مایه های کیک وسط قسمت قبلی بریزید.

10- اصلا لازم نیست قالب رو تکون بدید یا تلاش کنید مایه کیک رو پخش کنید چون خودش به صورت اتوماتیک پهن میشه و قالب رو پر میکنه.مقدار کیک نباید از ۳/۴ (سه چهارم) قالب بیشتر باشد.

11- بعد از اینکه همه ی مایه کیک رو به صورت یکی در میون در قالب ریختید، میتونید با یه خلال دندون روش طرح ایجاد کنید.
 
۱۲- به این صورت که از مرکز کیک خلال دندون رو به سمت بیرون بکشید و یا برعکس.
۱۳- یا اینکه یکی در میون از مرکز به بیرون، و از بیرون به مرکز بکشید تا طرح قشنگی روش ایجاد بشه.

۱۴- میتوانید بصورت نامنظم هم بریزید تا شکل های جالبی پس از پخت داشته باشید.

۱۵- قالب کیک را درون فری که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کرده اید به مدت ۳۰ - ۴۰ دقیقه قرار دهید.

۱۶- میتونید سر ۳۰ دقیقه کیک رو چک کنید.

۱۷- ۲۰ دقیقه اول به هیچ وجه در فر یا مایکروفر رو باز نکنید.

۱۸- بعد از ۴۰ دقیقه با خلال دندون وسط کیک بزنید. اگه خلال دندون تمیز بیرون بیاد یعنی کیک پخته.
 
19- کیک را پس از اماده شدن از فر خارج کنید و اجازه دهید خنک شود سپس از قالب خارج کرده و بصورت ساده یا تزئین شده سرو کنید.

سایر نکات:

1- مقدار شکر رو میتوانی تا یک لیوان نیم هم بریزید.

۲- این کیک را توی قابلمه هم میتوان پخت که فقط کف قابلمه رو کمی چرب میکنید و روی شعله خیلی ملایم زیر قابلمه شعله پخش کن میذارید و روی در قابلمه دمکنی میذارید تا عرق در قابلمه روی کیک را خیس نکند.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.
آموزش هوش مصنوعی

تا دیر نشده یاد بگیرین! الان دیگه همه با هوش مصنوعی مقاله و تحقیق می‌نویسن لوگو و پوستر طراحی میکنن
ویدئو و تیزر میسازن و … شروع یادگیری:

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتي 9/5 ميليون تومان

ویزیت و مشاوره رایگان
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    نظر کاربران

    • دیانا

      میشه بگید واسه چند نفر هستش می ترسم یپزم کم بشه

      پاسخ ها

      • سلین

        بله دقیقا

    • فاطمه

      خوب بود

    • سارینا

      عالی بود حرف نداشت

      پاسخ ها

      • بدون نام

        هههههه

    • سارینا

      عالی بود حرف نداشت

      پاسخ ها

      • بهار

        عالی بود

    • Ghazal/R

      عالی بود ممنونم

    • یه بنده خدایی

      بد نبود ولی مچکر

    • کامله

      خیلی خیلی متشکرم

    • عطیه

      توضیحات جامع و کاملی ارائه دادین باتشکر از شما

    • ياسمين

      خوب بود

    • ياسمين

      خوب بود

    • Elahe_k

      سلام ببخشيد من ميخوام اين كيك به ٤٠تا برش اسلايس شده دربياد چقدر مواد بيشتر كنم؟

    • فریبا

      من پختم عالی شد بافتش کاملا اسفنجیه و ظاهر خیلی خوبی داره ممنون از رسپی خوبتون

    • مداح

      مرسی ازرسپی خوبتون -من تاالآن هرچه کیک درست میکردم بدوخمیری بدست میومداماامشب این کیک درست کردم عالی بودتمام اعضای خانوادم خوششون اومد-مچکرم

    • گیتی

      سلام ببخشیدمگه این بدون فرنیست.میشه بدون فرهم بگید

    • اعظم

      سلام ببخشید
      نصف لیوان روغن رو کی باید بزنیم در مواد لازم هست ولی در طرز پختش نیست
      روغنش باید جامد باشه یا مایع؟

      پاسخ ها

      • زز

        هست که.اولشو با دقت بخون.
        مایع

    • اعظم

      ببخشید متوجه شدم اولش بود فقط باید مایع باشه یا جامد؟

    • بدون نام

      مرسی ممنون از اینکه منو راعنمایی کردین ممنون خیلی خوش مزه میشه

    • بدون نام

      سلام خسته نباشید من یه راهنمایی میخوام میشه کمکم کنین میخوام این کیکو برای ۳۵ نفر درست کنم برای مدرسه پرم راهنمایی میخوام باید چه مقدار مواد استفاده کنم ممنون میشم کمکم کنین

    • فرح

      ممنون میشم جواب بدین منتظرم

    • طلا

      پختم ایشالا خوب بشه جالب بود ممنونم

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج